- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
arada kilona bakıyorum şimdi![]()
Ben de duellonuzu takipteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada kilona bakıyorum şimdi![]()
Ben de duellonuzu takipteyim
demek ki birbirimize karşı da sorumluluğumuz var, bu nedenle dikkat etmeliyiz, bu hafta güzel vermişsin kutluyorum, bakalım yarın ben ne durumda olacağım :)
Evet biz saraycamla cok iyi yazisirizBen aralik 2013 de gunluk actiktan bir gun sonra hamile oldugumu oğrendim. O yuzden 2 3 ay kadar devam edip biraktim. Sarayca arada girip kilo guncellemesi yapıyordu. Ben de hamileyim ya merakla takip ediyordum.
Mahzen77 cim sende o zamanlar sarayca ile yazısiyordun galibaa....
tabi ben dogum yaptim. Oglumdan olan kilolar gitti. Sira kizimdan kalanlari da verip. Daha sonrada özüme donme cabasina girecegim
Valla yazmış olsa ben de tanırdım ama yazmamıs ki :)o zaman benim pasif dönemime denk gelmişsindir, illaki tanırdım :)![]()
Evet evet sessiz takipcimizmissin..Evet biraz pasiftin sadece arada kilo guncellemsi icin günluğune giriyordun. E tabi bende bu kadar aktif degildim. Sessiz takipte idim.![]()
ben sabah bakındim ama günlük bulamadim, ben de bakınırım vallaarada kilona bakıyorum şimdi![]()
Saol cnm, biz de seni takipteyizBen de duellonuzu takipteyim
benim sana güvenim tam cnmdemek ki birbirimize karşı da sorumluluğumuz var, bu nedenle dikkat etmeliyiz, bu hafta güzel vermişsin kutluyorum, bakalım yarın ben ne durumda olacağım :)
geldim geldim, cis var biraz maalesefmahzeeeeen gel artık, neler yedin bakalım anlat hele, cıs mı yaptın yoksaaaa![]()
hiç te değil canım, en büyüğünüz benim, ben 37 yim hatta 38 e çok az kaldıGünaydın canım
bende hızlı kilo alanlardanım malasefff
ben 35 yaşındayımmmmmmmmen büyünüz benim harhaldeeeee
günaydın, dün protein ile beslendim ve kazasız günü bitirdim çok şükür...
dün kilom 68.1 idi bu gün ise 67.8 kg 300 gr hiç yoktan iyidir.
sabah
3 dilim pastırma
1 kase yoğurt
2 yumurta
günaydın yasemincim, afiyet olsun gayet iyi gidiyoruz :)
günaydın günaydınlar herkese canlar
bugün güzel bir gün, bir haftadır dikkat etmekte iken günlerdir sabit gibiydim ama en azından emeğimin karşılığını bugün almış bulunmaktayım.
hiç te değil canım, en büyüğünüz benim, ben 37 yim hatta 38 e çok az kaldı
maşallah diyelim canlar
kilo bildirimim
geçen hafta
fark:0.8 kg
günaydın günaydınlar herkese canlar
bugün güzel bir gün, bir haftadır dikkat etmekte iken günlerdir sabit gibiydim ama en azından emeğimin karşılığını bugün almış bulunmaktayım.
hiç te değil canım, en büyüğünüz benim, ben 37 yim hatta 38 e çok az kaldı
maşallah diyelim canlar
kilo bildirimim
geçen hafta
fark:0.8 kg
ben küçükmüş ozaman
erken evlenince evlat büyük oluyor haliyleeeeeee
tebrikler canım
kaçamak falan yapmak yokkkkkkk
sonra
evet mahzen bak kilo verdim diye hemen şimarıp, kaçamak yapmıyalım olur mu?![]()
sarayca sen oran ben burdan tepesine çökelimmmmmmmmm
tamam, valla ben sıkı takipteyim, bu hafta makarna, sabah hariç ekmek, pirinç veee sadece öğlen 2 defa bulgur dışında yemek yok
evetttttttttttt![]()
evet erken kalkan yol, erken evlenen de ..l alırmışben küçükmüş ozaman
erken evlenince evlat büyük oluyor haliyleeeeeee
tebrikler canım
kaçamak falan yapmak yokkkkkkk
sonra
gördüm cnm, üzüldümben inatla 34 üm çıkmaya niyetim yok
harikasın canım :)
mahzen ben duello grubundan ayrıldım![]()
ha haaa, geç kaldınız sabah, ev yapımı tam bugday ekmeği ile yapılmış karışık tost ile kutladım bileevet mahzen bak kilo verdim diye hemen şimarıp, kaçamak yapmıyalım olur mu?![]()
yandım desenizesarayca sen oran ben burdan tepesine çökelimmmmmmmmm
tamamdır kaptantamam, valla ben sıkı takipteyim, bu hafta makarna, sabah hariç ekmek, pirinç veee sadece öğlen 2 defa bulgur dışında yemek yok
evet evetkapatanım di mi![]()
tamam o zaman bende sana söylüyeyim kaptanım, öğlen ne yersin, ben et yada tavuk döner
![]()
evet erken kalkan yol, erken evlenen de ..l alırmış
gördüm cnm, üzüldüm
ha haaa, geç kaldınız sabah, ev yapımı tam bugday ekmeği ile yapılmış karışık tost ile kutladım bile
yandım desenize
tamamdır kaptan
evet evet
evet erken kalkan yol, erken evlenen de ..l alırmış
gördüm cnm, üzüldüm
ha haaa, geç kaldınız sabah, ev yapımı tam bugday ekmeği ile yapılmış karışık tost ile kutladım bile
yandım desenize
tamamdır kaptan
evet evet
CNM ben yine dün kalan tavuk sotemi getirdin yanında ayran
bak şimdi olmadı o tostttt
toparla kendini gelmeyem yanınaaaaaaa