Makara Kukara Topiği

OOy oy bu kk olmasa delircem herhalde neyse artık laflaya laflaya süreeiz ipi.....Ben üni mezunu evde kös kös oturan bi kk üyesiyim de ayıptır söölemesi

orası öyle ama oluşacak süreçte bizim sıkıntılar biriikio makaram ya valla çok sıkıntıdayım stresliyim
İyi Düşün, Böyle Muallakta Kalıp Kendini Huzursuz Etme
OOy oy bu kk olmasa delircem herhalde neyse artık laflaya laflaya süreeiz ipi.....Ben üni mezunu evde kös kös oturan bi kk üyesiyim de ayıptır söölemesi

Bende Üniversite Meeeezını
İş Garusuyum

valla içim bi yandan çok rahat ama bi yandanda ayrı bi huzursuzluk mevcut bilemedim...amaaan sıkıntımla sizlerinde havasını değiştirmiyim

Bizim Havalar Hep Aynı Rahat Ol Sen..
Burda Birbirimiz İçin Varız..
Gerek Gülecek, Gerek Ağlayacağız..

topikleri karistirdim yaa baska topige yazacagim seyi gitmisimmm mavi kapak yardimindaki konuya yazmisimmm

haha ahha ilahi makaram öyle kaç kere söylemeyle olmaz bu iş 2xkaç kere söyliceksin =p

topikleri karistirdim yaa baska topige yazacagim seyi gitmisimmm mavi kapak yardimindaki konuya yazmisimmm
Ay Sorma Bende Seninkine Yazıyordum Buraya Yazıyorum Diye
işte o nedenle ben burdayım ..ve en kötü zamanlarda yanımızda olduğumuzu biliorum birbirimizin =)

Canlar ekonomi bölümünü ankarada okuyup zar zor bitirdikten sonra eve gelip kpss ayağına yatmış durumdayım.....O kadar yıldan sonra ders çalışmak zor geliyo yani 27 yaşımdayım.....Bi türlü dikiş tutturamadığım ve ne ayrılabildiğim ne de evlenebildiğim bi ilişkiye sahibim

saçmalayayım mı

hayat devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…