- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.721
beni beğenmiyonmu baciiiiii
bi süre daha burdayım benask olsun tatlimmm.. ben seni cikti sandimmmm
gidene kadar neden olmasınuykun yoksa lak lak yapabiliriz
gidene kadar neden olmasın
sormak istediğin bişey varmı öğrenmek......ona göre sohbet edelim:..eee hadii ozamann dinliyorum seniiii
sormak istediğin bişey varmı öğrenmek......ona göre sohbet edelim:..
neden olmasın adım ayben yaşım 23 ...6 yıllık evliyim bir oğlum var biliyosun...ve 2. bebiği istiyoruz şimdilik bu kadar sen kendinden bahsedermisinonce kisaca tanisalim mii???
neden olmasın adım ayben yaşım 23 ...6 yıllık evliyim bir oğlum var biliyosun...ve 2. bebiği istiyoruz şimdilik bu kadar sen kendinden bahsedermisin
evren........:44::44::44::44::44::44::44::44:
yeni gelin öle miii...ama niye ayrısınız hemde eeennn datlu zamanlarınızda ..vatandaşlık meseleleri mi...çalışıyomusun pekiben seyma bende 23 yasindayim ve 4 aylik evliyim. yurtdisinda kaliyorum ama esim turkiyede, anlicagin evliyiz ama ayriyiz.
canim allah oglunu size bagislar ins. ve daha cok gencsin ins ikinci cocugunda olur hayirlisiyla.
yeni gelin öle miii...ama niye ayrısınız hemde eeennn datlu zamanlarınızda ..vatandaşlık meseleleri mi...çalışıyomusun peki
allah kavuştursun canım..ne diyeyim aslında karşılıklı anlayış ve olgunluk isteyen bi evlilik aypmışsınız en azından şimdilik bende yeni evliyken eşimden ayrıydım ama küslük falan gibi değil ben yeni gelinken il dışına çıkmak zorunda kaldım ama allah biliyor o 5 ay geçmek bilmedi bir türlü...yaa kocam unide okuyo ve daha bir senesi var. yani allahin izniyle bu yaz bitiyo uni....
demii yaa en guzel zamanlarimizda ayriyizayri oluncada bize hic yaramiyo birbirimizi sebebsiz yere uzuyoruz. bak mesela simdi kusus ama konu ne dersen aciklama yapamicam cunku konu yok ortada dilerim bu yilimizi kazasiz belasiz atlatiriz.
ama ins kocam ocakta yari yil tatili icin yanima gelicekkk
allah kavuştursun canım..ne diyeyim aslında karşılıklı anlayış ve olgunluk isteyen bi evlilik aypmışsınız en azından şimdilik bende yeni evliyken eşimden ayrıydım ama küslük falan gibi değil ben yeni gelinken il dışına çıkmak zorunda kaldım ama allah biliyor o 5 ay geçmek bilmedi bir türlü...
dediğim gibi zor bi durum ama aklımdan geçeni de söylemek isterim eşinin okulu bitene kadar bekleyemezmiydiniz o zaman evliliğiniz de boş yere yıpranmazdı çünkü o basit küslükler ileriye dönük yaralara gebe oluyor......yaa canim mesela biz bugun iyiyiz ama yarin birden kusuyoruz... insan yazismaktan baska seylerde istiyo. birde dusun kocanla hergun yazisiyorsun ve bir sure sonra ne konusmak istedigini bile bilmiyosun ve sohpetde olmuyo oda gerginlik yapiyooo...
canim anlarim tabii 5 ayin simdi senin icin nasil gectiginiii...
neden olmasın anlat bakiim in misin cinmisin ne yapar ne edersin ..merhaba arkadaslar ii geceler
bende muahbbetinize dahil olabilirmiyim
uyku tutmadı benide
merhaba arkadaslar ii geceler
bende muahbbetinize dahil olabilirmiyim
uyku tutmadı benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?