Makara Kukara Topiği

Sende mi Şifa..
Allah Tez Zamanda Bir Bebiş Nasip Eder İnşallah
AMINNNNN CUMLEMIZE INSALLAHHHHHH
bacim sen zaten yaraticisin senin adam cok sansli her gittiginde bir kiliga giriyon herhaldeee

canım benimle ilgili bilgiler az çok var çizelgemde rütbemde avatarımda işte bebek özlemi çekip duruyorum 5 yıldır sen ne yaparsın hayat nasıl gidiyor

rabbim ins hayirlisiyla ve saglikli bi bebe verir tum isteyenlere. canim sende kendini uzme hayirlisini iste hep, allah buyuk, ins dileyine kavusursun.

bende yeni evlendim ve esimden ayriyiz. yurt disinda kaliyorum esimde turkiyede ve esim okudu icin ayriyiz. hayirlisiyla ins yazdan sonra birlesiriz..

Resmi Buraya Ekle Görsünler..
Çok Güzel ve Değişikti..

INSALLAH CANIMMM dun birde hamilelik felan diyordunn yoksa supheli bir durummu var
Yarın Gece Düşünüyorum..
Artık Korunmayacağım..

evet canım bende yoksa sende mi :26: ALLAH ım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekileri hayırlıca tez zamanda nasip et aminnnnnnnnnn

İstemiyordum..
Ama Eşim Çok İstiyor..
Aslında İstemediğimden de Değil..
Erken Olduğunu Düşündüm..
Evliliğimizin Oturmasını Bekledim 1 Sene..
İşin Kötü Tarafı Ben Doğumdan Korkuyorum

iste resim "rsim cok acik oldugu icin silinmistir" yanliz bu ben degilim haaa

yaaa aslinda cok sansli bu herif ama bu iki gundur canimi cok sikiyoooo. bazen ellindeki degeri anlamiyo walla

Eklentiler

• $683cf4ec65016e8ee0175b4ae3bac79a.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
aynen öyle canım özenle hep aynı şekil dua ediyorum '' Rabbim nasibimde evlat varsa eğer hayırlı ve sağlıklıca nasip et ve tüm isteyenlere '' aminn inşallah canım sanada tebrikler inşallah yarılamışsınız yaza büyük buluşma olsun Rabbim bidaha ayırmasın inşallah sağlık ve mutluluk olsun yuvanız

canım malesef Rabbimin dileğiyle oluyor inşallah sıkıntısızca nasip olsun , karışmış gibi olmayım ama bebiş hazırlıklarına başlayın çünkü vakti saati Rabbime kalmış bizler tedbir alıp takdiri ALLAH a bırakıyoruz kızzz bi sendemi sanki bende deli gibi doğumdan korksamda deli gibide bebiş istiyorum

amin canim ins dualarin kabul olur ve tum isteyenlere nasip eder hayirli ve saglikli evlat. bende cok isterim ama suan benim icin cokkkkk erken..

yaa ins ocakdada esim gelicek, yari yil tatili var ocakda ins iki uc haftaligina gelicek yanima. yaa evli iken ayri kalmak gercekten cok zormus...

iste resim Eki Görüntüle 295750 yanliz bu ben degilim haaa

yaaa aslinda cok sansli bu herif ama bu iki gundur canimi cok sikiyoooo. bazen ellindeki degeri anlamiyo walla

Öyle Deme..
Uzaklıkta Çok Problem Yaratır..
Yalnız Resim Çok Açık..
Keşke Mozaik Yapıp Ekleseydin

Neyse..
Sorun Ne Anlat Bakalım..

Selam bayanlar nasılsınız?
Canıııııım Hoşgeldin
Biz İyiyiz Ya Sen ?

Şansımızı Deneyeceğiz..
Takdir İlahi..
Ya Tutarsa
Başlarım Her Gece Burda 3.5lara

Selam bayanlar nasılsınız?
slm cnm hg kızz sende meg in topiğindensin demi

amin canım aminnn aaaa ocakta geliyosa süper şimdiden göz aydın edeyim inşallah son 6 ayı sabırla atlatıp , buluşursunuz haklısın eminim çok zordur yaaaa bikaç arkadaşlarımdan biliyorum ama geçti geçecek

Öyle Deme..
Uzaklıkta Çok Problem Yaratır..
Yalnız Resim Çok Açık..
Keşke Mozaik Yapıp Ekleseydin

Neyse..
Sorun Ne Anlat Bakalım..

resim acik evet ama neyse yaa sonucta hepimiz bayaniz

yaa sorun sanirim ayri olmak biz ayri iken hep kavgalarimiz tartismalarimiz oluyo ustelik bazen sebebsiz yere. sana suan bir sebeb soylicemde, gecerli bir sebebde bulamiyorum

bu arada cokkkk sukur uyudu yigencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…