- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.408
- 1.123
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #3.741
Geçmiş Olsun..
Ben de Allah'a Şükür İyiyim..
İşten Geldim..
Oturuyorum Tek Başıma..
amanın karular toplanmış
nasılsınız bakem karular
ne kaynatıyyonuz
le karu sen yapmazsın dedikodu
arkadan deyince dün bi fıkra okudum
+18de amanın o geldi aklıma
hahahaha
Yapmam..
Çünkü Suratına Lafı Yapıştırıp Yanlışını Anladı mı Anlamadı mı Diye Merak Ederim..
gülelelim:)))
Kadının kocası evde en ufak bir iş bile yapmazmış.Priz bozulsa ben elektirikçi miyim,musluk bozulsa ben sucu muyum dermiş.kadın bakmış olmayacak çağırmış yan komşusunu yaptırmış evde ne kadar bozuk iş varsa.kocası gelince evde ne kadar yapılacak iş varsa yan komşuya yaptırdım ama bir şartı oldu ya PASTA yapacaksın ya da benimle YATACAKSIN dedi ,demiş.Adam şaşkınlıkla pasta yaptın değil mi pasta yaptın???? diye sormuş kadın ne pastası ya ben PASTACI MIYIM demez mi!!!!!!!
gülelelim:)))
Kadının kocası evde en ufak bir iş bile yapmazmış.Priz bozulsa ben elektirikçi miyim,musluk bozulsa ben sucu muyum dermiş.kadın bakmış olmayacak çağırmış yan komşusunu yaptırmış evde ne kadar bozuk iş varsa.kocası gelince evde ne kadar yapılacak iş varsa yan komşuya yaptırdım ama bir şartı oldu ya PASTA yapacaksın ya da benimle YATACAKSIN dedi ,demiş.Adam şaşkınlıkla pasta yaptın değil mi pasta yaptın???? diye sormuş kadın ne pastası ya ben PASTACI MIYIM demez mi!!!!!!!
Oyuncakların uzaktan kumandaları ile kadınların memelerinin ortak özelliği nedir?
İkisi de çocuklar içindir ama en çok ikisiyle de BABALAR oynar....
fato kız yazsana ne öyle seyrediyon
Müstehcen Paylaşımlarınıza +18 Topiğinden Devam Edebilirsiniz !!
olum ellerim yapis yapis ancak simdi temizleim nasil yazyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?