Makara Kukara Topiği

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
saka saka gercekten cok unutkanim hatta onunla ilgili bir konu acmayi dusunuyordum bende ne yapabilirim diye :44:

hayirli gecelerr

efferim efferim et tabi nede olsa ben senin ilk sen benim 24. arkadasimsin

olsun gönlünün birincisiyim ama demii :18:

Eveet sende ordaydınn En unutmayan ama unutulan üye seçilmem lazım

Sen hatırladın demi beni,nolur evet dee

bingoooooooo

ordan hatırladım da ondan sordum zaten canım.

bende cok unutkanim tweety saniyede unuturum
bende oyleyim ne olacak bu halim
Dimi yaa

Neyse bundan sonra,baklava börek ikram edeyim,belki bir iki ay unutulmaktan kurtarır beni
o zaman omru billah unutmam seni
yok bisi demedin ki tweety sen eslemliva nin kim oldugunu cikartamadin ya bende ufak tefek yardimci olmaya calisiyom seni dusundugumde kafani yorma diye
sagol canimmm hani dedin ya akli basinda falan sanki ben kiza akilsiz deli felan demisim gibi olduda neyse
benim tweetymde her entrkalı konuları merakla okuyan yerinde yorumlar yapan. biri abuk sabuk konuştumu tersleyip atan. lafını esirgemeyen hanım hanım bir gurbet kuşudur.

her konuya atlariim yorum yapabilecegim konuysa yaparim yorumu haksizliga gelemem ama bazilari beni anlamiyor canim :44:mesela bir derdimvardaki son konuda forum bekcisi ilan edildim

sagol canimmm hani dedin ya akli basinda falan sanki ben kiza akilsiz deli felan demisim gibi olduda neyse

tweety kiz ben akli basinda derken sana kiza akilsiz dedin demiyorum ki sadece boyle bazen forumlarda garip insanlar oluyor ya onlardan deil demek istedim

boşveeer sen kendini iyi ifade ettğine inanıyorsan gerisi onlarn sorunu tatlım

nereye kayboldu tweety ... kiz az once fal baktirdim agzim acik kaldi

falı mı ne falı nerde

gercekmi nerde baktirdin gecen gun konu okudumda biri bakiyodu bir kac kisi baktirmis iyi yorumlar yazmislardida ben pek guvenemedim ne maglum kendi tanidiklari olmadigi:44:

kiz yalan borcum mu var sana , gercekten baktirdim msn den kadin beni tanimiyor tr den ... hayatimdaki ince detaylari bile bildim agzim acik kaldi tereddut ettim tanidik mi diye face sayfasina baktim ki bir suru tesekkur almis ve tanidik deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…