- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.101
ev meselene cok sevindim ben evliligim 5.yilinda annemlerin yakinina tasinmaya karar verdigimizde mutluluktan 1hafta surmemisti koca evi tek basima toplayim tasinmam senin mutlulugunu dusunemiyorum bile.hayirlisiyla evine tasinirsin kurdugun hayallerin hepsi gercek olur insallah
Selam verdim ama görmediniz herhalde
iyiyim makara sen nasılsın canımbir uğrayayım dedim buraya
Az onceki baslik icin ozur... :)) oyle kaldi siliyorum yine cikiyo makara hosgeldin!!bizler iyiyiz sen nasilsin?
canıımm elmaaa yanakımmm bende teldeydim :)) arkadaşımla konuşuodumm gözümden kaçmışş :)) mutluluktan göremedimmm sanırımmm
hoşgeldinn nasılsınnnn
Bende İyiyim..
Biraz Yorgunum..
iyiyiz efenim siz nasilsiniz
ne mutlu sana canım hayırlı olsun inşallah canımRabbim bize de nasip etsin ev sahibi olmayı
benimde midem bulanıyor
bende iyiyim sağol
sende sagol
ne mutlu sana canım hayırlı olsun inşallah canımRabbim bize de nasip etsin ev sahibi olmayı
benimde midem bulanıyor
bende iyiyim sağol
kıs sendemikayınvalidenle oturuosun yoksammm
kızlarr bişi danışıcamm benim oğlan 6 ya girdi ocak ayında şimdi hayırlısı ile evimize çıkınca oda yapıcaz ona eşimle konuşuoruz nasıl yapalım die kendisinede soruoruz arabalı oda takımlarından istio bende pe istemiorum normal bi genç odası alalım diorum artık büyüdün diorum eşimde aynı şeyi söylüyor şimdi merak ettiğim bu çileğin ferrarili olanını kaç yaşına kadar kullana bilir fikri olan varmı siz ne düşünüyorsuuz bana akkkıll verinn heleee
Yok canım ben tepesinde oturuyorumAyrıyız ama bize ait değil ev bizde istiyoruz ev almayı
Bencede normal bir oda daha iyi olur ama çocuklar öyle oda istiyorlar
Yok canım ben tepesinde oturuyorumAyrıyız ama bize ait değil ev bizde istiyoruz ev almayı
Bencede normal bir oda daha iyi olur ama çocuklar öyle oda istiyorlar
iyi sen tepesindesinnnn:))) olur inşallahhhh canımmmmm
kızlarr bişi danışıcamm benim oğlan 6 ya girdi ocak ayında şimdi hayırlısı ile evimize çıkınca oda yapıcaz ona eşimle konuşuoruz nasıl yapalım die kendisinede soruoruz arabalı oda takımlarından istio bende pe istemiorum normal bi genç odası alalım diorum artık büyüdün diorum eşimde aynı şeyi söylüyor şimdi merak ettiğim bu çileğin ferrarili olanını kaç yaşına kadar kullana bilir fikri olan varmı siz ne düşünüyorsuuz bana akkkıll verinn heleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?