- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
kız dolma doldururum bak seni heaa görmüyon beni hiçburdayım bak bak görsene hadi görsenee
Doldurulacak Adam Var..
Doldurulmayacak Adam Var..
Gayet Aklı Başında Dolduruşa Gelir mi Sanıyorsun
İyi Düşün, Böyle Muallakta Kalıp Kendini Huzursuz Etmeorası öyle ama oluşacak süreçte bizim sıkıntılar biriikio makaram ya valla çok sıkıntıdayım stresliyim
OOy oy bu kk olmasa delircem herhalde neyse artık laflaya laflaya süreeiz ipi.....Ben üni mezunu evde kös kös oturan bi kk üyesiyim de ayıptır söölemesi
aynen ve aynen katılıyorum ahahah
İyi Düşün, Böyle Muallakta Kalıp Kendini Huzursuz Etme
Bende Üniversite Meeeezını
İş Garusuyum
valla içim bi yandan çok rahat ama bi yandanda ayrı bi huzursuzluk mevcut bilemedim...amaaan sıkıntımla sizlerinde havasını değiştirmiyim
Kaç Kere Dedim Adamına Göre Muamele Yap Diye Ama Nerde
Amin Kuzu..Nerde çalışıyosun makara?Ne güzel ya darısı başıma inşallah((((
işte o nedenle ben burdayım ..ve en kötü zamanlarda yanımızda olduğumuzu biliorum birbirimizin =)Bizim Havalar Hep Aynı Rahat Ol Sen..
Burda Birbirimiz İçin Varız..
Gerek Gülecek, Gerek Ağlayacağız..
topikleri karistirdim yaa baska topige yazacagim seyi gitmisimmm mavi kapak yardimindaki konuya yazmisimmm
Doldurulacak Adam Var..
Doldurulmayacak Adam Var..
Gayet Aklı Başında Dolduruşa Gelir mi Sanıyorsun
Kaç Kere Dedim Adamına Göre Muamele Yap Diye Ama Nerde
topikleri karistirdim yaa baska topige yazacagim seyi gitmisimmm mavi kapak yardimindaki konuya yazmisimmm
Amin Kuzu..
Özel Sektörde Grafikerim...
haha ahha ilahi makaram öyle kaç kere söylemeyle olmaz bu iş2xkaç kere söyliceksin =p
işte o nedenle ben burdayım ..ve en kötü zamanlarda yanımızda olduğumuzu biliorum birbirimizin =)
Aferin sana makaraNe güzel çalışıyosun ben hala bi baltaya sap olamadım bea
Canlar ekonomi bölümünü ankarada okuyup zar zor bitirdikten sonra eve gelip kpss ayağına yatmış durumdayım.....O kadar yıldan sonra ders çalışmak zor geliyo yani27 yaşımdayım.....Bi türlü dikiş tutturamadığım ve ne ayrılabildiğim ne de evlenebildiğim bi ilişkiye sahibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?