- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.408
- 1.123
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #3.521
Öğrenirsin be canım zor değil, ben yemek yapmasını bilmezken artık misafir bile ağırlayabilir hale geldim yemekli olarak. isteyin yeter ki zaman istiyor bu iş zamanla herşey göz kararına dönüşüyor..pilavı bile göz kararı yaparım asla ölçüm yok ..Ölçülerle uğraşmakdan nefret ediyordum herşey zamanla düzene oturur
biber dolma avatarındaki resim çok güzel :) insanın iştahını kabartıyor..makaram canım sen de artık çocuk gelmeden iyicene öğren :) kıyamam daha 1 sene olmuş evleneli..Vay bee ne günlerdi 6 yılım bitti benim.7 yıla giriyoruz ...Ah günler nasıl çabuk geçmiş
iyi akşamlar nasılsınız bakalım
İnşallah Öğrenirim..biber dolma avatarındaki resim çok güzel :) insanın iştahını kabartıyor..makaram canım sen de artık çocuk gelmeden iyicene öğren :) kıyamam daha 1 sene olmuş evleneli..Vay bee ne günlerdi 6 yılım bitti benim.7 yıla giriyoruz ...Ah günler nasıl çabuk geçmiş
iyi akşamlar nasılsınız bakalım
hatunlarr evren kacarrr ama simdilikkkkkkk
Elif Safak -ask romanini okuyorum ve suan cok heyecanli yere geldim bitirmek istemiyorum aslinda ama aklim romanda....
bitirmek istemedigimin nedenide beni oyaliyooo, ve burdada turk romanlarini alamiyorum
Demek Herşey Ortada Hee Dolma..
Ben Seni Kabak Gibi Oymaz mıyım ?
İçini de Doldurmaz mıyım ??
değilmi bacım
Öyle mi Bacım
Kıllandım Şimdi Hakkımda Ne Biliyorsun
takılıom yaf ne bilicem yüzeysel şeyler işte maksat gıcıklık
Ayy Herkes Uçtu Kız
canım hiçbirşey yemek istemiyor şuan48 kiloya kadar inmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?