Makara Kukara Topiği

ne tuhaf yaaa eskiden o kaynanalar acaba gelinken kendi kaynanalarindan cektikleri akillarina gelmiyormuu:26: birde gorumceler hic dusunmuyormuu birgun onlarda gelin olacaklarinii

bazılarının düşüncesi şu ben çektim o da çeksin ben yaşadım ona da yaşatıcam aklıyla hareket ediyo ben kaynanamı çok seviyorum çünkü uzakta benden

bazılarının düşüncesi şu ben çektim o da çeksin ben yaşadım ona da yaşatıcam aklıyla hareket ediyo ben kaynanamı çok seviyorum çünkü uzakta benden

haklisin canim yaaa ama yazik walla ne diyimm.... bende kaynanami cok severim bende cok uzakda ama uzakta oldugu icin degil gercekten iyi niyetli oldugu icin

haklisin canim yaaa ama yazik walla ne diyimm.... bende kaynanami cok severim bende cok uzakda ama uzakta oldugu icin degil gercekten iyi niyetli oldugu icin

ya bacım tabi niyet önemli haklısın kötü insanın şerri uzaktanda bulur o da bi gerçek allah bizide evlatlarımızı da hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılastırsın

dıkşınyeaaa dıkşınyeaaaa
Mesaj Sayısı mı Dolduruyorsun

Kontrol Paneli - Avatarını Değiştir - Dosya Seç - Değişiklikleri Kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…