Makara Kukara Topiği

fatmagulemi baktin yoksa

merak etme tasmaz cunku alttan boru taktim kan yukseltikce azaliyo bende eski gsli ve yeni fbliyim yaaaa kocam sayesinde dogru yolu buldum

yok kız izlemiyorum ben onu yabancı dizi bu fena sardı bırakamıyorum

fatmagulemi baktin yoksa

merak etme tasmaz cunku alttan boru taktim kan yukseltikce azaliyo bende eski gsli ve yeni fbliyim yaaaa kocam sayesinde dogru yolu buldum
afferim afferim tuttum seni belki komik gelecek ama dun kocamin galatasarayli oldugunu ogrendimben besiktasli saniyordumm

afferim afferim tuttum seni belki komik gelecek ama dun kocamin galatasarayli oldugunu ogrendimben besiktasli saniyordumm

kiz allah iyilini vermesen yenimi ogrendin oo sizin evde cumbus vardir simdi biri gs biri fb kocan tam koyu bu gsliyse yanmissin diyorum baska bisi diyemiyorum

ya bende eskiden gsliydim ama benim koca tam bi fbli. yok dedim ben bununla basa cikamam en iyisi uyumlu olalim ben fbli olayim dedim

yok ya ikimizde tamda fanatik degiliz yani amaan kendi derdimiz bitmis bide maclarin derdinemi duselimm ben oylee iste savunuom takimimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…