- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #5.921
Eveet sende ordaydınnEn unutmayan ama unutulan üye seçilmem lazım
Sen hatırladın demi beni,nolur evet dee
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
saka saka gercekten cok unutkanim hatta onunla ilgili bir konu acmayi dusunuyordum bende ne yapabilirim diye:44:
hayirli gecelerr
efferim efferim et tabi nede olsa ben senin ilk sen benim 24. arkadasimsin
Eveet sende ordaydınnEn unutmayan ama unutulan üye seçilmem lazım
Sen hatırladın demi beni,nolur evet dee
ben eslemliva nin nickini bi kac konuda gordum gayet hanim hanim yorumlar yazmisti akli basinda bir insan yani merak etme tweety zihninide fazla yorma aramiza hb eslemliva havalar nasil hayat nasil gidiyor
olsun gönlünün birincisiyim ama demii:18:
bingoooooooo
ordan hatırladım da ondan sordum zaten canım.
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
saka saka gercekten cok unutkanim hatta onunla ilgili bir konu acmayi dusunuyordum bende ne yapabilirim diye:44:
kiz leyla birseymi dedim ki
tabiki sekerimmm
yok bisi demedin ki tweety sen eslemliva nin kim oldugunu cikartamadin ya bende ufak tefek yardimci olmaya calisiyom seni dusundugumde kafani yorma diye
bingoooooooo
ordan hatırladım da ondan sordum zaten canım.
bende cok unutkanim tweety saniyede unuturum
o zaman omru billah unutmam seniDimi yaa
Neyse bundan sonra,baklava börek ikram edeyim,belki bir iki ay unutulmaktan kurtarır beni
sagol canimmm hani dedin ya akli basinda falan sanki ben kiza akilsiz deli felan demisim gibi olduda neyseyok bisi demedin ki tweety sen eslemliva nin kim oldugunu cikartamadin ya bende ufak tefek yardimci olmaya calisiyom seni dusundugumde kafani yorma diye
benim tweetymde her entrkalı konuları merakla okuyan yerinde yorumlar yapan. biri abuk sabuk konuştumu tersleyip atan. lafını esirgemeyen hanım hanım bir gurbet kuşudur.
ewet canimmm orda bir koy var uzaktatweety sen yurtdisindasin demek
Bak Leylam'a nasıl hatırlıyo beni tweety_yteewt, hıhh
nereye kayboldu tweety ... kiz az once fal baktirdim agzim acik kaldi
boşveeer sen kendini iyi ifade ettğine inanıyorsan gerisi onlarn sorunu tatlımbende oyleyim ne olacak bu halim
o zaman omru billah unutmam seni
sagol canimmm hani dedin ya akli basinda falan sanki ben kiza akilsiz deli felan demisim gibi olduda neyse
her konuya atlariim yorum yapabilecegim konuysa yaparim yorumu haksizliga gelemem ama bazilari beni anlamiyor canim :44:mesela bir derdimvardaki son konuda forum bekcisi ilan edildim
nereye kayboldu tweety ... kiz az once fal baktirdim agzim acik kaldi
tweety kiz ben akli basinda derken sana kiza akilsiz dedin demiyorum ki sadece boyle bazen forumlarda garip insanlar oluyor ya onlardan deil demek istedim
gercekmi nerde baktirdin gecen gun konu okudumda biri bakiyodu bir kac kisi baktirmis iyi yorumlar yazmislardida ben pek guvenemedim ne maglum kendi tanidiklari olmadigi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?