Makara Kukara Topiği

Öyle yapıcam canım. Hem askerde olunca arayamaz, görmem de unutmak daha kolay olur

offff çok alakasız damdan düşer gibi yazcam ama ben kıvanç tatlıtuğ gibi adam istiyorum. böyyyyyyyyy (( neden yok şöyle yağşuklu adam bizim toplumumuzda yaaa
az önce dizi fragmanı izledim de sıkıntı bastı :)

Son düzenleme:
Öyle yapıcam canım. Hem askerde olunca arayamaz, görmem de unutmak daha kolay olur

ararr tatlımm yine bürsürüü ordaa dahada çok aklınaa gelirsinn hemm askerler artık rahatlarr sürekli telefon falan edeblyrlar..askerlik psikolojisi birdee sana zorluk çıkartablrr hazırlıklı oll yinedee amaa kararlımısın senn ayrılmaktaa eminmisinn az zaman değill seviyndaa sanki halaa

İstediğini Paylaşabilirsin, Herkese Topiğimiz Açık Canım..
Aklına Ne Gelirse Yazabilirsin..

Kusura Bakma Ama Ben Sarışın Erkeklerden Nefret Ediyorum

Hem de ne zararrrrr Salaklığıma doymiyim ben.
Şimdiki aklım olsa en geç 4. ayda bitirmiştim

Boşver, Önündeki Maçlara Bak..
Olmuşla Ölmüşün Önüne Geçemiyoruz..
Hepsi Tecrübe Salaklık DEğil..

hadi inş bulursun
O Günlerini Çok Arasın..
Hele Bir İş Hayatına Atılda..
Gerçi Ben Aramıyorum Ama

Görcez artık canım
Merve yok bugun kocişi görevde değil heralde

Bugün Site Pek Bir Sessiz, Kimsesiz Gibi..
Herkes Uyuyor Gibi..
Sizlere de Öyle Geliyor mu ?
Sabahtan Beri Burdayım, Hiç Bir Şey Anlamadım ..

Yok tatlımm benimki öyle zorluk çıkaracak biri değil, tam tersi çok inatçı ve gururludur ayrılsam asla aramaz.
Offfff eşşşeekkkk kafalııı yaaa seviyorum vallaaaa Ama karın doyurmuyo ki sadece sevgi
Yıllar önce mezhep farkından dolayı sorun çıkarmıştı bana, onuhala yediremiyorum kendime
Ayrıca çok farklıyızzz çokkkk, eminim ki sonra da değişmeyecek,,, bu hep sorun yaratacak:26:

:85::85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…