- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #7.501
bu pro kartıı hepp duyuyrumdaa tam olarak ne işee yarıyorrki nasıll alınıyr hiçç bilemyrm amaa
Yok Canım..makaram dolanıyorum bende sitede vukuat yok sanırım..ekşınsız bir gün
Askerdeyken asla ayrılamam zaten ölürüm kahrımdan yaaa:44:
Tatilde enine boyuna düşünüp en kısa zamanda bi çözüme
kavuşturmam lazım canımm
melezimm çok ciddi uzun bi ilşki değilse vee çok zorlanmıycaksann ayrıl derimm benn canım askerdeee boşu boşunaa stres sıkntı yapıcaksın çünküü hemm sana hemm ona yazıkk..biyerde gördüm bebeğimm ayrılsammı diye düşünyrdm askere gtmeye karr verdi demişsinn ondan ayrıll diyrmm haa yanlş anlamaaAskerdeyken asla ayrılamam zaten ölürüm kahrımdan yaaa:44:
Tatilde enine boyuna düşünüp en kısa zamanda bi çözüme
kavuşturmam lazım canımm
Askeriyede yakacak sıkıntısı yaşanıyomuş kızzz
Benimki de pek hayırseverdir kendini bağışlamış
şaka yaptım canım
Hoşgeldin Çağlacım
Anlamadığın Bir Yer Olursa da Mutlaka Sor Çekinme..
Yok Canım..
Bende Arkadaşlarımı Özlemişim..
Yakaladım Onları Burada..
Sen Zaten Ayrılmayı Düşündü İsen, Bu İlişki Bitmiştir..
melezimm çok ciddi uzun bi ilşki değilse vee çok zorlanmıycaksann ayrıl derimm benn canım askerdeee boşu boşunaa stres sıkntı yapıcaksın çünküü hemm sana hemm ona yazıkk..biyerde gördüm bebeğimm ayrılsammı diye düşünyrdm askere gtmeye karr verdi demişsinn ondan ayrıll diyrmm haa yanlş anlamaa
benn hemen küserimm birde buraların yabancısıyımm hiçç hoş değill
anlamadığım kısmıı şimdi ben öğrenciyimyaaa bu pro kart bir defaya mahsusmu alınıyorr yoksaa tegevde falan olduğu gibi her aymı yollanıyorrr birde tam ücretini öğreniyimm ona göree karar vereymm benn..
Haklısın canım. Hem önceden yaşanan bazı olaylar var, yani sebepsiz bir ayrılma fikri de değil:44:
Keyfin Nasıl Canım
benn hemen küserimm birde buraların yabancısıyımm hiçç hoş değill
İyi tatlım ders çalışıyodum buraya kaçıyım az dedim yoruldum bıraz.
amaa canımm sen kafandaa bitrmişsin bu işi zatenn diğer olaylar ne bilmiyorummdaa madem düşünüyosunn askerden evvell ayrıldaa alışması daha kolay olur yokluğunaa falanHaklısın canım. Hem önceden yaşanan bazı olaylar var, yani sebepsiz bir ayrılma fikri de değil:44:
3 yıl bitti canım, ciddi de bir ilişkiydi ama bazı şeyler aşılamadı malesef, hem de gelecekte baya sorunlar yaratabilecek şeyler.
Zorlanıcam, çok üzülücem ama malesef böyle olması en hayırlısı olacak.Askerlik de iyi oldu sanki,, yoksa ayrılmayı beceremezdim
35 TL (Kargo Dahil Ücrettir !)
tamm ben bi düşüneymm almaya karar verirsemm ulaşırım sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?