Mailleri geri getirebilme yardım lütfen

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar selamlar bir kaç yıl önce Gmail imde maillerim vardı okunmamış sildim onları, haliyle silinmişlerden de sildim, onları nasıl geri alabilirim böyle bir şansım var mı? umarım vardır ve yardımcı olabilecek biri çıkar

Silinenler kutusundan mesajları silmeden önce, Silinen mesajlar geri getirilemez uyarısı çıkıyor. Geri dönüşü yok onların.

işte bu sebebten dolayı gmail hesap limiti 15 gb
yani adamlar dioki silmeyin yer çok

Recover my files diye bir program var silinen dosyaları kurtarmada vb işlerde kullanılıyor bu programa bakabilirsiniz.

Recover my files diye bir program var silinen dosyaları kurtarmada vb işlerde kullanılıyor bu programa bakabilirsiniz.

o program sadece dosya kurtarmada işe yarar,
birincisi eğer gmail web sayfasından sildi ise, ki öyle yazmış geri gelmesi imkansız
ikincisi eğer microsoft outllok içinde ki gmail den sildi ise de recovery nin bunu bulması bulsada onarması çok mümkün değil
ancak eğer bulursada açılmayabilir, o anlamda söylüyorum
hani başka okuyanlar olursa ilerde bu konuyu bilgileri olsun diye eklemek istedim

Outlooktan,mail adresime gelen mailleri sildim,silinmiş kutusuna gitti,silinmiş kutusundan da sildim,silinmiş kutusunun alt tarafında şu uyarı yazıyor,silinmiş iletileri kurtar,işlemini gerçekleştirdiğinizde,mümkün olduğu kadar iletiyi geri getireceğiz,bende silinmiş iletileri kurtara tıkladım sildiğim mailler geri geldi,hem de silinmiş kutusundan silmiştim,bu uygulama yenimi çıktı,uzun zamandır mail adresime girmiyordum çünkü.

eğer bir kurtarma porgramı varsa makinanda yüklü olan
sağ tık menüsüne bu tip özellikler ekleyebilir bazıları
ama outlookta normalde yok böle bi özellik bildiğim kullandığım kadarı ile

eğer bir kurtarma porgramı varsa makinanda yüklü olan
sağ tık menüsüne bu tip özellikler ekleyebilir bazıları
ama outlookta normalde yok böle bi özellik bildiğim kullandığım kadarı ile
Tablet kullanıyorum ben,bende ilk kez bugün gördüm.

tablet in işletim sistemi ile gelen bi özelliktir belki
ama sağ tık menüsüne yerleşmişse ve bir firma marka program adı yoksa kesin işletim sistemi veya mail programının lkendi özelliğidir

Bu özellik bir kaç yıldan bu yana olan bir şey, belki öncesinden de vardır onu bilemiyorum.
Ben biraz önce aylardır kullanmadığım bir adreste ki mailleri geri getirmek için silinmiş sekmesini tıkladıktan sonra en altta ki silinen iletileri geri getir deyince sadece son iki gündür ki silinen mailler geri geldi o aylar öncesinden silinenler yoktu. Yani geliyor ama ne kadar öncesinden silinenler geliyor onu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…