- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #8.641
aha yakaladım seni kristal garuu naparsın kızmakaram bak bunlarda iyi geliomuşş
MİDE AĞRILARI
Bal ve Tarçın kürlerinin ,mide ağrıları için olduğu kadar mide ülserleri için de yararlı olduğu saptanmıştır.
GAZ
Hindistan ve Japonya'da yapılan araştırmalar Bal ve Tarçının midedeki gazı giderdiğini göstermiştir.
şuraya yeni kaydoldum ve bir türlü anlayamadımtek anladığım 25 yorumum olmadan burnu estetikli arkadaşların albümlerini göremeyecek olmam
makaram seni bi yakalasam bi daha bırakmicam ona göre
Hayırlı Olsun..
Güzel Vakit Geçirmeniz Dileklerimle..
Yuhhhh kizim yikana yikana derin kalmadi bee degistir artik. Su avatariniaha yakaladım seni kristal garuu naparsın kız
Kizlar slm.ne gelsem kimsecikler yok, herkes iyidir umarim herkese iyi aksamlar
Malesef iyilesmedi,alerjij astim-bronsit olabilir deyip,dun film cekip birsuru kan aldilar canini cok acittilar,film temiz cikti kan sonuclari pzt.gunu cikacak.buarada hala oksuruyor.ilgilendigin icin cok tesekkur ederim :)) sen nasilsin?miden gectimi?
Malesef iyilesmedi,alerjij astim-bronsit olabilir deyip,dun film cekip birsuru kan aldilar canini cok acittilar,film temiz cikti kan sonuclari pzt.gunu cikacak.buarada hala oksuruyor.ilgilendigin icin cok tesekkur ederim :)) sen nasilsin?miden gectimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?