Makara Kukara Topiği

ne elbisesinden bahsediyorsunuz evrenim ne giydin kiz soyle
makara ne hazirlik yaptin bakayim pasta varmi pastaa banada bir dilim ayir

yaa yigenim burda ve bugun bizde yatiyo. kucucuk cocuk ama hala uyumadi bir turlu gelmedi uykusu deminde cisim var diye tuturdu onla ilgilendim ama simdi yataga koydum ins yatarda rahat rahat konusuruz

twetty canım merhaba hg sen meg in topiğindeki twetty sin dimi naber nasılsın

evrenim seninlede tanışalım mı

ne anlatayim gulumm benimmmmm
Canın mı Sıkkın Senin..
ne elbisesinden bahsediyorsunuz evrenim ne giydin kiz soyle
makara ne hazirlik yaptin bakayim pasta varmi pastaa banada bir dilim ayir

Pasta Yok Yarın Gece Var..
Bugün Bende Gece Çalışıyordum..
Eee Aynı Yerde Çalışıyoruz Zoom Olurdum..
Yarın Evdeyim..
Güzel Sürprizlerim Var..
O İşe Gidince Dışarı Çıkarım Akşam..
Alacaklarımı Alırım

makara enistenin dogum gunu kutlu olsun seninle birlikte nice senelere ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH(AMIN)

yaa yigenim burda ve bugun bizde yatiyo. kucucuk cocuk ama hala uyumadi bir turlu gelmedi uykusu deminde cisim var diye tuturdu onla ilgilendim ama simdi yataga koydum ins yatarda rahat rahat konusuruz
gözlemlediğim kadarıyla zamane bebeleri bizler gibi sabahlıyorlar umuyorlar sabır diliyorum inşşş uğraştırmaz seni yeğenciğin uyur mışıl mışıl

Çok mu Küçük
İnşallah Uyur..
Sende Gönül Rahatlığıyla Geyik Yaparsın

cicim bir cok elbise giydimde makaram acaba hangisinden bahsediyo:26::26:

Kırmızı Paket Gibi Olandan

twetty canım merhaba hg sen meg in topiğindeki twetty sin dimi naber nasılsın

evrenim seninlede tanışalım mı
selam canim ta kendisiyim bende tam diyordum bu sifa o sifami degilmii diyecok sukur iyiyimm sen nasilsin canimmm boyle taninmak beni mutlu etti
cicim bir cok elbise giydimde makaram acaba hangisinden bahsediyo:26::26:
ben karismam hepsini anlat o zaman
tuh ya insan yolda gelirken pastaneden bi pasta alir olmadi bi top kek al uzerinede mum dik cok ne guzelll

ya yigen 3 yasinda ama cin gibi deminde bana bakti pcde neler yatigima. ama simdi yataga uzandi hadi bakalim ins yatar.

hmmmm kirmizi paket mii

yaa super bisiydi yaa. esimin yanina gittim yaa. durun kizlar simdi kisaca bastan anlatayim:

ben yazin evlendim ve kocamla ayri ulkelerdeyiz (koca turkiyede bende yurtdisinda) ve kocamin okulu oldugu icin bu bir sene ayri olacaz herneyse bende kurban bayraminda dayanamadim ve kocaya gittim ve ona bir hediye aldim ama hediyede BEN.
hediye paketler gibi kendimede kirmizi bir kurdela bagladim (ozel bir kurdela aldim) ve kendimi kocisime hediye ettim

kizlar kesinlikle tavsiye edilir ozel gunler yada herhangi bir gece icin muhtesem

tuh ya insan yolda gelirken pastaneden bi pasta alir olmadi bi top kek al uzerinede mum dik cok ne guzelll
Kız Nerden Bulayım Sahilin Ortasında..
Saat Kaç Olmuş..
Netten Baktım, Bu Saatte Bulamadım Bir Yerde..
Yarın Çok Güzel Olur Ama..

inşşş cnm ömür boyu sağlık huzur ve hayırlı-sağlıklı bebişli neşeli yıllar devirelim inşşşşşş

selam canim ta kendisiyim bende tam diyordum bu sifa o sifami degilmii diyecok sukur iyiyimm sen nasilsin canimmm boyle taninmak beni mutlu etti
canımm avatarından tanıdım daha çok ama emin olmak istedim sordum öğrendim kk da başka şifayla karşılaşmadım ben tek online olan şifa benim herhal bende aynı işte canım iyiyim demek adet olmuş işte tabi yaaa başka topiktede olsa tanındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…