Makara Kukara Topiği

uuuuu yemek yapmasini bilmeyen bi ben degilmisimmm

kiz makaram senin kocan demiyormuuu yemek yapp diyeeee

Kek Yapmasını Biliyorum..
Sigara Böreği Sararım ..

ah kızlar grip değil bogaz enfeksiyonu, kuru öksürük, yüksek ateş..yemin ederim ağlayasım geliyor.Kimsemiz yok bize bakacak ..Sabahtan beridir yatıyordum..eşim çocugum offf çok felalet üçümüzünde ateşi 38 lere çıkıp çıkıp iniyor ..aile boyu banyoya girip banyo yaptık düşünün hep birlikte eşim beni ben eşimi yıkadık sonra kızı tutup yıkadık ellerim havaya kalkınca kollarımın altı acıyordu gurbet çok kötü çok

ay çok fena bende bu durumu tek başıma yaşadığım zamanlar oluyo çok iyi anlıyorum sizi ..acil şifalar diliorum size

canim yaa cok uzuldum, cok gecmis olsun.. insanin bi aylesi (abla, annesi) olmayinca cok zor..

uuuuu yemek yapmasini bilmeyen bi ben degilmisimmm

kiz makaram senin kocan demiyormuuu yemek yapp diyeeee

Eşim Sebze Yemeklerini Yemez..
Kızartmadan İbaret Bir Kişi
Acayip Yemek Seçiyor..
Yediği Şeyler Bellidir..
Fast-Food..

Etin Her Türlüsü..
Sebzelerden de Kimsenin Yemediğini Yer
Kara Lahana Çorbası, Kapuska
Patlıcana Ağzını Sürmez..
Nohut Yer 1 Kere Yaptım Acemi Şansı Güzel Oldu..
Bir de Sulu Köfte Yaptım.. Köftelerini Yedi..

çok zor çok, teşekkür ederim kızlar..gözü kör olsun gurbetin diye boşa demiyorlar, çalışmasam bu kadar üzülmezdim ama kızı yarın kreşe bırakıp mecbur işe gideceğim. aman ya ALLAH büyük dert vermesin, yavrularımızı ailemizi korusun herbirimizin

ay hayret yapabildin yani

Ayy Çok Üzüldüm..
Çook Geçmiş Olsun Tekrardan..

makara malum basit yemekler yedirio kocaya

Mecbur Anacım Yemiyor ki

amin öyle tabi...allahım sağlıklı günler versin

Aminnnn
ay hayret yapabildin yani
Kızım Yapınca Oluyor..
Ama Yemeyen Olunca..
Gecenin Bir Vakti Eve Gelince Olmuyor..
Eşim Yemek Yese Öğrenirdim 1 Seneyi Geçti Evleneli..
Artık Çocuğum Olunca Öğrenirim..

Ben yeni evlendigimde yemek bilmezdim, 6 yıl bitti epeyi şey öğrendim pasta çeşitleri internetten yemek tarifleri yöresel yemeklerimiz..Uyduruk yemekler bile yapıyorum arada bir

makara malum basit yemekler yedirio kocaya
yapsin yapsin basit yemekler olsun tabiiiii.

canim yaaa hic sorma benim basimdada yemek secen bi koca var,, ustelik kendisi yemek yapmasini bildigi icin ben yemek yapmaya kalksam beni hep elestiriyoooo "evrenim tencereye ilk once domatesimi attin soganimiii"

Aminnnn

Kızım Yapınca Oluyor..
Ama Yemeyen Olunca..
Gecenin Bir Vakti Eve Gelince Olmuyor..
Eşim Yemek Yese Öğrenirdim 1 Seneyi Geçti Evleneli..
Artık Çocuğum Olunca Öğrenirim..
bence çocuk gelmeden öğrenmelisin coneeemm
Ben yeni evlendigimde yemek bilmezdim, 6 yıl bitti epeyi şey öğrendim pasta çeşitleri internetten yemek tarifleri yöresel yemeklerimiz..Uyduruk yemekler bile yapıyorum arada bir

bende çok uyduruk yaparım bide lezzetli olurki hmm mm

Öğrenirsin be canım zor değil, ben yemek yapmasını bilmezken artık misafir bile ağırlayabilir hale geldim yemekli olarak. isteyin yeter ki zaman istiyor bu iş zamanla herşey göz kararına dönüşüyor..pilavı bile göz kararı yaparım asla ölçüm yok ..Ölçülerle uğraşmakdan nefret ediyordum herşey zamanla düzene oturur

aynen bende öyle =))

ins hayirlisiyla evim olsun daaa pacalari siviyacam yemek isine girecem ama suan hic istek yok yemek yapmakla... aslinda benim sorunumda yemek yapmakta istek olmamasi
neyse bi gun ins o istekde gelirde bende mutfakda olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…