- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #3.761
müstehcenmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gülelelim:)))
Kadının kocası evde en ufak bir iş bile yapmazmış.Priz bozulsa ben elektirikçi miyim,musluk bozulsa ben sucu muyum dermiş.kadın bakmış olmayacak çağırmış yan komşusunu yaptırmış evde ne kadar bozuk iş varsa.kocası gelince evde ne kadar yapılacak iş varsa yan komşuya yaptırdım ama bir şartı oldu ya PASTA yapacaksın ya da benimle YATACAKSIN dedi ,demiş.Adam şaşkınlıkla pasta yaptın değil mi pasta yaptın???? diye sormuş kadın ne pastası ya ben PASTACI MIYIM demez mi!!!!!!!
Oyy Ben Ona Kurban Olurummakaram
bacım nirdesin
benim bebiş nasıldı
kız tombamı yolladım anasına
Ne Alakası Var Fato..yagmurlugun makara versiyonu
ama dogru diyo..
aslinda daha baska seyler yazarimda su yakin zamanda ayni sucu islememem lazim iyi halden disardayim
anladin sen onu...
Oyy Ben Ona Kurban Olurum
Ne Alakası Var Fato..
O Zaman Tanımadığınız Birisiyle Girin Bu Muhabbetlere O Topik Topik Gezsin..
Siz Banlanın..
Bazı Arkadaşların Başına Gelmişti Hatırlarsan
müstehcenmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
zati bende dogru soyledigini tastikledim sadece mesaj tanidik geldi o babda yazdim...
Otur Oturduğun Yerde
Burdayım Benlen karu sen dur durduğun yerde nerdesin sen
yaa ben muhabbetleri ozledim yaaa
ne gusel sohbet ederdik hem ciddi olsun hemde geyik
onu birak yaptigimiz belden assagi sohbetlerdede giren gelir sonrada cikardi
yoneticide gelir bakar giderdi
ayyy ben cok gerildim
nedir banlanmak ya kib=BANNN
valla bozuluyorum ben bu duruma
ben burda rahat rahat sohbet etmek istiyorum
allah aalah ya
yav karular hadiyin başlayalım geyik mi yapcaz
ne yapcaz çıkcam sonra yine girerim
Burdayım Ben
Bir Yere Gittiğim Yok ki
Ben Şimdi Ne Demek İstediğini Anlayamadım
yavrucum dedigim acik
tadi tuzu kalmadi buralarin onu diyom
rahat rahat yazamiyoz
laff sokup gitmeler moda oldu
tehtidle banla olcekse ben daha yazamicem
Ama Bu Sitenin Kuralları Hep Vardı Yeni Değil ki
Allah İyiliğini Versin..
veee mutlu sonnnn...
anlasildi bana yol gorundu....
karu dur durduğun yerde ne oluyoki
saa bak sana laf atanın ağzına acı biber basarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?