- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #8.581
kız tweety_yteewt nasılsınız dedik kibarda olduk ama cevap neyim vermiyon yoksa bana küstünde benimmi haberim yok
küstü zaten geçen küstüydü 3 yıl konuşmadı allah razı olsun,allahtan eşim görüyo ben hep yapıcı olmaya çalışıyorum...
bende rachid tahaya hayrandım.saolsun odun kocam götürmüştü konserine elini bile tutmuştum..hayal gibi..fotoraf makinesi getirmeyi unutmuştum..Aynen Öyle..
Evet Şarkılarını Severek Dinlerim..
Konserlerine de, Katıldığı Canlı Yayın Programlarına da Çok Gittim..
hiç kimseyi tınlamayacaksın ne derse desin ne yaparsa yapsın afadersin dönüceksin totoyu ona bakıcaklar cevap yerine cevap o olucak ben öle yapıyorum artık çokta tın sen kimsin hesabı yap geç bacım fena kuduruyorlar böle parçalı bulutlu oluyolar
yok kiz gormedim yoksa niye cevap vermiyim burda kime kusmusum ki sana kuseyim
nasilsin bahiyimmmm
bende rachid tahaya hayrandım.saolsun odun kocam götürmüştü konserine elini bile tutmuştum..hayal gibi..fotoraf makinesi getirmeyi unutmuştum..
geçen küstüğünde üzülmüştümde 3 yıl da alışıyor insan sonra bize geldi..bende hep yaranmaya çalışştımda insanları memnun etmek zor..artık hiç üzülmüyorum vallahi...
İnanmazsın Benim Serdar Ortaç İle Hiç Fotoğrafım Yok..
Çünkü Kendisine Değil, Şarkılarına Hayranım..
Bir de İstediğim Zaman Görürüm.. Söylemesi Ayıp..
İnanmazsın Benim Serdar Ortaç İle Hiç Fotoğrafım Yok..
yyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaİnanmazsın Benim Serdar Ortaç İle Hiç Fotoğrafım Yok..
Evet Çok Ciddiyim Yok Resmimiz..ciddimisn canım yav fotaraf iyi olurdu hatıra ileride çoluğuna çocuğuna gösterirsin,eşe dosta hava atarsın
Orası da Özeli, İlgilenmiyorum O Kısmıyla ..adamin sarkilari ve sesi gercekten süper kendisi oyle cok seker ah bide su kumar sevdasi vs,si olmasa
geçen eşimle konuşuyoruz bu adamda çok para var diyo bende dedim ne gezer 5 kuruşu yokmuş onun hepsini kumarda yemiş diye eşim sen nerden biliyon yanındamıydın diyo bana yaaaadamin sarkilari ve sesi gercekten süper kendisi oyle cok seker ah bide su kumar sevdasi vs,si olmasa
çok fena moralim bozuldubu eşlerinde ayarlarıyla oynamak lazım nerden çekiyosa artık o yöne döndürcem
çıkıyorum ben ifadesini alıp kapsama alanı içine alayım
geçen eşimle konuşuyoruz bu adamda çok para var diyo bende dedim ne gezer 5 kuruşu yokmuş onun hepsini kumarda yemiş diye eşim sen nerden biliyon yanındamıydın diyo bana yaaa
ne oldu kizz:44::44::44::44::44::44::26:
Seninkinin Civataları Gevşemiş..çok fena moralim bozuldubu eşlerinde ayarlarıyla oynamak lazım nerden çekiyosa artık o yöne döndürcem
çıkıyorum ben ifadesini alıp kapsama alanı içine alayım
yyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa
adama gıcık olmakla beraber şarkılarına hasta olmaktayım bu nasıl bi tezatlıktır böyle anlamadım gittiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?