- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.381
ne elbisesinden bahsediyorsunuz evrenim ne giydin kiz soyle
makara ne hazirlik yaptin bakayim pasta varmi pastaa banada bir dilim ayir
burdayımmm
Canın mı Sıkkın Senin..ne anlatayim gulumm benimmmmm
ne elbisesinden bahsediyorsunuz evrenim ne giydin kiz soyle
makara ne hazirlik yaptin bakayim pasta varmi pastaa banada bir dilim ayir
twetty canım merhaba hg sen meg in topiğindeki twetty sin diminaber nasılsın
evrenim seninlede tanışalım mı
gözlemlediğim kadarıyla zamane bebeleri bizler gibi sabahlıyorlaryaa yigenim burda ve bugun bizde yatiyo. kucucuk cocuk ama hala uyumadi bir turlu gelmedi uykusudeminde cisim var diye tuturdu onla ilgilendim ama simdi yataga koydum ins yatarda rahat rahat konusuruz
Çok mu Küçükyaa yigenim burda ve bugun bizde yatiyo. kucucuk cocuk ama hala uyumadi bir turlu gelmedi uykusudeminde cisim var diye tuturdu onla ilgilendim ama simdi yataga koydum ins yatarda rahat rahat konusuruz
cicim bir cok elbise giydimde makaram acaba hangisinden bahsediyo:26::26:
makara enistenin dogum gunu kutlu olsun seninle birlikte nice senelere ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH(AMIN)
canım benimle ilgili bilgiler az çok var çizelgemde rütbemde avatarımdaayy cok memnun olurum tanisalim tabiki
makaram yaa canim cok sikkin su bizim herif yuzunden.
selam canim ta kendisiyim bende tam diyordum bu sifa o sifami degilmii diyetwetty canım merhaba hg sen meg in topiğindeki twetty sin diminaber nasılsın
evrenim seninlede tanışalım mı
ben karismam hepsini anlat o zamancicim bir cok elbise giydimde makaram acaba hangisinden bahsediyo:26::26:
tuh ya insan yolda gelirken pastaneden bi pasta alir olmadi bi top kek al uzerinede mum dik cok ne guzelll
Canın mı Sıkkın Senin..
Pasta Yok Yarın Gece Var..
Bugün Bende Gece Çalışıyordum..
Eee Aynı Yerde Çalışıyoruz Zoom Olurdum..
Yarın Evdeyim..
Güzel Sürprizlerim Var..
O İşe Gidince Dışarı Çıkarım Akşam..
Alacaklarımı Alırım
inşşş cnm ömür boyu sağlık huzur ve hayırlı-sağlıklı bebişli neşeli yıllar devirelim inşşşşşşAmin
Allah Uzun Uzun Ömürler Nasip Etsin Bize ki..
Her Sene Aşk Tazeleyelim..
canım benimle ilgili bilgiler az çok var çizelgemde rütbemde avatarımdaişte bebek özlemi çekip duruyorum 5 yıldır sen ne yaparsın hayat nasıl gidiyor
Amin
Allah Uzun Uzun Ömürler Nasip Etsin Bize ki..
Her Sene Aşk Tazeleyelim..
Kız Nerden Bulayım Sahilin Ortasında..tuh ya insan yolda gelirken pastaneden bi pasta alir olmadi bi top kek al uzerinede mum dik cok ne guzelll
inşşş cnm ömür boyu sağlık huzur ve hayırlı-sağlıklı bebişli neşeli yıllar devirelim inşşşşşş
canımm avatarından tanıdım daha çok ama emin olmak istedim sordum öğrendimselam canim ta kendisiyim bende tam diyordum bu sifa o sifami degilmii diyecok sukur iyiyimm sen nasilsin canimmm boyle taninmak beni mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?