- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #3.361
1 haftadır ayrıyız sanki 1 yıl gibi gelio seni çok iyi anlıyorum..evin heryerinde onu görüyoum ...kokusunu özledim
okumuyosan calısmıyosan bosver sen gıt kal yanında
hem sen hangi ülkede yasıyosun kocan hangi sehirde..
canim benim okul yeni bitti ve is ariyorum suan ....yani bostayim simdilik...
ben danimarkada kaliyorum esimde ankarada okuyo...
aslinda bende cok dusundum herseyimi birakip onun yanina gitmeyi ama tatlim olmuyo gercekten cok zor....
ya ben buraya alismisim turkiyede yapamam biliyorum size sacma gelecek ama gercekten zor..
ya tasamk acısından demıyorum su an zaten bostasın topla valızını gıt yanına bir senesı kalmıss bı yerlerden iş konusunda müspet haber alınca dön danimarkaya
yanlız
geçirilmiş bir dakikası bile önemli bemnce...
canim benim okul yeni bitti ve is ariyorum suan ....yani bostayim simdilik...
ben danimarkada kaliyorum esimde ankarada okuyo...
aslinda bende cok dusundum herseyimi birakip onun yanina gitmeyi ama tatlim olmuyo gercekten cok zor....
ya ben buraya alismisim turkiyede yapamam biliyorum size sacma gelecek ama gercekten zor..
bende ankaradayım bence sevdğin için zamanla alışırsın kanımca bazı şeyleri göze alabilmek önemli
haklisin canim insan oglu neye alismaz kiiiiii..... bizde ins bu bir senemizi atlatiktan sonra beraber oluruz diye kendimizi oyaliyoruz
bende ankaradayım bence sevdğin için zamanla alışırsın kanımca bazı şeyleri göze alabilmek önemli
canim bu arada ankaranin neresindensin... yaaaa bu sene baya ankarada gezdim... ve cokda sevdimmm....
yenimahalle civarındayım ben eşimin işi dolayısıyla merkeze çok yakın olamıyoruz
evet bibercimm ,,, iste suan is ariyorum daha bulamadim ama ocakda ins bisiler yapacam onu bekliyorum... bende biraz birikim bisiler yapmak istiyorum cunku esim geldigindede cok zor olucak bizim icin.. hersey sil bastan olucakkkk
hmmm oralari bilmiyorum...:111: benim esimde emekde kaliyo ve onla kizilayda cok gezdik..
allahım yardımcınız olsun çok zor hakaten ...iş buluns agerisi çorap söküğü misali tabi
hayirliis tabikii.. rabbim herkese yardimci olsun... buda bizim sansimiz ne diyelim. artik ins yazdan sonra bi araya geliriz
hayin köfte bi gidip gelion hatekrardan miyabaaa
eskiden bende ankarayi sevmezdim amaaa ....bilmiyorum esim orda oldugu icin mi seviyorum
iyi düşün iyi olsun ...sen kötü olursan onada yansır kötü olur çok iyi anlayabililorum bu durumlarda
tekrardan miyabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?