- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
iyi gecelerrr kızlarrr
Heralde Bu Sebepelerden Mutsuz Değilsin Değil mi ?:26:Canlar ekonomi bölümünü ankarada okuyup zar zor bitirdikten sonra eve gelip kpss ayağına yatmış durumdayım.....O kadar yıldan sonra ders çalışmak zor geliyo yani27 yaşımdayım.....Bi türlü dikiş tutturamadığım ve ne ayrılabildiğim ne de evlenebildiğim bi ilişkiye sahibim
Hoşgeldin Canımiyi gecelerrr kızlarrr
saçmalayayım mı
hayat devam ediyor
bencede dolmaa avatarini gordumm canim biber dolmasi istedi yahuişte o nedenle ben burdayım ..ve en kötü zamanlarda yanımızda olduğumuzu biliorum birbirimizin =)
az daha dikkat tiviticik =))
Yalnız yazdığın konu başlığı pek bi manidarGeyik falan olsa anlıycağm da gayet ciddi mavi kapak yani
Aferin sana makaraNe güzel çalışıyosun ben hala bi baltaya sap olamadım bea
Ay Sorma Bende Seninkine Yazıyordum Buraya Yazıyorum Diye
sagolll canimmmmolsun sen bölede güzelsin
Nerdesiniz Yahu !!
Heralde Bu Sebepelerden Mutsuz Değilsin Değil mi ?:26:
bencede dolmaa avatarini gordumm canim biber dolmasi istedi yahu
ouyy kimleri görüorum hoşgeldin canım
Kız asıl sen hoşgeldin bebeğim nerelerdeydin
Bebiş Ben Kocam Gelene Kadar Buralardayım..sen olmayınca sessiz kalıoz makaram..benimde makinada çamaşırlar var uykum var uyuyamıyorum yalnız uyuyamıyoum böhüah(
Çok Yanlış Düşünüyorsun..Yok canım ama kendimi işe yaramaz hissediyorum çok fazla hem de...Bi de ben hayırlısıyla evlenmek istiyorum ama kpss ye hazırlanıyomuş gibi görünmek durumunda kalıyorum bu da kendimle ters düşmeme neden oluyor:44:Bu da yıpratıyor anlayacağın
Bebiş Ben Kocam Gelene Kadar Buralardayım..
Bir Yere Gittiğim Yok
canım benim nişan yaptık bayramda nişanın ertesi günü evimize geldik herifimi bugün uğurladım iş için orduya gitti bu kez o süreçte de malum giremedim arada baktım ama işte fazla kalamıyordum ...nişan yaptık yüzükleri taktık hani bilemiyorum yani =p
biliom anacım sen haber etmeden de gitmezsin ama topikte görünmeyince öyle dedimdi
canım benim nişan yaptık bayramda nişanın ertesi günü evimize geldik herifimi bugün uğurladım iş için orduya gitti bu kez o süreçte de malum giremedim arada baktım ama işte fazla kalamıyordum ...nişan yaptık yüzükleri taktık hani bilemiyorum yani =p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?