Majör depresyon belirtilerinin neredeyse hepsini yaşıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Evet kızlar sıyırdım sanırım. Çökkünlük bıkkınlık, hiçbir şeyden zevk almıyorum öyle boşluğa boş boş bakıyorum. Ölme isteği sürekli kafamda. Allah korusun intihar düşüncesi yok da böyle bi an önce ölüm gelsin diye bekliyorum.

Bana dua edin nolur çok ihtiyacım var. Hayata karşı gücüm kalmadı....

Arkadaşım inşirah süresini oku.Allah'ın izniyle çok faydasını görürsün.
Lütfen türkçe mealine de bir bir bak.
Bu arada bir psikyatra da gitmaniz gerekiyordur belki

İlk doktora görün bakalım..
Çok geçmiş olsun,o duyguları bazen bende yaşıyorum. Biliyorum ne kadar zor.
Bol bol dua et Rabbime içinin sıkıntısı geçsin,bir an önce huzura kavuş diye.
Dualarım seninle..

okuyorum tesbih de çekiyorum, birkaç saat çok iyiyim sonra yaşadığım sıkıntılar aklıma geliyor tekrardan sessizleşiyorum omuzlarım çöküyor. ben normalde çok neşeli çok konuşkan bir insanım. sessizliğim tuhafıma gidiyor.

doktora gitsem hap verip uyuşturcak ilaç kullanmıyorum ben sevmem hiç. ama mahkemede avukatım istetecek psikoloğu, manevi yıkımı tespit açısından. o yüzdn iki kere gitmek zorunda kalmıyım diye bekliyorum. anlatırsam daha kötü olcam üstünü kapatmaya çalışıyorum.

Allah rızası içn dua edin bana :s

Arkadaşım depresyon ilaçları uyutup uyuşturmaz.Aksine öz güvenizi artırır olayları daha net algılayıp kabullenmenizi kolaylaştırır.
Tedavi olmazsanız bu duygu durumunuz müzbinleşir.

annem kullanıyor uyku yapıyo ve yan etkileri var

ben aspirin bile içmem o denli

Bende bi ara aynı böyleydim insanın doktoru yine kendisi böyle durumlarda bence bi şekilde atlatmaya çalış güçlü dur her zaman çok düşünmemeye çalış seni üzen şeyleri bu durumun mutlaka geçicek buna inan herşey sende bitiyo canım Tarık suresi depresyon için çok faydalı ayrıca dua edicem senin için inşallah iyi olucaksın

Bende kendimi öyle zannediyordum..ölsemde kurtulsam falan diyordum...sonra bir sağlık sorunum çıktı ortaya ve ameliyat olmam gerekti..ameliyata girmeden önce ya uyanamazsam diye çok korktum,hani ölmek istiyordum nooldu..öyle düşünmekle olmuyomuş Allah önce sağlık versin..Eğer sağlığın yerindeyse şükret..Aileni ve seni sevenleri düşün..Hayat herşeye rağmen çok güzel bana çok büyük ders oldu bu en çok eşimi üzüyordum ama artık daha mutluyuz...

Back
X