- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #5.881
Mesaj Sayısı mı Dolduruyorsun
yaa her gece yemek yiyorum yaaa kotu bi aliskanlik olmus bendeee yakinda patlamazsam iyidirsuan yine cokk aciktim ben gidip biraz benzin koyayim gobeye hadii size iyi sohpetlerrrr kuslarrrrr
bana birini hatırlattınyiyipdurmayın bu saatte dikkat edin biraz yahu göbeniz hoplucak yürüken daaa başka yerlerde
yaa bundan bi sene once kilo sorunum vardiii veremiyo degil alamiyodumbana birini hatırlattınyiyipdurmayın bu saatte dikkat edin biraz yahu göbeniz hoplucak yürüken daaa başka yerlerde
yaa bundan bi sene once kilo sorunum vardiii veremiyo degil alamiyodumesimin israri ile kendimi zorladim ve baktim en guzeli gece yerkenmis suandada ideal kilomdayim ama gece yemedende edemiyorumm
homini gırtlak pis kurbağayı:44: Kimi Acaba :44:
yaa bundan bi sene once kilo sorunum vardiii veremiyo degil alamiyodumesimin israri ile kendimi zorladim ve baktim en guzeli gece yerkenmis suandada ideal kilomdayim ama gece yemedende edemiyorumm
homini gırtlak pis kurbağayı
fazla alışma yemeğesobanın üstünde kızarmış köy ekmeği üstüne tereyağ salça yanına çayyy ne yerdik rahmetli ananemin evinde gecenin bi vaktinde toplaşırdık kuzenlerle oof ooofff
Eşimi Aradım..
Gelirken Simit Al Geç Oldu Dedim
Çayımı da Demledim
Domates, Peynir, Zeytin, Tereyağı
Sağol Canımafiyet olsun hayatım bal gibi sohbetiniz olsun sofranızda
haydin bacılar bebem uyumuş bulunmakta bende gidervalla totom uyuştu yine hissetmiyom
haydin bacılar bebem uyumuş bulunmakta bende gidervalla totom uyuştu yine hissetmiyom
degilimmm ama bana hic sordun muuu nasil tanistim diyeeeeeeeeee
degilimmm ama bana hic sordun muuu nasil tanistim diyeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?