Makara Kukara Topiği

Oyy Yerim Ben Onu..
Ne Pazarına Gittiniz, Bakırköy'e mi ?
ay meydan banamı kaldı ne?:111::111::111::111::111::111::111::111:
Bende Varım..

evet bakirkoy pazarina gittim annem goturdu ben ilk defe gidiyorum ama cok guzeldi fiyatlara inanamadim 5liraya esofmanlar,yelekler ve uzun kollu ustleri nereye saldircami sasirdim..ilk drfa gittigim her halimden belliydi

makaram bu begen butonu ne ise yariyor diger topiklerdebaktim herkes onune geleni begenmis gaza geldim bende 1_2tane begendim ama bana veya topige bi faydasi varmi?:18::18::18::18::18:

makaram bu begen butonu ne ise yariyor diger topiklerdebaktim herkes onune geleni begenmis gaza geldim bende 1_2tane begendim ama bana veya topige bi faydasi varmi?:18::18::18::18::18:

evet bakirkoy pazarina gittim annem goturdu ben ilk defe gidiyorum ama cok guzeldi fiyatlara inanamadim 5liraya esofmanlar,yelekler ve uzun kollu ustleri nereye saldircami sasirdim..ilk drfa gittigim her halimden belliydi
Benim Annemler Ablamlarda Gitmiş..
Karşılaştınız mı ?
Fiyatlar Çok İyidir ve Kalitelidir..
Facebook Gibi Canım..
Hoşuna Giden Mesaj Olursa Beğenirsin..
Topiklere Bir Faydası Yok, Kişisel..

makaram naber? senden bisey rica edicem ben yine pepemin fotosunu ekledim olmusmu,gozukuyormu diye bakarmisin?sididen tesekkur ederim herkesin gorebilecegi sekilde ayarliycam simdi....simdiden cook tesekkur ederim aslinda bikac tane foto ekliycektim ama goderme basarisiz diyor tel.den olunca boyle biraz zor oluyor neyse yine 2tane mi ne ekledim.....

makaram naber? senden bisey rica edicem ben yine pepemin fotosunu ekledim olmusmu,gozukuyormu diye bakarmisin?sididen tesekkur ederim herkesin gorebilecegi sekilde ayarliycam simdi....simdiden cook tesekkur ederim aslinda bikac tane foto ekliycektim ama goderme basarisiz diyor tel.den olunca boyle biraz zor oluyor neyse yine 2tane mi ne ekledim.....

1 Adet Yeni Fotoğraf Eklenmiş..
Pepem Kadınlar Kulübü'ne Hoşgelmiş..
Sitemizin Prensi..

baktiginicin tesekkur ederim bi kac tane ekleyebilmistim sadece 1tanesi eklenmis galiba neyse zaten vazgecivem bu foto ekleme sevdamdan

makara tekrar tesekkurederim sabah oyle alel acele yazdim hastanedeydim test sonuclarimi aldim nikele karsi aletjim cikti napicam bilmiyorum doktorun verdigi dosyada yaziyor birsuru zeyde nikel var kadinmsktan her tarafim yara oldu..bu arada oglumun fotolarini ekleyebildim azonce..

günaydınnn kızlar keyifli bir gün dilerim
Günaydın Sen Buralara Gelir miydin ?
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın Kuşum..
Off Çok Sıkıntı Çok Dikkat Et..
Yapacak Bir Şey Yok..
Allah Beterinden Saklasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…