Makara Kukara Topiği

Bizimki de safkan değil. biraz büyükçe. öyle kucak köepği değil yani. ama ben dayanamıyorum ön patilerini atıyorum omzuma bi elimle sırtından bir elimle de popodan da tutuyorum. o da yukardan evi seyrediyor

hehe :) sıpaa :) bende baya azimle kaldırıyorum kucağa ama uzun süre kalamıyoruz maalesef pekde memnun olmuyo zaten hanfendi rahatına çok düşkündür. zaten yatakda koltukda sanki onun biz sonradan ortakçı çıkmışız gibidir :) bi oturalım yanına yada yatağa yatalım homurdanır rahatsız olur

bizimki küçük çocuk gibi. işine gelirse terlik ısırıp yanına gitmemizi sağlıyor sonra da sırt üstü yatıyor göbeğini sevdirmek için. bazen de yanına gidince bi nefes çekip başka koltuğa

ayy aynılar yaa :) göbüş sevdirmek için ayaklarıda açarlar benimki elimde tutar çeker göbeğimi kaşı diye :) umursamazsam canımı yakar elimi çekiyorum diye :) hepsi aynı cilveli bu kızların :) acaba erkeklerde mi öyle_? :)

Aaa ben buna baktım nette de bulamadım bişey. bayılıyor bizimki göbeğini sevdirmeye. nette pek sevmezler yazıyordu ben de acaba bizimki mi sorunlu diye düşünüyordum

ay yok :) beim bi arkadaşımında var huskysi. oda bayılır hemen yatar açar bacakları oda :) 4yaşında o sıpada. ama benim şimdiye kadar dgördüklerimin sevside seviyo :)

benim kızımda yapıo onu arada ama veterinere sordum korku değildir o dedi sadece gündüz gördüklerini tekrarlayabilir ama uykuda yürüyemediği ve havlamadığı için ses çıkartır dedi. ayakları filan da yürüyo gibi olduğu için titrer dedi.ben sara hasalığı filan diye çok korkmuştum önceleri :/ ama aklın kalıcana uyandırıp bi öpücük kondur oda kendini güvende olduğunu hissetsin..

rahatladım şimdi. yarı veterinere götürcm. alerjisi vardı o geçmeden aşılara başlayamadık. yarın başlycz aşılarına

oy kıyamam ona inşallah hemen kurtulur dertlerinden. senin gibi ilgilenen seven bi annesi olunca o psikolojiyle çabuk toplar kendni..

ooo muhabbete daldık ben 100ü geçmişim bile :)) makarakukara gör biz 100ü geçtik görüğünde bizi tebrik et :) söylediğin gibi başardık :)) ben söylemiştim biraz rahatsızım sohbete daldık çıkamadım ama baya ateşlendim sanırım göz kapaklarım kalkmaz oldu :// görüşmek üzere canlarrr... mesaj sayımın dolumuna yardım ettiğiniz için çook çok teşekkür ediyorum size.. öpüldünz :) güzel sohbetinize tekrar katılmak dileğiyle :)

Bu Gece Başaracağınızı Biliyordum, Tebrikler..
Veee Güzel Paylaşımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…