- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #8.981
Herkese gunaydin!!! Ya bisey sorucam aranizda daha once tırnagı batan varmi... insallah yoktur ama varsa nasil tedavi ettiniz.ben 2kere batik kismi aldirdim ama yine oluyo galiba hamilelikte oldu hala gecmiyo...simdiden tesekkurler
evet hatta daha cumle kuramiyor ama butun gun"pepe pepe cok agliyo"sarkisini soyluyor tabi biraz bebek diliyle :)) bide benim oglum pepe gibi kara gozlu siyah sacli oyuzde ogluma pepe diyoruz...Cennet Kokulu Fatih'in, Pepeyi Ãok mu Seviyor ?
evet hatta daha cumle kuramiyor ama butun gun"pepe pepe cok agliyo"sarkisini soyluyor tabi biraz bebek diliyle :)) bide benim oglum pepe gibi kara gozlu siyah sacli oyuzde ogluma pepe diyoruz...
bende 1.sinde batik kismi aldirdim 2.sinde doktor etide aliyorum dedi ama tekrar baticak galiba acimaya basladi.hemsire teyzem tirnagi kaldirip arasina pamuk koymami soyledi ama yaparken bayagi kaniyo bide surekli degistirmem gerekiyor.bide simdi suyla masaji deniyim insallah iyi gelir.bide iltihap yapiyordu busefer olmasa keske!! Bende 1.5senedir cekiyorum ooof ofBen 2 seneden fazla çektim bu acıyı ...1 kez batık kısmı aldırdım...1 kez de tamamen tırnaÄımı söktüler... Bir kaç kez de sıcak suda açtırıp krem falan sürüp geçirmeye uÄraÅtık...Ama yine battı yine battı... En sonunda küçük bir operasyonla tırnaÄımın battıÄı eti aldılar...Ãok Åükür bir daha olmadı...Seninki de en kısa zamanda geçer inÅallah...Ne kötü bir acıdır yarabbim o ...Ãok geçmiÅ olsun...
Makara tesekkur ederim... Buarada hep cevrimdisi gozukuyorsun nezaman msj lari okuyup cvp yaziyorsun sasiriyorum... Bu arada ben cep tel.den baglaniyorum bu yuzden biraz gec yaziyorum cvplamam neredeyse 5dk.suruyor
hee zaten öle oluyor irtibatlara bakıyom bizim makirik kukirik çevrimdışı online takibe bakıyom makirik cvp yazmışBir Gizli Yaptım Kaldı Öylece..
Evet Anladım Cepten Girdiğini Geç Geliyor Cevapların..
Olsun Canın Sağolsun..
hee zaten öle oluyor irtibatlara bakıyom bizim makirik kukirik çevrimdışı online takibe bakıyom makirik cvp yazmış
Bu gece pek bi sakin buralari,bende yemek,bulasik,cocuk derken, zor yaziyorum ayy canim cikiyo butun gun neyseki burasi var biraz stres atiyorum...
Masallah cok hamaratsin senin isin 2kat daha zor hem is,hem ev Allah kolaylik versin fatih 11de uyudu zaten hemen tel.aldim elime surekli internet acik duruyor firsatini buldukca yaziyorum fatih gorse yandik hemen alip basliyor konusmaya :)) sen evlimisin?cocuk falan varmi?
hoşbuldum,nasılsınız makarakukara?Hoşgeldin..
hoşbuldum,nasılsınız makarakukara?
selam..hamileyken ayak baş parmağım batmıştı..ablamın önerisiyle bir merhem aldım ve sürmeye başladım düzenli olarak..adı xxxxxx idi galiba..kara merhem diyede halk arasında geçer..bi eczaneye sor istersen..benim dediğim 4 yıl öncesiydi..Allaha şükürki geçti ve birdaha olmadı,ama çok zor bir durum..Allah şifalar versin..Herkese gunaydin!!! Ya bisey sorucam aranizda daha once tırnagı batan varmi... insallah yoktur ama varsa nasil tedavi ettiniz.ben 2kere batik kismi aldirdim ama yine oluyo galiba hamilelikte oldu hala gecmiyo...simdiden tesekkurler
çok şükür ben de iyiyim,sizlerle yazıştım,daha da iyi oldum..İyiyim Teşekkür Ederim, Siz NAsılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?