Makara Kukara Topiği

okumuyosan calısmıyosan bosver sen gıt kal yanında
hem sen hangi ülkede yasıyosun kocan hangi sehirde..

canim benim okul yeni bitti ve is ariyorum suan ....yani bostayim simdilik...

ben danimarkada kaliyorum esimde ankarada okuyo...

aslinda bende cok dusundum herseyimi birakip onun yanina gitmeyi ama tatlim olmuyo gercekten cok zor....

ya ben buraya alismisim turkiyede yapamam biliyorum size sacma gelecek ama gercekten zor..

ya tasamk acısından demıyorum su an zaten bostasın topla valızını gıt yanına bir senesı kalmıss bı yerlerden iş konusunda müspet haber alınca dön danimarkaya
yanlız
geçirilmiş bir dakikası bile önemli bemnce...

ya esimin ankarada evi yok ..arkadaslari ile kaliyo..

ben kurban bayraminda gitmistim yanina iki haftaligina.. bana kalsa yine gidecem yanina ve yaza kadar yaninda kalacam ama benim orda kalmam biraz sorun oluyo... en buyuk sorunda hicc ders calisamiyoo.. boyle ayi iken zor ama hic olmazsa askim kendini derslere veriyoo.

ve ins ocakta yari yil tatili icin o gelicek yanima iki uc haftaligina... ve mayisdada ben bi haftaligina gitmeyi dusunuyorum.. bu bir seneyi boyle oyle gecirmeye caliscaz artik

ama suan hersey bana okadar uzak kiiii ...yani gunun birinde onunla ayni evde kalmak miii???? hayal gibiiiii

bende ankaradayım bence sevdğin için zamanla alışırsın kanımca bazı şeyleri göze alabilmek önemli

evet bibercimm ,,, iste suan is ariyorum daha bulamadim ama ocakda ins bisiler yapacam onu bekliyorum... bende biraz birikim bisiler yapmak istiyorum cunku esim geldigindede cok zor olucak bizim icin.. hersey sil bastan olucakkkk

evet bibercimm ,,, iste suan is ariyorum daha bulamadim ama ocakda ins bisiler yapacam onu bekliyorum... bende biraz birikim bisiler yapmak istiyorum cunku esim geldigindede cok zor olucak bizim icin.. hersey sil bastan olucakkkk

allahım yardımcınız olsun çok zor hakaten ...iş buluns agerisi çorap söküğü misali tabi

eskiden bende ankarayi sevmezdim amaaa ....bilmiyorum esim orda oldugu icin mi seviyorum

bacım
nasılsın
yav dolmalarda yeşil yeşil ne kadar güzel duruyo
bi çatal alabilirmiyim
hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…