Makara Kukara Topiği

bu pro kartıı hepp duyuyrumdaa tam olarak ne işee yarıyorrki nasıll alınıyr hiçç bilemyrm amaa

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Bu Pro Kart İçin Toplanan Para İle Engelli Kardeşlerimize Tekerlekli Sandalye Alıyoruz..
Pro Kartın Sana Faydaları da Şunlar;

- cinsellik gibi 7-8 aydır kapalı bir başlığı normal üyelerin okuma hakkı varken Pro üyeler okumakkalmıyor yorumda yazabiliyor, konuda açabiliyorlar,

- Pro üyelerin gözü yormakyacak şekilde imzalarına izinleri var,

- Pro üyeler konulara yazdıkları mesajların font, renk ve büyüklüklerini kaydedebiliyorlar, her seferinde bunları seçmeleri gerekmiyor,

- Profillerini çingenemsi hale getirebiliyorlar. Bu güzel özellik işte, Bakınız : NILBERA

- Konularda görünmez olarak gezebiliyorlar,

- 2 özel mesaj arası 600 sn. beklemeden çatır çatır taciz mesajları yazabiliyorlar.

(Kazen'den Alıntı)

İndirim Avantajları da..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-kart-indirimi-anlasmalar-f909/

Son düzenleme:
makaram dolanıyorum bende sitede vukuat yok sanırım..ekşınsız bir gün
Yok Canım..
Bende Arkadaşlarımı Özlemişim..
Yakaladım Onları Burada..
Askerdeyken asla ayrılamam zaten ölürüm kahrımdan yaaa:44:
Tatilde enine boyuna düşünüp en kısa zamanda bi çözüme
kavuşturmam lazım canımm

Sen Zaten Ayrılmayı Düşündü İsen, Bu İlişki Bitmiştir..

Son düzenleme:
melezimm çok ciddi uzun bi ilşki değilse vee çok zorlanmıycaksann ayrıl derimm benn canım askerdeee boşu boşunaa stres sıkntı yapıcaksın çünküü hemm sana hemm ona yazıkk..biyerde gördüm bebeğimm ayrılsammı diye düşünyrdm askere gtmeye karr verdi demişsinn ondan ayrıll diyrmm haa yanlş anlamaa
şaka yaptım canım

benn hemen küserimm birde buraların yabancısıyımm hiçç hoş değill

Yok Canım..
Bende Arkadaşlarımı Özlemişim..
Yakaladım Onları Burada..

Sen Zaten Ayrılmayı Düşündü İsen, Bu İlişki Bitmiştir..

Haklısın canım. Hem önceden yaşanan bazı olaylar var, yani sebepsiz bir ayrılma fikri de değil:44:

3 yıl bitti canım, ciddi de bir ilişkiydi ama bazı şeyler aşılamadı malesef, hem de gelecekte baya sorunlar yaratabilecek şeyler.
Zorlanıcam, çok üzülücem ama malesef böyle olması en hayırlısı olacak.Askerlik de iyi oldu sanki,, yoksa ayrılmayı beceremezdim

35 TL (Kargo Dahil Ücrettir !)

benn hemen küserimm birde buraların yabancısıyımm hiçç hoş değill

Havalara Bak Yahu 1500
Yabancı Değil, Sende KK Ailesinin Bir Ferdisin
Burası Geyik Topiği..
Alınmak Kırılmak Yok..
Hele Ablaya Hiç Yok, Taş Olursun

amaa canımm sen kafandaa bitrmişsin bu işi zatenn diğer olaylar ne bilmiyorummdaa madem düşünüyosunn askerden evvell ayrıldaa alışması daha kolay olur yokluğunaa falan
35 TL (Kargo Dahil Ücrettir !)

tamm ben bi düşüneymm almaya karar verirsemm ulaşırım sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…