Makara Kukara Topiği

küstü zaten geçen küstüydü 3 yıl konuşmadı allah razı olsun,allahtan eşim görüyo ben hep yapıcı olmaya çalışıyorum...

hiç kimseyi tınlamayacaksın ne derse desin ne yaparsa yapsın afadersin dönüceksin totoyu ona bakıcaklar cevap yerine cevap o olucak ben öle yapıyorum artık çokta tın sen kimsin hesabı yap geç bacım fena kuduruyorlar böle parçalı bulutlu oluyolar

Aynen Öyle..

Evet Şarkılarını Severek Dinlerim..
Konserlerine de, Katıldığı Canlı Yayın Programlarına da Çok Gittim..
bende rachid tahaya hayrandım.saolsun odun kocam götürmüştü konserine elini bile tutmuştum..hayal gibi..fotoraf makinesi getirmeyi unutmuştum..

geçen küstüğünde üzülmüştümde 3 yıl da alışıyor insan sonra bize geldi..bende hep yaranmaya çalışştımda insanları memnun etmek zor..artık hiç üzülmüyorum vallahi...

bende rachid tahaya hayrandım.saolsun odun kocam götürmüştü konserine elini bile tutmuştum..hayal gibi..fotoraf makinesi getirmeyi unutmuştum..

İnanmazsın Benim Serdar Ortaç İle Hiç Fotoğrafım Yok..
Çünkü Kendisine Değil, Şarkılarına Hayranım..
Bir de İstediğim Zaman Görürüm.. Söylemesi Ayıp..

Son düzenleme:

ciddimisn canım yav fotaraf iyi olurdu hatıra ileride çoluğuna çocuğuna gösterirsin,eşe dosta hava atarsın

adamin sarkilari ve sesi gercekten süper kendisi oyle cok seker ah bide su kumar sevdasi vs,si olmasa

çok fena moralim bozuldu bu eşlerinde ayarlarıyla oynamak lazım nerden çekiyosa artık o yöne döndürcem

çıkıyorum ben ifadesini alıp kapsama alanı içine alayım

yyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa
adama gıcık olmakla beraber şarkılarına hasta olmaktayım bu nasıl bi tezatlıktır böyle anlamadım gittiiiiiiii

ciddimisn canım yav fotaraf iyi olurdu hatıra ileride çoluğuna çocuğuna gösterirsin,eşe dosta hava atarsın
Evet Çok Ciddiyim Yok Resmimiz..
Aman Ne Havası Kız Allah İyiliğini Versin..
adamin sarkilari ve sesi gercekten süper kendisi oyle cok seker ah bide su kumar sevdasi vs,si olmasa
Orası da Özeli, İlgilenmiyorum O Kısmıyla ..

geçen eşimle konuşuyoruz bu adamda çok para var diyo bende dedim ne gezer 5 kuruşu yokmuş onun hepsini kumarda yemiş diye eşim sen nerden biliyon yanındamıydın diyo bana yaaa

tvde izlediydim..serdar ortaç lüx münübüse biniyor cipmi diyorlar on tane falan rus kızıyla..göstermelik dimi

çok fena moralim bozuldu bu eşlerinde ayarlarıyla oynamak lazım nerden çekiyosa artık o yöne döndürcem

çıkıyorum ben ifadesini alıp kapsama alanı içine alayım
Seninkinin Civataları Gevşemiş..
Sıkıla Bir Ara..
yyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa
adama gıcık olmakla beraber şarkılarına hasta olmaktayım bu nasıl bi tezatlıktır böyle anlamadım gittiiiiiiii

Bende Anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…