Makara Kukara Topiği

Herkese İyi Geceler..
Yarın Geldiğimde Mesaj Sayılarınız 100 Olsun..

Benim ki 1 yaşında falan. 1 aydan biraz fazla oldu evimize geleli. biri yürüyüşe çıkarınca hep gözüm onu arıyor. Ev onsuz olmuyor. dışardan gelince de hemen üstüme atlıyor

ooo daha yeni birliktesiniz. benim kızım bize geldiğinde 2 aylıktı şimdi koca dana oldu :) 1buçuk yaşında :) ama canımız oldu. en kıymetlimiz oldu. anasının can yoldaşı oldu yalnızlığına merhem oldu. onunla daha uzun zaman geçirdikçe hiç ayrılmak istemiyosun dimi :) ben başkasınada güvenemiyorum illa ben olmalıyım o dışarı çıktığında :)

öyle de dışarı delisi. kapıya tırmanıyor. markete ya da bankamatiğe giden olunca alıyorlar yanlarına. zaten güvenmediğim birine vermiyorum

hepsi aynı zirzop bunların zaten :) sokak olsun herşeyi bırakırlar. :) benimki hele dışarı çıksın tanımaz beni :) bide kızak köpeği olunca sokakta seslerimiz yükselir :) yavaaşşşşş :) çekmeeeee :) dur dedim ama kızıcam şimdi kudurdun gene diye :)) kas yaptım sayesinde

Benimkini zaptedmek daha kolay. benimki sokakta sürekli yokluyor beni. daha önce terkedildiği için o korku var hep üzerinde. tabi başka bir köpek görünce gözü dönüyor. havlamalar, sahte kabadayılık..

terrierlerin seslerini iyi bilirim :) yırtıyolar resmen kendilerini :) benim kızımın gıkı çıkmaz:) kuyruk deli gibi çarpar kuyruğuyla döver beni :) kedi de görse köpekde görse derdi oyun :) kıyamam ben ona yazık kim bilir neler yaşadı nasıl üzüldü ama ne güzel sonunda güzel bi ailesi olmuş. hep mutlu olun birlikte inşallah..

Evet bir de tripleri var ya. ben bağırınca bi edayla kafasını duvara dönüyor ve yokmuşum gibi davranıyor tabi suçlu olduğunu bildiği zamanlarda da kuruğunu kulağını indirip kendini affettirmeye çalışıyor

işlerini biliyolar onlar :) yerinde kalıcaksın yat oraya derim gider yatar ama arkamı dönmeden sessiz sessiz gelir ben görüncede hemen pati verir bak ama pati verdim kalabilirim ödül alabilirim diye bide bi tripli olur :) ama terrierleride sıkıştırmak güzel olur küçücük sık sıkabildiğin kadar kucağa aldın mı tamm bizimki kucağğa filan sığmıyoda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…