Makara Kukara Topiği

şuraya yeni kaydoldum ve bir türlü anlayamadım tek anladığım 25 yorumum olmadan burnu estetikli arkadaşların albümlerini göremeyecek olmam

makaram bak bunlarda iyi geliomuşş

MİDE AĞRILARI
Bal ve Tarçın kürlerinin ,mide ağrıları için olduğu kadar mide ülserleri için de yararlı olduğu saptanmıştır.

GAZ
Hindistan ve Japonya'da yapılan araştırmalar Bal ve Tarçının midedeki gazı giderdiğini göstermiştir.

aha yakaladım seni kristal garuu naparsın kız

Malesef iyilesmedi,alerjij astim-bronsit olabilir deyip,dun film cekip birsuru kan aldilar canini cok acittilar,film temiz cikti kan sonuclari pzt.gunu cikacak.buarada hala oksuruyor.ilgilendigin icin cok tesekkur ederim :)) sen nasilsin?miden gectimi?

Çok Geçmiş Olsun..

Filmlerin Temiz Çıktığına Çok SEvindim..

Benim Geçti Şükür İyiyim..

gecmis olsunumarim hersey temiz cikar ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN)

canımm inan seni benden iyi kimse anlayamaz...ben oğlumun bu astmından çok çektim doktorlar hocalar bişi bulamadı teşhis koyamadı..en sonunda doktorum epikrizle bizi cerrahpaşaya sevk etti orada bronkoskopi yapılıcaktı 1 hafta yatmıştı...şuan 6 yaşında geçen seneye kadar kullanmadığı ilaç kalmadı yavrumun toplam 5 senede iğne olarak 52 binlik antibiyotik yedi şurupları ve kullandığı hap antibiyotikleri saymıorum bak çok şükür bu sene grip aşısı yaptırdım şeytan kulağına...maşallahh 2 defa gittik gitmedik doktora..allah şifa versin bizede çok astım, bronşit,geniz akıntısı, bademcil, falan filan dendi... geçen sene aile hekimliği başlayınca ona her hafta gidioduk :) kadın şaşırdı testlere gördü inanamıorum ya dio her test yapılmış, hiç birşey çıkmamaış ama çocuk iyileşemiyor falan diodu :) hiç unutmuorum bir gece 10 sn ye nefesi kesildi öksürmekten anatamam nasıl fırladım yataktan kaldırdım hemen salladım biraz korkudan nasıl ağlamıştım rabbim çocukklarımıza acil şifalar nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…