Makara Kukara Topiği

oynayin oynayin kazandiniz ne diyeyim
benim kocamin guzel bi lafi var yaziyorum kizlarr dikat!!!!!!

11 yılda 3 kemik her köpeğin hakkıdır !

tatlim bu biraz agirmi oldu ne:26:

benim kocamin guzel bi lafi var yaziyorum kizlarr dikat!!!!!!

-----------------------------------------------

Arkadaşım sana ve eşine göre güzel (!) bir söz olabilir ama özellikle bayanların yer aldığı bir ortamda bu söz kullanılmamalıydı. Muhakkak herkes taraf olduğu takımı yüceltmek ister ama bunu yaparken belirli sınırları aşmamayı tercih ederim.

konuyu kapatalim ben tartismak istemiyorum ki. tamam kabul ediyorum dusunmeyerek yazmisim uzatmayalim

arkadas espiri olarak yazdigini soyledi uzatmanin anlami yok ki eminim kotu niyetlede yazmadi samimiyetimize guvenipte yazdi !

iki laflıoduk şurda durup dururken soktunuz bi takım muhabbetini
uzadı daa uzadı sonunda da böle poha sardı
neyse bence daha da uzamadan kapatalımda geyiğimize bakalım bence arkadaşlar

arkadas espiri olarak yazdigini soyledi uzatmanin anlami yok ki eminim kotu niyetlede yazmadi samimiyetimize guvenipte yazdi !

konuyu kapatalim ben tartismak istemiyorum ki. tamam kabul ediyorum dusunmeyerek yazmisim uzatmayalim

Rica ederim konuyu uzatmak değil amacım ayrıca arkadaşın açıklamasını yazdığını görmeden önce yazdım görüşünü yoksa asla artniyetli bir amaç gütmedim...

Rica ederim konuyu uzatmak değil amacım ayrıca arkadaşın açıklamasını yazdığını görmeden önce yazdım görüşünü yoksa asla artniyetli bir amaç gütmedim...

benimki etkiye tepki oldu yorumu ne zaman yazdigini bilemem bu yuzden yaptigin yoruma gore cevap verdim

selam kızlar kusura bakmayın dün forum birden yavaşladı gıcık oldm kapattım yattım :)) özürdilerim hepinizden........

canın sağolsun kısss ama bibahşiş bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…