Makara Kukara Topiği

yok kiz haberim var oldugundanda hani konu actindi bende oneride bulundumdu hatirladin mi ? ondan merak ettim di

hatirlamazmiyim ben seni bu avatarindaki resimle nerde olsa tanirim

daha once konular cok yaptim gelinlik ankara ilgili sende bana guzel onerilerde bulundun ama malesef turkiyeye ayak basar basmaz kaynbaba gel kizim adanaya gideruk dedi.... ve ama cok sukur dusundugum kadar zor olmadi hatta bi goruste aldimda diyebilirim

yürüyüs programi mi neymis aman ben zaten zayifimmm almiyimmm sagol
uyuz garu nispete mi diyon peh

sen yazmisin gitmiommm ee sen gelinlik alacaktin ankaradan mi aldin nerden aldin
one lan evreni bidaha mı gelin edecen kız

hec sormaaa boyle giderseee ben daha cok ocak aylarina kalirimmmmyarami desme simcik
kıyamam len ben tam destek garanti olam diye sordum yoksa açmiim istersen...:26:

senin cocugun yokmuydu sen kac yasindasin kac yildir evlisin ne zamandan beri istiyorsunn anlat

23 yaşımdayım 6 yıllık evliyinm
evet oğlum var 2.5 yaşında ..
benim 3 yıl olmadı bebik ve şimdi 2. istiyoz ve 1 yıldır yine olmuyo:26:sen dertlisinde biz neyiz sankim hıh

canim benim hayirlisini iste ins olur hem sana bisi diyim miii??? benim annemde ablamdan sonra 3 sene cocugu olmamis ve daha sonra olmus ustelik 4 tane

iyi yapmisin siz mutlu olunda gerisi bos

ne nispeti bende kilo almak istiyorum ama nerdeee yok ki ben ona bir kac oneride bulunmustum evlenmeden once onlari sordum sagol eksik olma ana senin ne guzel ALLAH BAGISLASIN oglusun var bizde daha hec yok bende 21 yasimdayim 1bucuk seneyi geckin evliyim 1 senedir istiyorum ama bende prolaktin var bide baska seylerde var iste oyle hayirlisi olsunnn

daha cok gencsin canim sakin umitsizlige falan kapilma ins en kisa zamanda olur bebegin ama kendinede stres yapma sakin

daha cok gencsin canim sakin umitsizlige falan kapilma ins en kisa zamanda olur bebegin ama kendinede stres yapma sakin

yok canim ilk zamanlar cok takiyordum kafama ama simdi takmiyorum oluruna biraktim demekki sorumlulugunu alacak durumda degilim ki RABBIM nasip etmiyor hayirli zamanda olsun INSALLAH ALLAHTAN UMIT KESILMEZ ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN (AMIN)

sağol kuşum ...
canım benimde 3 yıl sonra oldu o yüzden acele etme mesela pco var bende çocuğum çok zor oluyo ve yıpranıyorum olamama sorunuda var tabi bak ben 17 yaşımda evlendim ve 21 yŞIMD LDIM BEBEİŞİMİ KUCAĞINA O YÜZDEN ÜZÜLME SENinde olur inşallah bebişin

evet canım katılıyorum sana.....

INSALLAH canim sagolasinnn

heheh herkes uyyo heralde
sabah sabah ıspanak pişirdik sabahın 8 inde...
ay napiyim 2 haftadır bekliyodu
bide sürekli hapşurup duruyorum yaaww:2:

selam forum ahalisi nasılsınız??? keyifler nasıl?? neden kimse yok?? kimseyle tanışıp iki lafın belini bi kıramadık yavvv..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…