- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #5.161
len leslie yaptım sipor yaptım öleyom resmen
nere gidiyon kız kal olduğun yerde bakiiiimmm
Eşim bugün evdeyken gidip onunla uyumak istiyorum
iki dk duramadin ha yok uykum geldi yok sykystym get uyu hadi ALLAH RAHATLIK VERSIN[/QUOTE
Ya hiç gitmek istemiyorum sizinle sohbet etme istiyorum ama ne yapayımmm
iki dk duramadin ha yok uykum geldi yok sykystym get uyu hadi ALLAH RAHATLIK VERSIN[/QUOTE
Ya hiç gitmek istemiyorum sizinle sohbet etme istiyorum ama ne yapayımmm
giit bir daha donme geri istemem bundan gayri ellerini giiiiiiiit yollar senin olsun yillarim bana kalsin birak beniiiiiiiii
vayyyyyy kizda hakliiiiii bizi ne yapsin demi ama..... git mervecim ben arkandayim, walla ben olsam bi dk bile durmam
Sağol canım benim öptüm seni
dikkat et kendine sende rüyanda kocanı görr
koca kılıklı seni emi hadi naş naş öyleyse bırak bizi bu diyarlarda civcivimlen bakaruk geyiğimize biz evrencikde var nıl olsa hadi yürü yürüEşim bugün evdeyken gidip onunla uyumak istiyorum
len su ter içinde kaldım garuuu mekik de çektim leslie yide bak google dan şimcik anlattırma iki saast..lo bende bir is yaptin sandimdi leslie ne kinee
teeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy teyyyymurat gilin damindan atlayamadim murat gilin damindan atlayamadim liralarim dokuldu toplayamadimmm lililiilili
len gece gece azdırma garuyu o bekleyecek daha yanında değilki sarısın da yatsın uyanınca uykudan..........Sağol canım benim öptüm seni
dikkat et kendine sende rüyanda kocanı görr
koca kılıklı seni emi hadi naş naş öyleyse bırak bizi bu diyarlarda civcivimlen bakaruk geyiğimize biz evrencikde var nıl olsa hadi yürü yürü
len su ter içinde kaldım garuuu mekik de çektim leslie yide bak google dan şimcik anlattırma iki saast..
teeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy teyyyy
len gece gece azdırma garuyu o bekleyecek daha yanında değilki sarısın da yatsın uyanınca uykudan..........
ama en cok ben konusuyorum burda geveze muamelesi yapamazsiniz banaaa
kız cücük senidemi bastı kırmızılar len kalmışın ocak ayına gördüm listede benimi kıskandın hemencekbakayimmm bi neymisss hele buuuuuuu
ama sende susarsan buranin hali ne olur dusundun muuuu hiccccben dusunmek bile istemiyorum
kız cücük senidemi bastı kırmızılar len kalmışın ocak ayına gördüm listede benimi kıskandın hemencek
sen yazmisin gitmiommm ee sen gelinlik alacaktin ankaradan mi aldin nerden aldin
kız cücük senidemi bastı kırmızılar len kalmışın ocak ayına gördüm listede benimi kıskandın hemencek
oooooo guzelim bu saatden sonra gelinlik mii kalirrrr peeeeee coktan aldim gelinligi dugunude yapip geldimmama merak ediyorsan soylim gelinligi adanada alduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?