Makara Kukara Topiği

kiz makaraaa herif gorse sizin gordugunuzu ruya bilem olsa gebertir biziiiii. kocamin ellini kana bulamayalimm o daha bana lazimmmm hemdee cokkkkkkkkk geceler onsuz cokk sikicii beeee

gecmis olsun gulenkalpcim. dikat et kendine walla bu havalar tam dikat edilmesi gereken havalar. sikica giyinn...

kizlarrr yaa sapitmayalim benim herif yokkk sonra ben ne yapacak siz rahat tabi koca yaninizdaaaa ohhhhhh

çok sağol güzelim. salgın var ayıptır söylemesi geceden beri sürekli istifra ediyorum. yataktan çıkamadım bugün hiç.
Ayy Kusmak..
Nefret Ederim Kusmaktan..
Ciğerlerim Yerinden Çıkıyor Sanki

kiz makaraaa herif gorse sizin gordugunuzu ruya bilem olsa gebertir biziiiii. kocamin ellini kana bulamayalimm o daha bana lazimmmm hemdee cokkkkkkkkk geceler onsuz cokk sikicii beeee

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

gecmis olsun gulenkalpcim. dikat et kendine walla bu havalar tam dikat edilmesi gereken havalar. sikica giyinn...

kizlarrr yaa sapitmayalim benim herif yokkk sonra ben ne yapacak siz rahat tabi koca yaninizdaaaa ohhhhhh

Anacım kocamız yanımındada horil horil uyuyor ne anlamı var
uyandırabilene aşk olsun valla

çok teşekkür ederim canım. kendime çok dikkat ederim aslında ama bi şekilde mikrop girmiş vücuda.

sadece şaka yapmıştım canım
Utanma
Yabancı Değilim

Ya kızlar öbür topikte ne olmuş kızlar hep banı yemiş neden acaba?

Valla Mamiş Yazdı Bugün Msn'den..
Gördün mü Olanları Diye..
Bende Görmedim Ama Duydum..
Sevgi Yazmış Benim Topikte Dedim..
Banlandık Dedi..
Şok Oldum Konusu Varmış..
Ordan Yemiş Banı..

Bildiklerim Bunlar..

Ayy Bende..
Nasıl Bir Duygudur Acep.. :26:
tek kelimeyle mikemmel

ikinciyimiiiii ayy cok sevindim allah anali babali ve kardesli buyutur ins
inşallah canım sağol
rabbim ins dualarini kabul eder tatlim

Ya kızlar öbür topikte ne olmuş kızlar hep banı yemiş neden acaba?
demeee ..abbooooooooow

Ayy Kusmak..
Nefret Ederim Kusmaktan..
Ciğerlerim Yerinden Çıkıyor Sanki

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
onu bana hiç deme hele 9 ay resmen aç dolandım ortalıkta..

Anacım kocamız yanımındada horil horil uyuyor ne anlamı var
uyandırabilene aşk olsun valla

uyanır canım yeterki uyandırmayı bilki sende bilirsin yaniii

Aaa o neki anlamadım şok oldum konusumu hangi topikmiş bu
merak ettim valla şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…