Makara Kukara Topiği

Herkese iyi geceler...bu sandalye isine cok sevindim bende almayi cok istiyorum ama galiba bu ay alamam.oglumun filmi,testleri,asisi derken bidahaki aya kaldik 35tl.bisey degil hele sonucunda bir kisiyi mutlu etmek varsa hele bu kisi gecen seferki gibi bir cocuksa insan elinden gelen herseyi yapmak istiyor neyse buayda mavi kapaklarla destek veririm ama 2.ye olmazsa 3.sandalyede kesin varim...

İyi Geceler Canım..
Canın Sağolsun Diğer Ay Katılırsın..
Keşke Elimizden Gelse Daha Fazlasını Yapabilsek..

Bu ayin 22sinden sonra belli olcak belki bu ayda katilabilirim...Ben bi dus alip gelicem az oncd mutfakta toz biber kavonozunu kirdim dolaptan tezgaha dusurdum fatih in sag tarafi basindan ayagina kadar kipkirmizi oldu gulsemi aglasammi bilemedim yanagi,kafasi falan cok komikti,onu temizle mutfagi temizle ben battim bende temizlenip geliym :))

Bu ayin 22sinden sonra belli olcak belki bu ayda katilabilirim...Ben bi dus alip gelicem az oncd mutfakta toz biber kavonozunu kirdim dolaptan tezgaha dusurdum fatih in sag tarafi basindan ayagina kadar kipkirmizi oldu gulsemi aglasammi bilemedim yanagi,kafasi falan cok komikti,onu temizle mutfagi temizle ben battim bende temizlenip geliym :))

Ayy İyi Kavanozun Parçası Gelmedi.. :18:
Hadi Temizlende Gel...
Burada Kar Yağmaya Başladı..
selam size katılabilir miyim acep

Tabii ki Hoşgeldin..
Nasılsın..

Ayy İyi Kavanozun Parçası Gelmedi.. :18:
Hadi Temizlende Gel...
Burada Kar Yağmaya Başladı..
selam size katılabilir miyim acep

Tabii ki Hoşgeldin..
Nasılsın..

Yok anam bana banyodada rahat yok neguzel saclarimi kremliyordum esimin sesini duydum "Fatih agliyor"susmamis babasinda zaten oglum ben yoksam babasiyla bile durmaz sacimi nasil duruladim bilmiyorum hemen ciktim hala Fatih i salliyorum )

Yok anam bana banyodada rahat yok neguzel saclarimi kremliyordum esimin sesini duydum "Fatih agliyor"susmamis babasinda zaten oglum ben yoksam babasiyla bile durmaz sacimi nasil duruladim bilmiyorum hemen ciktim hala Fatih i salliyorum )

Ne Kadarlı Oğlun ?
Resmini Eklesene Bakalım..
Sizin İçin Bir Sakıncası Yoksa..

Profiline bakamadim nerde yasiyorsun burda cok firtina cikmisti demin suan nasil bilmiyorum bakamadim hala.Allah tan kavanoz kucuktu ama icindeki toz olunca resmen kirmiziyo boyandik...

Profiline bakamadim nerde yasiyorsun burda cok firtina cikmisti demin suan nasil bilmiyorum bakamadim hala.Allah tan kavanoz kucuktu ama icindeki toz olunca resmen kirmiziyo boyandik...

Kırmızı He..

Bende Geçen Gün Ciddi Ciddi Ölecektim..
Mutfak Dolabının Üzerinden Meyve Koyduğum Tabak, (Yaklaşık 5 Kilo Meyve Alır)
Tezgahın Üzerine Düştü, Tuzla Buz Oldu..
Nereden Geldiğimi Şaşırdım..
Eşim Duştaydı, Sese Koşa Koşa Geldi..
1 Saat Kendime Gelemedim..
Kıl Payı Kurtuldum..
İyi ki Gözlerimi Kapatmışım, Cam Girebilirdi..
Düşünün Antreden Cam Kırıkları Topladım..
Öyle Şiddetli Oldu..

Ben İstanbul' dayım..

Son düzenleme:
Hic bi sakincasi yok ama tel.yapamam herhalde ablama gittigim ilk firsatta eklerim onun pc de vardi fotolari aman zaten foto cekilmeyi bi seviyo hepsinde nasil guluyo var gucuyle cok komik :))

Ayy Allah korumus vallahi,camda cok tehlikeli gozune gelebilirdi,ayagina batabilirdi ki ayagina batsa kanamayi biraz zor durdurursun tekrar gecmis olsun bu arada bende ist.dayim ama hala camdan bakamadim artik senden alirim hava raporlarini :)) oglum yine uyandi gazi falanmi var acaba bu gece bana yine uyku yok galiba ( az once yazmamisim oglum 1hafta sonra 16 aylik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…