Makara Kukara Topiği

Herkese gunaydin!!! Ya bisey sorucam aranizda daha once tırnagı batan varmi... insallah yoktur ama varsa nasil tedavi ettiniz.ben 2kere batik kismi aldirdim ama yine oluyo galiba hamilelikte oldu hala gecmiyo...simdiden tesekkurler

Geçmiş Olsun..
Hiç Olmadı Bilmiyorum..

evet hatta daha cumle kuramiyor ama butun gun"pepe pepe cok agliyo"sarkisini soyluyor tabi biraz bebek diliyle :)) bide benim oglum pepe gibi kara gozlu siyah sacli oyuzde ogluma pepe diyoruz...

Oyy Kurban Olurum Ben Ona..
Allah Bağışlasın Canım..

bende 1.sinde batik kismi aldirdim 2.sinde doktor etide aliyorum dedi ama tekrar baticak galiba acimaya basladi.hemsire teyzem tirnagi kaldirip arasina pamuk koymami soyledi ama yaparken bayagi kaniyo bide surekli degistirmem gerekiyor.bide simdi suyla masaji deniyim insallah iyi gelir.bide iltihap yapiyordu busefer olmasa keske!! Bende 1.5senedir cekiyorum ooof of

Makara tesekkur ederim... Buarada hep cevrimdisi gozukuyorsun nezaman msj lari okuyup cvp yaziyorsun sasiriyorum... Bu arada ben cep tel.den baglaniyorum bu yuzden biraz gec yaziyorum cvplamam neredeyse 5dk.suruyor

Makara tesekkur ederim... Buarada hep cevrimdisi gozukuyorsun nezaman msj lari okuyup cvp yaziyorsun sasiriyorum... Bu arada ben cep tel.den baglaniyorum bu yuzden biraz gec yaziyorum cvplamam neredeyse 5dk.suruyor

Bir Gizli Yaptım Kaldı Öylece..
Evet Anladım Cepten Girdiğini Geç Geliyor Cevapların..
Olsun Canın Sağolsun..

[video=youtube;YAQEw6yZGqc]http://www.youtube.com/watch?v=YAQEw6yZGqc&feature=related[/video]

Bu gece pek bi sakin buralari,bende yemek,bulasik,cocuk derken, zor yaziyorum ayy canim cikiyo butun gun neyseki burasi var biraz stres atiyorum...

Bu gece pek bi sakin buralari,bende yemek,bulasik,cocuk derken, zor yaziyorum ayy canim cikiyo butun gun neyseki burasi var biraz stres atiyorum...

Hoşgeldin..
Bende Eve Geldim, Çamaşır Attım Makineye..
Ütü Yaptım..
Duş Aldım Geldim Buraya..
Fatih Uyudu mu ?

Masallah cok hamaratsin senin isin 2kat daha zor hem is,hem ev Allah kolaylik versin fatih 11de uyudu zaten hemen tel.aldim elime surekli internet acik duruyor firsatini buldukca yaziyorum fatih gorse yandik hemen alip basliyor konusmaya :)) sen evlimisin?cocuk falan varmi?

Ben Evliyim.. Henüz Bebeğim Yok..

Herkese gunaydin!!! Ya bisey sorucam aranizda daha once tırnagı batan varmi... insallah yoktur ama varsa nasil tedavi ettiniz.ben 2kere batik kismi aldirdim ama yine oluyo galiba hamilelikte oldu hala gecmiyo...simdiden tesekkurler
selam..hamileyken ayak baş parmağım batmıştı..ablamın önerisiyle bir merhem aldım ve sürmeye başladım düzenli olarak..adı xxxxxx idi galiba..kara merhem diyede halk arasında geçer..bi eczaneye sor istersen..benim dediğim 4 yıl öncesiydi..Allaha şükürki geçti ve birdaha olmadı,ama çok zor bir durum..Allah şifalar versin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…