- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #5.181
yok kiz haberim var oldugundanda hani konu actindi bende oneride bulundumdu hatirladin mi ? ondan merak ettim di
uyuz garu nispete mi diyon pehyürüyüs programi mi neymis aman ben zaten zayifimmm almiyimmm sagol
one lan evreni bidaha mı gelin edecen kızsen yazmisin gitmiommm ee sen gelinlik alacaktin ankaradan mi aldin nerden aldin
kıyamam len ben tam destek garanti olam diye sordum yoksa açmiim istersen...:26:hec sormaaa boyle giderseee ben daha cok ocak aylarina kalirimmmmyarami desme simcik
senin cocugun yokmuydu sen kac yasindasin kac yildir evlisin ne zamandan beri istiyorsunn anlat
uyuz garu nispete mi diyon peh
one lan evreni bidaha mı gelin edecen kız
kıyamam len ben tam destek garanti olam diye sordum yoksa açmiim istersen...:26:
23 yaşımdayım 6 yıllık evliyinm
evet oğlum var 2.5 yaşında ..
benim 3 yıl olmadı bebik ve şimdi 2. istiyoz ve 1 yıldır yine olmuyo:26:sen dertlisinde biz neyiz sankim hıh
hatirlamazmiyim ben seni bu avatarindaki resimle nerde olsa tanirim
daha once konular cok yaptim gelinlik ankara ilgili sende bana guzel onerilerde bulundun ama malesef turkiyeye ayak basar basmaz kaynbaba gel kizim adanaya gideruk dedi.... ve ama cok sukur dusundugum kadar zor olmadi hatta bi goruste aldimda diyebilirim
uyuz garu nispete mi diyon peh
one lan evreni bidaha mı gelin edecen kız
kıyamam len ben tam destek garanti olam diye sordum yoksa açmiim istersen...:26:
23 yaşımdayım 6 yıllık evliyinm
evet oğlum var 2.5 yaşında ..
benim 3 yıl olmadı bebik ve şimdi 2. istiyoz ve 1 yıldır yine olmuyo:26:sen dertlisinde biz neyiz sankim hıh
iyi yapmisin siz mutlu olunda gerisi bos
ne nispeti bende kilo almak istiyorum ama nerdeee yok ki ben ona bir kac oneride bulunmustum evlenmeden once onlari sordum sagol eksik olma ana senin ne guzel ALLAH BAGISLASIN oglusun var bizde daha hec yok bende 21 yasimdayim 1bucuk seneyi geckin evliyim 1 senedir istiyorum ama bende prolaktin var bide baska seylerde var iste oyle hayirlisi olsunnn
daha cok gencsin canim sakin umitsizlige falan kapilma ins en kisa zamanda olur bebegin ama kendinede stres yapma sakin
sağol kuşum ...iyi yapmisin siz mutlu olunda gerisi bos
ne nispeti bende kilo almak istiyorum ama nerdeee yok ki ben ona bir kac oneride bulunmustum evlenmeden once onlari sordum sagol eksik olma ana senin ne guzel ALLAH BAGISLASIN oglusun var bizde daha hec yok bende 21 yasimdayim 1bucuk seneyi geckin evliyim 1 senedir istiyorum ama bende prolaktin var bide baska seylerde var iste oyle hayirlisi olsunnn
daha cok gencsin canim sakin umitsizlige falan kapilma ins en kisa zamanda olur bebegin ama kendinede stres yapma sakin
sağol kuşum ...
canım benimde 3 yıl sonra oldu o yüzden acele etme mesela pco var bende çocuğum çok zor oluyo ve yıpranıyorum olamama sorunuda var tabi bak ben 17 yaşımda evlendim ve 21 yŞIMD LDIM BEBEİŞİMİ KUCAĞINA O YÜZDEN ÜZÜLME SENinde olur inşallah bebişin
evet canım katılıyorum sana.....
herseyin hayirlisi kizlarr yaaaaa
gündüz vakti topik boş oluyor yahu
selam forum ahalisi nasılsınız??? keyifler nasıl?? neden kimse yok?? kimseyle tanışıp iki lafın belini bi kıramadık yavvv..
ben burdayım yetmez mi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?