- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #4.501
yawww ben nedenn duygusal filmlerde ağlayamıorum :)) çokmu gaddarım neee hiç ağlayamıorum
napalımm şekerim kısmett böle :)) arada bi abimin facebookuna giriorum farmville bide fishdow oynuorum :))ama simdi ben seninle sadece burdami konuscemm yaneee
ben baska baska yerledede konusmak gorusmek isterdim.
ben isterim ama icmiyom..
napcez...
fatoo bence izleme etkisinden kurtulamazsin hala ordaki oyuncuyu gorunce bazen urperiyorum hic tavsiye etmem baska filim izle sen
dayağa hayır
sömürüyo bizi garuuu:18:
hadi len sende kocanın yanına kaykılmaya meyillisin bide ayak yapıyon peeeeh
sende birazcık gaddarsın o zamanya zaten 3 turk filminde agladim topu topu...:26::26::26::26:
dayağa hayır
dayağa hayır
şekerimm napcaz kısmte bölee :)) ben de bazen abimin facbookunu kullanıorum farmville ve fishdow için:)ama simdi ben seninle sadece burdami konuscemm yaneee
ben baska baska yerledede konusmak gorusmek isterdim.
ben isterim ama icmiyom..
napcez...
fatoo bence izleme etkisinden kurtulamazsin hala ordaki oyuncuyu gorunce bazen urperiyorum hic tavsiye etmem baska filim izle sen
napalımm şekerim kısmett böle :)) arada bi abimin facebookuna giriorum farmville bide fishdow oynuorum :))
len atırmayın şimdi tepemin tasını kiracımıyız ki ev sahibimiz olsun..yazın coşun eğlenin illa topiğin kurucusunun olması şart değil gelince zaten oda katılır sohbete hem ne dedi makara hepimizin topiği ...
o zaman daha ne bekliyoruz hep beraber coşuyoruzzz
kime diyom ne diyom
o ne loo 5 dk yerindeee durmamiiii bu cocukay benimde olsunda varsin cicegi kparsinnnn bardakta kirsin feda olsunnnnnnn
olsun bacım tüm isteyenlerin olsun ama uslularından olsun...bende çok aradım zamanında allah eşkiya bi velet yollasın ağzımdan burnumdan gelsin diye sanırsammm
incir reçelinde bende çok ağladım yaaya musallat filmini coook merak ediyorum seyredicem onu
aksamda incir recelni seyrettim agla agla bi hal oldum
ben istememkızlarrrr kimleerrr nargile isterrrrrrrr
gaddar hatun:26:yawww ben nedenn duygusal filmlerde ağlayamıorum :)) çokmu gaddarım neee hiç ağlayamıorumkazen gibi sendemi aldırdın duygularını duygusuz karuuuu
facen ve twittin vede minnoslarinda yoktur aama msnim yok diye uydurma siteye nasil kayit oldunnn pinokyooo burnun uzuyorrr
:13:
kıss kocamın mailini kullandımmmfacen ve twittin vede minnoslarinda yoktur aama msnim yok diye uydurma siteye nasil kayit oldunnn pinokyooo burnun uzuyorrr
2incisidemi cikmisss aman ben almiyim ben musallat ilk filmden bahsediyorumbirincisini izledim korkmadim
paranormalactivity seyrettim ondan da korkmadim...
napalımm şekerim kısmett böle :)) arada bi abimin facebookuna giriorum farmville bide fishdow oynuorum :))
2 dakikada nolmuş burası böyle
kıss kocamın mailini kullandımmm
olsun bacım tüm isteyenlerin olsun ama uslularından olsun...bende çok aradım zamanında allah eşkiya bi velet yollasın ağzımdan burnumdan gelsin diye sanırsammm
incir reçelinde bende çok ağladım yaa
ben istemem
gaddar hatun:26:kazen gibi sendemi aldırdın duygularını duygusuz karuuuu
olabülürrrrrrrrrrrrrr duydusuzlaşmışımmmm böyle deildümmm :))
sustummu tam susarızz ....coştummu tam coşarız evelallahhh2 dakikada nolmuş burası böyle
hadi yaa paranormakactivityu de ben tırtım 3.5 attım resmen:18:birincisini izledim korkmadim
paranormalactivity seyrettim ondan da korkmadim...
aaaahhh bütün öm lerini kocan da okuyodur bi güzel ben artık sana öm atmamkıss kocamın mailini kullandımmm
buna ancak kadir inanirkıss kocamın mailini kullandımmm
ALLAH BAGISLASIN CANIMMM DARISI BANA VE TUM ISTEYENLERE INSALLAH(AMIN)olsun bacım tüm isteyenlerin olsun ama uslularından olsun...bende çok aradım zamanında allah eşkiya bi velet yollasın ağzımdan burnumdan gelsin diye sanırsammm
incir reçelinde bende çok ağladım yaa
ben istemem
gaddar hatun:26:kazen gibi sendemi aldırdın duygularını duygusuz karuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?