Makara Kukara Topiği

haa bu arada saat 12 dediysem,, saat farki var suan burda saat bir

sen yurt dışındamıydın kusura bakma sizleri yeni yeni tanıyorum da

valla sabah 9 -9:30 gibi uyanıorum kaçta yatarsam yatayım..ama benmki bi gelse değişir bu süreler

ben sabah 4 de yattım 11 de kalktım eşim yanımda olduğu halde hep geç yatar geç kalkarım

sen yurt dışındamıydın kusura bakma sizleri yeni yeni tanıyorum da

ben sabah 4 de yattım 11 de kalktım eşim yanımda olduğu halde hep geç yatar geç kalkarım

evet canim yurtdisinda kaliyorum,, yaa bende yeni yeni taniyorum sizi, sen nerden:111:

ay ben acaip uykucuydum ama yalnızım diye erkenden kalkıorum aslında kalkmasam uyusam zaman çabuk geçer

kizzz delimisinnn kocan yok yanlizsin sende erkenden mi kalkiyon ben sen olsaydim ve yanliz olsaydim sanirim hicc uyanmazdimmm

benimki iş için ordu fatsaya gitti..1 hafta oldu hala gelmedi...yalnızlık başa bela

anladim canim yaa bilmezmiyim yanlizlik cokkk zor...

bende 4 aylik evliyim ama daha evliligimi doya doya yasamadan kocamin yanindan ayrilmak zorunda kaldim
esim turkiyede ben yurtdisinda

ahh ahhh cokkkk zorrrrr

esimin daha bi sene uni si var. ve bizde esimle beraber burda benim kaldigim yerde kalmak istiyoruz... ve o yuzden esimin bu bir sene sini atlatiktan sonra yani yazin artik hayirlisiyla yanima gelir...

ay sizin durum daha zor canımya ...hayırlısı olsun sizin içinde

zor canim yaaa,, hayirlisi ins ne diyelim artikk...
ara sira kocamin yanina gidiyordum ve tam ona alismisken sonra yine ayrilikkkk cok ozluyorumm

1 haftadır ayrıyız sanki 1 yıl gibi gelio seni çok iyi anlıyorum..evin heryerinde onu görüyoum ...kokusunu özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…