- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #8.601
orasi oyle tabi bizi sarkilari ilgilendirirEvet Çok Ciddiyim Yok Resmimiz..
Aman Ne Havası Kız Allah İyiliğini Versin..
Orası da Özeli, İlgilenmiyorum O Kısmıyla ..
geçen eşimle konuşuyoruz bu adamda çok para var diyo bende dedim ne gezer 5 kuruşu yokmuş onun hepsini kumarda yemiş diye eşim sen nerden biliyon yanındamıydın diyo bana yaaa
tvde izlediydim..serdar ortaç lüx münübüse biniyor cipmi diyorlar on tane falan rus kızıyla..göstermelik dimi
Var Son Oynadığı Kumarda Acayip Kazanmış..geçen eşimle konuşuyoruz bu adamda çok para var diyo bende dedim ne gezer 5 kuruşu yokmuş onun hepsini kumarda yemiş diye eşim sen nerden biliyon yanındamıydın diyo bana yaaa
Göstermelik Değil, O Hep Öyle..tvde izlediydim..serdar ortaç lüx münübüse biniyor cipmi diyorlar on tane falan rus kızıyla..göstermelik dimi
Var Son Oynadığı Kumarda Acayip Kazanmış..
Göstermelik Değil, O Hep Öyle..
Dansçıları Çok İyi Performans Sergiliyor..
yok kız dansçılarından ziyade manken ajansından kızlarla takılıyo kendi de ifade ettri zaten......Var Son Oynadığı Kumarda Acayip Kazanmış..
bi tek kumar degilki sarkilari var adamin kendisi soyluyor konserler vs,
Var Son Oynadığı Kumarda Acayip Kazanmış..
yok kız dansçılarından ziyade manken ajansından kızlarla takılıyo kendi de ifade ettri zaten......
ben en çok kırmızı kafalı dansçıyı beğeniyom ama çok güzel kıvırıyo gerçek dansçı yani
canım ben hiç özenmiyorum..genç kızken ne özenirdim ünlüler şöyle böyle..kimse çok mutlu değil aslında..michael jackson çok zengindi..uyumak için bitki çayı en fazla bir pasiflora içersin..ona dr u anestezi gibi bir şey veriyormuş..ee vucudu kesmiyor artık tabi..ve rahmetli oldu..:26:
Kumardan Bahsedince Söyledim..
Senin Söylediklerin Çok Başka..
Hele Yazın Full Çekiyor Her Yerde..
Sürekli Çıktığı Eğlence Mekanları v.s.
adam ne zaman nasıl şarkı yapılır biliyo..Kumardan Bahsedince Söyledim..
Senin Söylediklerin Çok Başka..
Hele Yazın Full Çekiyor Her Yerde..
Sürekli Çıktığı Eğlence Mekanları v.s.
eşim uyandı canlarım iyi geceler..yarın görüşmek üzere çok saolun
Bende Özenmiyorum..
Özenilecek Bir Şey Yok ki..
Ama Sözüm O'na..
Yaptıkları İşin Hakkını Veriyorlar..
iyi geceler allah rahatlık versinestafurullah canım zaten olgun bir hanımsın ..iyi geceler..
eşim uyandı canlarım iyi geceler..yarın görüşmek üzere çok saolun
iyi geceler crypticim ALLAH RAHATLIK VERSIN
Sabahtan beri bakiyorum kimsecikler yok,herkes calisiyor herhalde bi benmi calismiyorum,evdeyim...neyse biraz oyunlara bakiym...herkese iyi aksamlar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?