Makara Kukara Topiği

biber dolma avatarındaki resim çok güzel :) insanın iştahını kabartıyor..makaram canım sen de artık çocuk gelmeden iyicene öğren :) kıyamam daha 1 sene olmuş evleneli..Vay bee ne günlerdi 6 yılım bitti benim.7 yıla giriyoruz ...Ah günler nasıl çabuk geçmiş

ins hayirlisiyla evim olsun daaa pacalari siviyacam yemek isine girecem ama suan hic istek yok yemek yapmakla... aslinda benim sorunumda yemek yapmakta istek olmamasi
neyse bi gun ins o istekde gelirde bende mutfakda olurumm

biber dolma avatarındaki resim çok güzel :) insanın iştahını kabartıyor..makaram canım sen de artık çocuk gelmeden iyicene öğren :) kıyamam daha 1 sene olmuş evleneli..Vay bee ne günlerdi 6 yılım bitti benim.7 yıla giriyoruz ...Ah günler nasıl çabuk geçmiş

=)) beni gören herkes iştahlanıo yiyin bitirin beni bende kurtuliim sizde

hatunlarr evren kacarrr ama simdilikkkkkkk

Elif Safak -ask romanini okuyorum ve suan cok heyecanli yere geldim bitirmek istemiyorum aslinda ama aklim romanda....
bitirmek istemedigimin nedenide beni oyaliyooo, ve burdada turk romanlarini alamiyorum

İnşallah Öğrenirim..
Allah Gani Gani 7 Yıl Nasip Etsin..

iyi akşamlar nasılsınız bakalım

İyiyiz Sen

görüşürüz cicim

Demek Herşey Ortada Hee Dolma..
Ben Seni Kabak Gibi Oymaz mıyım ?
İçini de Doldurmaz mıyım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…