Makara Kukara Topiği

pepe cok iyi makaram ama beni hic sorma bende bi kasinti aldi basini gidiyor buyuk bi ihtimal alerjik bisey c.tesi test yaptiricam butun vucudum kasiniyor 20 gundur kasintidan olebilirim o derece... sen nasilsin?

Ayy Geçmiş Olsun Canım..
Pepemi Çok Öp Benim İçin..

Ben de Şükür İyiyim, Buralardayım..
Havalar Güzelleşti..
Pepemi Gezdiriyor musun Annesi ?

Ayy Geçmiş Olsun Canım..
Pepemi Çok Öp Benim İçin..

Ben de Şükür İyiyim, Buralardayım..
Havalar Güzelleşti..
Pepemi Gezdiriyor musun Annesi ?

tesekkur ederim makaram...pepeyi hemen opuyorum zaten opmeye bahane ariyorum :)) bu arada pepe tam bir sokak arsizi oldu aklina geldikce kapiya gidip atta diyor yani artik her firsatta disaridayiz :)) pepeyi okadar cok opuyorumki O'da gordugu herseyi opuyor!!!!!

Gelsin Beni de Öpsün..

Gunaydiiin makaram dun sarjim bitiyordu oyle pat diye gitmek zorunda kaldim kusura bakma sonra gorusmek uzere....pepe de opuyoormus seni

makaram naber? senin bu pepeyle c.tesi günü pazara gittik.zaten bigün pazarda kendimi kaybedicem çok seviyorum pazarlar bu bizim pepe gördüğü şeylerin ismini söylüyordu heycanla bikinileri görünce bi başladı meme meme diye bağırmaya :92::92::92::92::92:napıcamı şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…