- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #5.321
Evet Canım Aldım
Yetkili Merciye Bildirdim
ikiz abla makayaraya attigin ozel mesajdan banada atsana merak ettimm huyum kurusun
canım özele gerk yok..pro kart alacağım....ama posta havalesi yapabiliyorum sadece..bugün gittim burdaki numarayı ve ismi verdim...onay vermedi postanede...bankaya yatırma imkanım yok,yakınmda yapı kredi yok..kredi kartınıda eşim kabul etmiyor...büdütörüme sordum ki ne yapayım.neden kabul etmedi diye...
ay cok sevdimmm ablacim ya bende alacamda paypalla param yuklenmedi birde merakimi mazur gor merakliyim iste napimmm
Senin Kullanmadığını Biliyorum..bana soruyorsan hayır kullanmıyorum...
Hala Yaşasın mıbende fenerliyimmm yasasinnnnnnnnnn
slm kizlarr:111::111:
Senin Kullanmadığını Biliyorum..
Kristal Paso Nargile İçiyor da Ona Sordum..
nerden biliyorsun kız...:18::18::18:
Bana Sigara İçme Demiştin(Böyle Yapmıştın)
sagol canim INSALLAH olurcanım özele gerk yok..pro kart alacağım....ama posta havalesi yapabiliyorum sadece..bugün gittim burdaki numarayı ve ismi verdim...onay vermedi postanede...bankaya yatırma imkanım yok,yakınmda yapı kredi yok..kredi kartınıda eşim kabul etmiyor...büdütörüme sordum ki ne yapayım.neden kabul etmedi diye...
sağol canım,eşimi zor ikna ettim zaten,oda olmazsa çatlarım vallahi..yok canım olurmu öyle şey yabancım değilsin tatlım...
tabikide hala yasasinnnn biz yenildik diye takimini satanlardan degiliz dogustan fenerliyimm bennn sizde ayda yilda bir kazandiniz atin bakalim havaniziSenin Kullanmadığını Biliyorum..
Kristal Paso Nargile İçiyor da Ona Sordum..
Hala Yaşasın mı
Hoşgeldin..
Bir Konu Vardı Tam Senlik
İsmi Yılbaşı
Evet :18::18::18::18::18::18:hı tamam ozaman....sen kullanıyormuydun...
tabikide hala yasasinnnn biz yenildik diye takimini satanlardan degiliz dogustan fenerliyimm bennn sizde ayda yilda bir kazandiniz atin bakalim havanizi
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/488532-yilbasiiiii.html
Evrenim Arkadaşa Yardımcı Oluver
Senin İlgi Alanın
makaram simdi yazdim o konuyada yok arkadas o konuyu gorunce bi kotu oldum ilk yilbasimiz ve ayriyiz suan beynim o konuda calismiyoo
Poohhhh :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?