- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.461
a.s şekerim iyiiz sen nasılsınn yüzünü gören cennetlikkkselam kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
öyle deme kız beğenir beğeniiir.. ya iştedir yada kocası evdedir ondan yorum yapamıyodur yoksam bizi beğenmeyipte kimi beğeneceeekkdaş gibin hatunlaruk şurdaaa
heeeeeeee öyle diyosuuunnn:44::26:
geçmiş olsun şekerim ne dedi doktor...yokkkk kisss geceleri gelemem malum ben calisan kariim..
ama dun gece paso helayay takildim
cunku sistit olmusun
bi damla isiyomm sirrrr
sonra gidiyom yataga bi daha cisim geliyo
neyse bu gun urolojiye muayene oldum.....
bakk annem derkii canı sıkılan koca istermişş :)) bekrmısınnselaaamm çok sıkılıyorum yaaa
geçmiş olsun şekerim ne dedi doktor...
varyaaa şimdii şurdann çakıcam sana heeeşekerimmmm avukatlığamı başladınnn sen söle bakalımm açıklaaa.... 5 dakka önce online dı....ben gördümmmm hıhhhhh
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
FatmaOzkan, ,
KristaLBebeK, ,
gizemkcan, ,
BLUEmoon2009+, ,
gloks
niye yazmyonuss uleyynnnn...
:))) öyleyizzz dimii :)) ne bilim kıss takılmıo artıkkk şurda takılalım dioruz farkındasınız sizde doğru düzgün sohbet yokk niye yokkk çünkülümm sahibi hyok :))
selaaamm çok sıkılıyorum yaaa
bakk annem derkii canı sıkılan koca istermişş :)) bekrmısınn
o taşın da suyunuçıkaracak bi babayiğitin var hemde yesin seni kocanöyle deme kız beğenir beğeniiir.. ya iştedir yada kocası evdedir ondan yorum yapamıyodur yoksam bizi beğenmeyipte kimi beğeneceeekkdaş gibin hatunlaruk şurdaaa
heeee acayip tass gibiyimmmm
iyidir loooooselam kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzz
anam ben şaştım bu garu 40 gün nasıl bekleycek azgun gebepohhu yakaldim facede neyse felaket duvarlara tirmaniyom deyooo
ayin 11 de gidiyomus evine...
sana bigün öyle bi karacı gelecekki inşallah bu lafların hesabını tek tek çıkaracak bu gönlerin acısını çıkaracaksınbaci kiraci begenmiyo sanirsammm bu gidislede boss durmaktan harabeye doncek valla
neyse paso yine gittim helaya...
kiss alttan bakip durcekseniz valla gidiyom ben kocisim goz kirpip duruyo adami bari bunaltmiyim dimi..
gitme lan kocanda gece yesin seniii
sistit olmusun iste idrara yolu enfeksiyonu
valla perisan oldum haaa...
o taşın da suyunuçıkaracak bi babayiğitin var hemde yesin seni kocan
iyidir looooo
anam ben şaştım bu garu 40 gün nasıl bekleycek azgun gebe
sana bigün öyle bi karacı gelecekki inşallah bu lafların hesabını tek tek çıkaracak bu gönlerin acısını çıkaracaksın
hayrını görr emiiiii
maydonoz buğusu yap. geçer sistitin
o taşın da suyunuçıkaracak bi babayiğitin var hemde yesin seni kocan
iyidir looooo
anam ben şaştım bu garu 40 gün nasıl bekleycek azgun gebe
sana bigün öyle bi karacı gelecekki inşallah bu lafların hesabını tek tek çıkaracak bu gönlerin acısını çıkaracaksın
valla yicek ama ne zaman bilmiyom hafiften goz ucuyla beni suzuyo..
gıcıklık yaratmaa kızıımmm yolarım senii cartt die ayırırımmniye avukatlik yapayim ki ben baktim online degildi sen baktiginda onlinemis gelmistir bakmistir kimse yok yazmamistir avukatlikla ne alakasi var kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?