Makara Kukara Topiği

neden olmasın adım ayben yaşım 23 ...6 yıllık evliyim bir oğlum var biliyosun...ve 2. bebiği istiyoruz şimdilik bu kadar sen kendinden bahsedermisin

ben seyma bende 23 yasindayim ve 4 aylik evliyim. yurtdisinda kaliyorum ama esim turkiyede, anlicagin evliyiz ama ayriyiz.

canim allah oglunu size bagislar ins. ve daha cok gencsin ins ikinci cocugunda olur hayirlisiyla.

ben seyma bende 23 yasindayim ve 4 aylik evliyim. yurtdisinda kaliyorum ama esim turkiyede, anlicagin evliyiz ama ayriyiz.

canim allah oglunu size bagislar ins. ve daha cok gencsin ins ikinci cocugunda olur hayirlisiyla.
yeni gelin öle miii...ama niye ayrısınız hemde eeennn datlu zamanlarınızda ..vatandaşlık meseleleri mi...çalışıyomusun peki

yeni gelin öle miii...ama niye ayrısınız hemde eeennn datlu zamanlarınızda ..vatandaşlık meseleleri mi...çalışıyomusun peki

yaa kocam unide okuyo ve daha bir senesi var. yani allahin izniyle bu yaz bitiyo uni....
demii yaa en guzel zamanlarimizda ayriyiz ayri oluncada bize hic yaramiyo birbirimizi sebebsiz yere uzuyoruz. bak mesela simdi kusus ama konu ne dersen aciklama yapamicam cunku konu yok ortada dilerim bu yilimizi kazasiz belasiz atlatiriz.

ama ins kocam ocakta yari yil tatili icin yanima gelicekkk

yaa malesef suan calismiyorum bostayimmmm okulum yeni bitti ve is ariyorum ama burda is sikintisi var (kriz anlicagin) ve yazdan beri issizim cok kotu bi durum yaaa..

canim peki sen calisiyormusun gerciii cocugun var demistin:26:

allah kavuştursun canım..ne diyeyim aslında karşılıklı anlayış ve olgunluk isteyen bi evlilik aypmışsınız en azından şimdilik bende yeni evliyken eşimden ayrıydım ama küslük falan gibi değil ben yeni gelinken il dışına çıkmak zorunda kaldım ama allah biliyor o 5 ay geçmek bilmedi bir türlü...
çalışıyorum sayılır tabi çalışmak denilirse buna...dışarıya el işi dantel falan yapıyorum ...

Son düzenleme:

yaa canim mesela biz bugun iyiyiz ama yarin birden kusuyoruz... insan yazismaktan baska seylerde istiyo. birde dusun kocanla hergun yazisiyorsun ve bir sure sonra ne konusmak istedigini bile bilmiyosun ve sohpetde olmuyo oda gerginlik yapiyooo...

canim anlarim tabii 5 ayin simdi senin icin nasil gectiginiii...

dediğim gibi zor bi durum ama aklımdan geçeni de söylemek isterim eşinin okulu bitene kadar bekleyemezmiydiniz o zaman evliliğiniz de boş yere yıpranmazdı çünkü o basit küslükler ileriye dönük yaralara gebe oluyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…