- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #10.081
makaram naber? senin bu pepeyle c.tesi günü pazara gittik.zaten bigün pazarda kendimi kaybedicem çok seviyorum pazarlar bu bizim pepe gördüğü şeylerin ismini söylüyordu heycanla bikinileri görünce bi başladı meme meme diye bağırmaya :92::92::92::92::92:napıcamı şaşırdım valla
ay meydan banamı kaldı ne?:111::111::111::111::111::111::111::111:
Benim Annemler Ablamlarda Gitmiş..evet bakirkoy pazarina gittim annem goturdu ben ilk defe gidiyorum ama cok guzeldi fiyatlara inanamadim 5liraya esofmanlar,yelekler ve uzun kollu ustleri nereye saldircami sasirdim..ilk drfa gittigim her halimden belliydi
Facebook Gibi Canım..makaram bu begen butonu ne ise yariyor diger topiklerdebaktim herkes onune geleni begenmis gaza geldim bende 1_2tane begendim ama bana veya topige bi faydasi varmi?:18::18::18::18::18:
makaram naber? senden bisey rica edicem ben yine pepemin fotosunu ekledim olmusmu,gozukuyormu diye bakarmisin?sididen tesekkur ederim herkesin gorebilecegi sekilde ayarliycam simdi....simdiden cook tesekkur ederim aslinda bikac tane foto ekliycektim ama goderme basarisiz diyor tel.den olunca boyle biraz zor oluyor neyse yine 2tane mi ne ekledim.....
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın Sen Buralara Gelir miydin ?günaydınnn kızlarkeyifli bir gün dilerim
Günaydın Kuşum..günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Off Çok Sıkıntı Çok Dikkat Et..makara tekrar tesekkurederim sabah oyle alel acele yazdim hastanedeydim test sonuclarimi aldim nikele karsi aletjim cikti napicam bilmiyorum doktorun verdigi dosyada yaziyor birsuru zeyde nikel var kadinmsktan her tarafim yara oldu..bu arada oglumun fotolarini ekleyebildim azonce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?