- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #9.141
bende 15-16 die tahmin ettim geçen sene gitmiştik şöylee bi bakmaya forum istanbulda düşün onu unutmamışş bize diokibiz bakmıştık kristalbebiş 18 yaşınıa kadar oluyomuş ama bence 15 e kadar idare eder.
Haklısın Genç Odası Almak İstemekle Ama..
Bir de Onu Düşün..
Aklı Kalacak..
Bir Süre Kullansın, Sonra Büyüyünce Zaten Beğenmeyecek..
bende 15-16 die tahmin ettim geçen sene gitmiştik şöylee bi bakmaya forum istanbulda düşün onu unutmamışş bize dioki
hani anne gitmiştikya marmara forumaa ben üzerine çıkmıştım ondan istiorum dio :))
bu arada her AVM ya marmara forum der bizimki :)))
nehaber canım....iyi akşamlar ikiz
iyi geceler
canım ya . ne kadar istemişki aklında kalmış, alın kız.
hmmmm ben biraz daha düşüneyimmm :)) hepte oğlumdan yana çıktınızz :))
kristal cocugu ikna edinde normal bi oda alin almisken bi kac sene sonra okula basladimi begenmemeye baslar diye dusunuyorum,
ama sonradan degisecek durumunuz varsa alin cocugun hevesi kalmasin
ne olsun herkez uyumuşken kaçırmayım burayı dedimnehaber canım....
gidiyormusun semoşum..
dimiiii teyzesi alalımm :))) zatenn babamm siz almassanız ben alıcam ona arabalı oda dio :))
hmmmm ben biraz daha düşüneyimmm :)) hepte oğlumdan yana çıktınızz :))
:))) valla öyleeee zatenn büyüyünce bana ferrari araba alıcakmış :)) öyle dioo bende inşallah oğlummm elırsın diorumpara senden çıkacakta ondan
evet canım bende öyle düşünürum bi kaç seneliğine o kadar para vermiyelim diorum bakalımm hayırlısı artık :)
ne olsun herkez uyumuşken kaçırmayım burayı dedim
:))) valla öyleeee zatenn büyüyünce bana ferrari araba alıcakmış :)) öyle dioo bende inşallah oğlummm elırsın diorum
eee ikincii kız olursabenim oğlan 4 sınıfta hala hoşuna gidiyo bence 14-15 ek kadar kullanılır. sonra ikinci olunca ona kullanırsınız
nehaber canım....
gidiyormusun semoşum..
Bence de..
Al Yavrunun Aklı Kalmasın..
Bir Daha 6 Yaşına Gelmeyecek..
Anneciğine Selamlar..
İyiyiz Seni Sormalı..
sorma , kız uyuyana kadar ev ana baba günü kim kimin üstünde takip edemiyom ne zamanki uyudu hayat normale dönüyoal bendende okadar...:13:çok gerginim çocuklar çok yoruyor..burda kafam dağılıyor..
bu sıralar batman oyuncağına taktıııı geçen hafta 3 AVM ye baktıkkk bulamadıkkk taktımı takıooo :)) bazen goggledan batman oyuncaklarını açıorum tek tek bakıo :))
vays uyanık oğlan nasıl ikna eadecenedi ebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?