bak hoşgeldin dedim sana.Verecek cevabi olmayan herkes ayni sekilde kacis yapar okycimEvet iktidar tarafi olan herkes cok medeniyetsiz ama senin bile bu tür bazi yazilarin altida begenin olan Ülkenin cumhurbaskanina "ay sen insanmiydin" diyenler cok medeni Almayalim sizin medeniyeti kalsin..Ayrica biz sikayetimizi yaptik merak etme ama adaletin kaynagi olan ALLAH a yaptik...
oo gelmişsin:)
yeminle mesajımı o manada atmadım. girmiyordun bende seni görünce onu yazdım. beni yanlış anlamışsın. görünmüyordun maksadınnda yazdımdı.Yokkkkk ilk olarak sürekli ban yiyor olmamdan duydugun memnuniyeti gösteren bu imali mesajini attin okypete)
Karsiliginda, duydugun o memniniyetin aslinda ne büyük bir haksizlik ve adaletsizlik oldugunu dile getirdigim yazidan sonra hosgeldin dedin simdi cevir kazi yanmadin yapma
Neyse hadi selametle dedigin gibi uzamasin
banlı olduğunu yemin ediyorum bak bilmiyordum. yanlış anlama olmuş o zamanBanim bitti geldim...Ooo gelmissin diyenide baska türlü anlayacak degildimo manada demedim diyorsan öyledir
ayy neden öyle yazdınki oky okadar hesaplı biri değildirYokkkkk ilk olarak sürekli ban yiyor olmamdan duydugun memnuniyeti gösteren bu imali mesajini attin okypete)
Karsiliginda, duydugun o memniniyetin aslinda ne büyük bir haksizlik ve adaletsizlik oldugunu dile getirdigim yazidan sonra hosgeldin dedin simdi cevir kazi yanmadin yapma
Neyse hadi selametle dedigin gibi uzamasin
makam araçları ve özel uçakları olmalımı diyorsun yaniAyyy artik iyice sastilar neyi karalayacaklarini..Atatürk bastayken millet açliktan kiriliyordu, ayagindaki çarigi yiyordu millet ama savaronalar, katlar yatlar partiler hatta hatta milletten harac toplanip kardes makbuleye bugün ki cankaya köşkünü almalar...Birakin artik demogojiyi ya..Dünyada makam araci birtek Türkiyede yok..Ayrica memurundan işcisinden haraç olarak kesilen nema keyi bile ödeyen ve 2001 yilinin ac Türkiyesini ayaga kaldiran adam, ondan öncekiler bile hem milleti süründürüp hem makam araçlarinda fink atarken bu hükümet yürüyerek gidecekti gidecegi yere heralde..
Bundan öncekiler milletvekili binalarinda elektirigi suyu bedava oturup miletin sirtinda yatarken RTE o binalarin hepsini satip milletvekilleri kendi ev tutup otursun derken CeHePe bar bar bagiriyordu, biz milletin vekiliyiz bu evler hakkimiz diye...ŞİMDİ MAKAM ARAÇLARI KALDIRILMAK İSTENSİN İLK BAĞIRACAK OLAN YİNE MUHALEFET OLUR...BUNLAR BİZİM HAKKIMIZ DIYE...
yok ya yemin ediyorum öyle bir şey yok..ankaradan vekillerin oturduğu villalarda oturan komşum söyledi hepsi için har bir aile bireyinin hususi arabası cipi vs varmış,çok lüx,hiç birinin olmamalı,sanki petrol ülkesiyizOkypete hesapli biri yada degil kimsenin kalbini bilemem sizde sanaldan tanidigiz biri icin bu kadar kesinci olmayin..
Ayrica sadece AK partinin yada cumhurbaskaninin majam araci yok tüm vekilerin var..Sizin bu sadece AK partililerin makam araci varmis gibi yansitmaya calismaniz komikAyrica RTE miletvekili evlerini satip parasi ile nema ve keyleri öderken en cok muhalefet bar bar bagarip karsi cikmisti Arabalari elerinden alinsa meclisi yakarlar heralde
yok ya yemin ediyorum öyle bir şey yok..ankaradan vekillerin oturduğu villalarda oturan komşum söyledi hepsi için har bir aile bireyinin hususi arabası cipi vs varmış,çok lüx,hiç birinin olmamalı,sanki petrol ülkesiyiz
Ayyy artik iyice sastilar neyi karalayacaklarini..Atatürk bastayken millet açliktan kiriliyordu, ayagindaki çarigi yiyordu millet ama savaronalar, katlar yatlar partiler hatta hatta milletten harac toplanip kardes makbuleye bugün ki cankaya köşkünü almalar...Birakin artik demogojiyi ya..Dünyada makam araci birtek Türkiyede yok..Ayrica memurundan işcisinden haraç olarak kesilen nema keyi bile ödeyen ve 2001 yilinin ac Türkiyesini ayaga kaldiran adam, ondan öncekiler bile hem milleti süründürüp hem makam araçlarinda fink atarken bu hükümet yürüyerek gidecekti gidecegi yere heralde..
Bundan öncekiler milletvekili binalarinda elektirigi suyu bedava oturup miletin sirtinda yatarken RTE o binalarin hepsini satip milletvekilleri kendi ev tutup otursun derken CeHePe bar bar bagiriyordu, biz milletin vekiliyiz bu evler hakkimiz diye...ŞİMDİ MAKAM ARAÇLARI KALDIRILMAK İSTENSİN İLK BAĞIRACAK OLAN YİNE MUHALEFET OLUR...BUNLAR BİZİM HAKKIMIZ DIYE...
güzel arkadaşım hükümette bun a taraf,akp bakanı yakında hususi uçaklarımızda olacak diyor büyümemiz için şartmış,senin asgari ücretlin 1000 tl ya özel sektöre tamah etmek zorundayken hususi uçak nasıl diyebiliyorsun,bunu bana anlatırmısın bakandaki düşünceyi ben çözemiyorumdaMakam araci AK parti zamaninda icat edilmedi atatürkten beri olan birsey..
Tek Türkiyede olan birseyde degil tüm dünyada olan birsey...Eee bunu AK parti icin elestiri malzemesi yapmaya çalismak sadece karalamak icin malzeme bulamama sıkıntısıBir insan elestirisinde samimi ise objektif olur, hepsine söyler gerisi sadece karalama cabasidir
Ayyy artik iyice sastilar neyi karalayacaklarini..Atatürk bastayken millet açliktan kiriliyordu, ayagindaki çarigi yiyordu millet ama savaronalar, katlar yatlar partiler hatta hatta milletten harac toplanip kardes makbuleye bugün ki cankaya köşkünü almalar...Birakin artik demogojiyi ya..Dünyada makam araci birtek Türkiyede yok..Ayrica memurundan işcisinden haraç olarak kesilen nema keyi bile ödeyen ve 2001 yilinin ac Türkiyesini ayaga kaldiran adam, ondan öncekiler bile hem milleti süründürüp hem makam araçlarinda fink atarken bu hükümet yürüyerek gidecekti gidecegi yere heralde..
Ben sizin gibi uyduruk köse yazilarinin uyduruk yazilarindan ögrenmedigim icin paylastiginiz Abbas güclü yazisina cok güldüm)) bakandan duymusmusss ) Bence siz arastirmayi deneyin...Gerceklwri ögrenirsiniz fenami olur
Sizin gibi uyduruk köse yazarinin uyduruk yazisi degil..Alin bakin gercek bir arastirma ve gercek bir yazi...
RECKLESS, flashy and chaotic sums up the general view of Italian governments as well as the popular image of the country's drivers. It is hardly surprising that the two are so similar according to Renato Brunetta, Italy's minister for public administration. He reckons that the country runs a fleet of 629,000 official cars, ten times the number in similar European countries and 50,000 more than just a couple of years ago. The official fleet includes top-of-the-range Maseratis to ferry senior officials around Rome. Italy's domestic carmakers, which are starting to recover after a tough time, will be hoping that this particular government-efficiency drive goes no further.
AP/Shutterstock
Neymisssss öyle atip tuttuklari gibi yok alnanyada 10 bin yok japonyada 10 bin degilmis..Herzamanki iktidar karsitlari yalanlariymis
this HTML class. Value is http://www.economist
yüreğine sağlıksenin çerez olarak gördüğün herşey öteki tarafta odunun olarak yakacak seni..
Heaaa dogru bira fabrikalari demi cok yararliydi coookkk yaw heahea
Yazilmis tarih masallarindan secmeler dinlediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?