Makara Kukara Topiği

biz bakmıştık kristalbebiş 18 yaşınıa kadar oluyomuş ama bence 15 e kadar idare eder.
bende 15-16 die tahmin ettim geçen sene gitmiştik şöylee bi bakmaya forum istanbulda düşün onu unutmamışş bize dioki
hani anne gitmiştikya marmara forumaa ben üzerine çıkmıştım ondan istiorum dio :))

bu arada her AVM ya marmara forum der bizimki :)))

canım ya . ne kadar istemişki aklında kalmış, alın kız.

kristal cocugu ikna edinde normal bi oda alin almisken bi kac sene sonra okula basladimi begenmemeye baslar diye dusunuyorum,
ama sonradan degisecek durumunuz varsa alin cocugun hevesi kalmasin

evet canım bende öyle düşünürum bi kaç seneliğine o kadar para vermiyelim diorum bakalımm hayırlısı artık :)

bu sıralar batman oyuncağına taktıııı geçen hafta 3 AVM ye baktıkkk bulamadıkkk taktımı takıooo :)) bazen goggledan batman oyuncaklarını açıorum tek tek bakıo :))

al bendende okadar...:13:çok gerginim çocuklar çok yoruyor..burda kafam dağılıyor..
sorma , kız uyuyana kadar ev ana baba günü kim kimin üstünde takip edemiyom ne zamanki uyudu hayat normale dönüyo

bu sıralar batman oyuncağına taktıııı geçen hafta 3 AVM ye baktıkkk bulamadıkkk taktımı takıooo :)) bazen goggledan batman oyuncaklarını açıorum tek tek bakıo :))

ah bu çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…