- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.041
MakaraKukara Topiği'ni Bildiğiniz Üzere 1 Sandalye Almıştır..
2. Sandalyemizi Almamız İçin 3 Üyeye İhtiyacımız Var..
Haydi Hanımlar..
Herkese iyi geceler...bu sandalye isine cok sevindim bende almayi cok istiyorum ama galiba bu ay alamam.oglumun filmi,testleri,asisi derken bidahaki aya kaldik 35tl.bisey degil hele sonucunda bir kisiyi mutlu etmek varsa hele bu kisi gecen seferki gibi bir cocuksa insan elinden gelen herseyi yapmak istiyor neyse buayda mavi kapaklarla destek veririm ama 2.ye olmazsa 3.sandalyede kesin varim...
Ayy İyi Kavanozun Parçası Gelmedi.. :18:Bu ayin 22sinden sonra belli olcak belki bu ayda katilabilirim...Ben bi dus alip gelicem az oncd mutfakta toz biber kavonozunu kirdim dolaptan tezgaha dusurdum fatih in sag tarafi basindan ayagina kadar kipkirmizi oldu gulsemi aglasammi bilemedim yanagi,kafasi falan cok komikti,onu temizle mutfagi temizle ben battim bende temizlenip geliym :))
selamsize katılabilir miyim acep
Ayy İyi Kavanozun Parçası Gelmedi.. :18:Bu ayin 22sinden sonra belli olcak belki bu ayda katilabilirim...Ben bi dus alip gelicem az oncd mutfakta toz biber kavonozunu kirdim dolaptan tezgaha dusurdum fatih in sag tarafi basindan ayagina kadar kipkirmizi oldu gulsemi aglasammi bilemedim yanagi,kafasi falan cok komikti,onu temizle mutfagi temizle ben battim bende temizlenip geliym :))
selamsize katılabilir miyim acep
Yok anam bana banyodada rahat yok neguzel saclarimi kremliyordum esimin sesini duydum "Fatih agliyor"susmamis babasinda zaten oglum ben yoksam babasiyla bile durmaz sacimi nasil duruladim bilmiyorum hemen ciktim hala Fatih i salliyorum)
Tabii ki Hoşgeldin..
Nasılsın..
iyiyim teşekkürler, sen?
yarın uğriciiimgörüşmek we tanışmak üzere, iyi geceler
Profiline bakamadim nerde yasiyorsun burda cok firtina cikmisti demin suan nasil bilmiyorum bakamadim hala.Allah tan kavanoz kucuktu ama icindeki toz olunca resmen kirmiziyo boyandik...
Hic bi sakincasi yok ama tel.yapamam herhalde ablama gittigim ilk firsatta eklerim onun pc de vardi fotolari aman zaten foto cekilmeyi bi seviyo hepsinde nasil guluyo var gucuyle cok komik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?