Makara Kukara Topiği

Tondora anacım anlatıyorsan anlat hadii bak
biz gidecez daha hayal kuracaz hadi anacım beynim döndü bunun başında otur otur

Canım Allah korusun Aldatma şiddet vs..
olmadıysa neden bu kadar çok kırıldın
hepimiz insanız Affetmek Allah'a mahsus
Olur arada böyle evli çiftler arasında canım
bazen büyütmemek gerek

Kız sorun ailesi felansa anlat dinlerim ben
yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince canım

aaaa büütn yazdıklarım silindi yaaaa kızlar hakkınızı helal edin yaa yazayım mı merve sen git istersen

kısaca o benden bişey istedi ablasından gidip almamaı bende işim var vs dedim,bide bu bişey önemli bişeydi ama ben atlamamak için çekindiğim için sen al falan dedim ama sonra dicektim alayım ama o sinirlenip kapadı yüzüme telefonu.sonra ben aradım meşgule verdi cvp vermedi akşam geldi dayanamadım dedim neden açmadın telefonu diye oda ne ekersen onu biçersin insan olsan cvp verirdim bir sürü hakaret.. bide benim ablam çok zor günler geçiriyor ailevi (nedeni özel)onu yüzüme vurdu seninde ablanı gördük dedi sen aileni daha iyi tanırsın dediğim için buda bunu dedi. sonra hakaretler bide laf bulamadı sen yemekte yapmıyon ki sadace geçen gün yapamadım komşuşarla kuran toplantımız vardı işte sen kadınlarla otur afedersiniz g. büyüt dedi öle iki sure öğrenmekle olmuyo bilmem ne vede kendiside bilmiyo sen insanları böle yargılayamazsın dedim saygı duymak zorundasın dedim ama yok dinlemiyo bile
ailemde ailem ve ben ailesine ondan daha çok değer veriyorum en azından gidip hatırlarını soruyorum o işten dolayı hiç gitmiyo.
yani kızlar bait bir neden ama.. mide bulandırcı daha özel şeylerde var burda söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…