Makara Kukara Topiği

makaram izin gününde işe gidenin mutlu olduğunu sanmıyorum ama en zından işin var canım mutlu olmak için buda yeter
Yok Ablacım, Mutsuz Değilim..
Eğlenceli Bir Gün Geçirdim..
Allah'a Şükür..
makaracımm hayırdırrr....beni görmezlerden geliosun dikkatimi çekti
bilmediğim bir şeymi var acepp:26:
Yok Canım Niye Görmezden Geleyim..
Bu Arada Sorduğun İlacı Eczaneye Ancak Bugün Sordum..
Onun Aynısı Ama Farklı Bir Markanın Varmış..
Bilgin Olsun..

Şu An İşteyim, Biraz Yoğunluk Var..
Gece Geleceğim Mutlaka Konuşuruz..

bana öyle hissetiriosun :) düzelt o zaman Hisselerimii heleki şu 14 Şubat bayağı işine yararr bilmem anlat bildimmi bi pırlanta yeter

ilaç konusuna gelince eş değerini biliorum ama onun mg az :26: onu alırsa günde 6 table içmesi gerekiomuş
bakalım araştırıo hala bulamadık sağol ilgilendiğin için
akşam inşalalh gelirim konuşuruz

günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun hep mutlu olun

seninde ablacımmmmmm sende her zaan mutlu ol torun torbanla :) alahım ayrılık nasip etmesin

Tünaydııınnn....

Hiç keyfim yok...

Benimle bir kahve içecek arkadaş arıyorummm...

Kahvelerde hazır...

Herkese gunaydin!!! Ya bisey sorucam aranizda daha once tırnagı batan varmi... insallah yoktur ama varsa nasil tedavi ettiniz.ben 2kere batik kismi aldirdim ama yine oluyo galiba hamilelikte oldu hala gecmiyo...simdiden tesekkurler

Herkese gunaydin!!! Ya bisey sorucam aranizda daha once tırnagı batan varmi... insallah yoktur ama varsa nasil tedavi ettiniz.ben 2kere batik kismi aldirdim ama yine oluyo galiba hamilelikte oldu hala gecmiyo...simdiden tesekkurler

canım benim hamileyken olmuştu doğumdan sonra doktora gittim...yarım saat sıcak suda masaj yaparak ayak parmağıma kenarını açtırıyodum tırnakla et arasını yani sonra kurulayıp batikon sürüyordum bir hafta sonunda geçti...

Ben 2 seneden fazla çektim bu acıyı ...
1 kez batık kısmı aldırdım...
1 kez de tamamen tırnağımı söktüler...
Bir kaç kez de sıcak suda açtırıp krem falan sürüp geçirmeye uğraştık...
Ama yine battı yine battı...
En sonunda küçük bir operasyonla tırnağımın battığı eti aldılar...
Çok şükür bir daha olmadı...
Seninki de en kısa zamanda geçer inşallah...
Ne kötü bir acıdır yarabbim o ...
Çok geçmiş olsun...

Cvp icin cok tesekkur ederim hemen yapicam cok yoksa tirnak cektirmenin acisina bidaha katlanamam insallah banada iyi gelir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…