Makara Kukara Topiği

Heralde Bu Sebepelerden Mutsuz Değilsin Değil mi ?:26:
iyi gecelerrr kızlarrr
Hoşgeldin Canım

işte o nedenle ben burdayım ..ve en kötü zamanlarda yanımızda olduğumuzu biliorum birbirimizin =)

az daha dikkat tiviticik =))
bencede dolmaa avatarini gordumm canim biber dolmasi istedi yahu

Yalnız yazdığın konu başlığı pek bi manidar Geyik falan olsa anlıycağm da gayet ciddi mavi kapak yani

Aferin sana makara Ne güzel çalışıyosun ben hala bi baltaya sap olamadım bea
walla oyle hemen anladimda sildim mesaji rezil olmadan okuyan okudu zatennn

Ay Sorma Bende Seninkine Yazıyordum Buraya Yazıyorum Diye

olsun sen bölede güzelsin
sagolll canimmmm

Heralde Bu Sebepelerden Mutsuz Değilsin Değil mi ?:26:

Yok canım ama kendimi işe yaramaz hissediyorum çok fazla hem de... Bi de ben hayırlısıyla evlenmek istiyorum ama kpss ye hazırlanıyomuş gibi görünmek durumunda kalıyorum bu da kendimle ters düşmeme neden oluyor:44:Bu da yıpratıyor anlayacağın

Kız asıl sen hoşgeldin bebeğim nerelerdeydin

canım benim nişan yaptık bayramda nişanın ertesi günü evimize geldik herifimi bugün uğurladım iş için orduya gitti bu kez o süreçte de malum giremedim arada baktım ama işte fazla kalamıyordum ...nişan yaptık yüzükleri taktık hani bilemiyorum yani =p

sen olmayınca sessiz kalıoz makaram..benimde makinada çamaşırlar var uykum var uyuyamıyorum yalnız uyuyamıyoum böhüah (
Bebiş Ben Kocam Gelene Kadar Buralardayım..
Bir Yere Gittiğim Yok
Çok Yanlış Düşünüyorsun..
İş Tecrüben Yok Sanırım..
Büyük Şirketlere Başvuru Yapıp Syaj Talep Edebilirsin..
Bu da Cv'ne İş Tecrübesi Olarak Eklenirse Sana Hayatında, İş Görüşmelerinde Artı Kazandırır..

hayırlı olsun nişanın hadi bakalım allah tamamına erdirsin kuzum

Ooooo Hadi bakalım Allah hayırlı uğurlu etsin
Allah tamamına erdirsin canım
Mutluluklar dilerim canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…