Makara Kukara Topiği

Kizlar valla size nasil tesekkur etsem bilemiyorum.hepiniz ilgilenip cvp yazdiniz hepinize tek tek coook tesekkur ederim... Artik bi sorunum olunca hemen buraya yazicam :))

biran once gel anlatta senin mutlulugunla bizde mutlu olalim.... Valla pepe takip ettigim diziler arasinda oldu nerdeyse,tum bolumleri ezberledim ailemizden biri oldu.ayyy bide o kel oglan yokmu bayilabilirim bigun onun sesini duyunca :)) hemen degistiriyorum...

Makara naber? Dun oyle iyi geceler bile demeden ciktim ama valla benim bi sucum yok tel.bianda kapandi daha demin duzeldi surekli acik kalmaktan galiba birazcik kafayi yedi..
İyiyim Canım Senden N'aber..
Olur Öyle Şeyler Bazen Bende İşyerinde Oluyorum Pat Diye Çıkmak Zorunda Kalıyorum..
Al Kuzu Yak Sende..
Çabuk Gel Çatlayacağız Topik Olarak.. :18:
Kizlar valla size nasil tesekkur etsem bilemiyorum.hepiniz ilgilenip cvp yazdiniz hepinize tek tek coook tesekkur ederim... Artik bi sorunum olunca hemen buraya yazicam :))
Canııımm Ne Demek..
Tabii ki Yaz Elimizden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışırız..

Valla herkes bu havalardan boyle bunalimli...peki ya ben napiym kucuk cocukla cikamiyorum biyere en uzak markete gidiyorum oglumu birakacak kimse yok kapandim eve siz en azindan cikip hava alabiliyorsunuz...ama havalar bi ısınsın kimse tutamaz oglumla beni :)))

Benim Ablamın İkizleri Var Ablam Akşama Kadar Alışveriş Merkezlerinde Geziyor..
Sende Öyle Yap.. Evde Oturma Yazık Fatih'e..
Canı Sıkılır Annesi..

Ama Benim Ablamın İkiz Çocukları Olmasaydı, Tek Çocuğu Olsaydı..
Ablam Dünyayı Gezerdi.. Bundan Eminim..

kızzzzzzzzzzzzzzz çatlicam meraktan noldi bacım hayırdır........

Benimde aklimdan acaba hamilemi diye gecti...Valla ben okadar cok geziyodum ki hatta dogum yapmam gereken gun bile gezdim pazar,magazalar falan ama benim oglum hava sogukken camdan burnunu cikarsa hasta hic bana cekmemis oysa hamileyken okadar gezdirdim :)) neyse ben fatih e yemek yediriym bizede aksam yemegi yapiym gelirim zaten annemler burda biraz onlarla ilgileniym

Hamileyken Gezdirdin Hee
İlahi Çok Güldüm..
Yine Görüşürüz..
Afiyet Olsun Fatih'e..

hamileyken 10 ay gezdirdim bide üstüne doğurdum hala gezdiriyorum ben mayıste doğum yaptım sarılığı vardı gün aşırı kontrole gidiyorduk yüzsüzlüğe bindi sokaktan getiremez oldum..allahtan öyle çok çabuk hastalanan bi yapıya sahip değil.....

MakaraKukara Topiği'ni Bildiğiniz Üzere 1 Sandalye Almıştır..
2. Sandalyemizi Almamız İçin 3 Üyeye İhtiyacımız Var..
Haydi Hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…