Makara Kukara Topiği

bu arada o dediği şeyide gidip aldım yine kötülük olmasın diye benim ailesiyle bir sorunum yok ama inat işte benim kocam gııcıkk..
şimdi diyoki bende senin ailene gitmicem etmicem ki zaten gelmezdi buda iyi bir bahane oldu ona

yani çok açıklayıcı olmamış pek bişi anlayamadım sanki:26::26::26::26:

hm..düşüncesizlik edio fedakar deil senin gibi:26:

yani çok açıklayıcı olmamış pek bişi anlayamadım sanki:26::26::26::26:

o ailesini istemediğimi ayrımcılık yaptığımı düşünüyo bu olay yüzünden ama varmış böyle b i düşüncesi daha öncede çünkü,ablam dibinde duruyo gitmiyon kendi ablana koşarak gidiyon falan filan.. anlatamıyorum ona o bi kere taktı bende senin ailene gitmicemde dedi ve dedimide yapar

ay sinir oluyorum ha senin ailen benim ailem durumlarına..ne bu bencillik ki...kendisi senin ailene nasıl davranıosa oda ailesine aynı derecede davranış beklesin ayıp ya ne bu

hm..düşüncesizlik edio fedakar deil senin gibi:26:

özünde çok iyi niyetli iyi biridir ama bu inat girdimi araya yapar dediğini inatçıdır çok bunu başarmak içinde laf sokar bahane bulur ama bu sefer hakaret etti baya aferdersin öküz gerizekalı .. gibi bunlarıda duydum ondan

hakaret ediosa saygısızlık var bu nasıl iyi niyetlilik??

ay sinir oluyorum ha senin ailen benim ailem durumlarına..ne bu bencillik ki...kendisi senin ailene nasıl davranıosa oda ailesine aynı derecede davranış beklesin ayıp ya ne bu

diyorum o benden daha az görüyo annesini akrabalarını üşenir yorgunsa gitmek istemiyo.e anneside ben göndermiyom sanıyo bide.

işte bu sefer haddini aştı canım yaa bu arada sağol dinlediğin için..
ne yapıcam bilmiyorum diğer kadınlar gibi olmayayım dedim hep dırdırcı falan ama bu beni deli eder böle yaa

ne demek canım ...sen sadece kimsenin etkisinde kalmadan ay öyle olmiim şunun gibi olmiim diye düşünmeden kendi içinden geçeni kendi doğruna göe hareket et kanımca..bende çok danışırım insanlara ama yine kendi bildiğimi okurum...insanların beni yönlendirmesi ile yanlış bişi yapmış olursam o insanlarla arama bişi girsin istemem tepki göstemek istemem yani ...kendini dinle

yaşlarınız kaç acaba?

evet haklısın canım oda ayrı bi mesele zaten.
ben 28 o 38

evet haklısın canım oda ayrı bi mesele zaten.
ben 28 o 38

anladım canım ..yaş farkınız fazlaymış seni anlaması biraz zoor gibi duruo..hakkınızda hayırlısı sende canını sıkma sadece kendi içinden geldiği gibi davran ve müsadeni isteyeyim artık olmaz mı

teşekkürler canım
,kusura bakma geç kaldım yazmakta sahur için bişeyler hazırladım anca gelebildim.
allah sizinde gönlünüze göre versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…