Makara Kukara Topiği

arkadaşlar ben yeni üyeyim

hosgeldin canim

enemmm... yollim mi?

usengeclikten salonda yatiyorum valla nevresimi degistiriyi diye cikardim attim makineye daha digerini sermedim..

nolcam ben boyle gobusumdeki cadi beni her gecen gun daha uyuz bi kadin yapiyo..

yaa ben konu acmistim ist avr. yakasinda tavsiye edebileceginiz yardimci temizlik icin bayan var mi?

Yolla..
Tavsiye Edeceğim Kimse Yok..

ahhh ah bi zamanlar ne firtina gibi eserdim evde toz kir yag utu dolap banyo hicbisi kalmazdi. (dolap banyo derken yani temizlenmedik kalmazdi:)

uyhh bu arada benim cadinin selami var sanirsam firildak gibi donuyo geceleri karnimda :)

kocis aradi saat 11 gibi yurtdisina gitti vardim ulastim iyiyim falan muhabbet ediyoruz allaaam nasil basladi kipirtilar anlatamam dedim senin askin heralde sesini duydu dur hoparloru acayim da konus esim bagiriyo ordan kiziiiimmm askiiimm babacimmmm ama olmazki babam boyle her gece ger gece dolasiyosun valla sana bi kisitlama getirmek lazim hatun bu com gezenti olcak haaa benden demesi diyo..

kocami mi ozledim ne:44:

benim tacsiye edeceğim var ama sizi tanımıyorum tanımayınca insan güvenemiyor

evet sorun orda.

ben de sizi tanimiyorum ben de sizi tanimadan size guvenemem o yuzden zaten eski bilinen (bisi olursa yakalaymasi kolay olan uyeye sordum)

ehuehhehhe

bunu teklif etsene kiss mod.lerden birine beni her gece 12de banlayin sabah 8de yine acin diye

nasi fikir ama?

Bende Çalışıyorum Gece 03:00lere Kadar..
Geliyorum Sabaha Kadar da Burdayım..
bende diyorum bu cocuk kime benzemeye basliyor uykuyu sevmez oldu diye cvp belli:Makara ablasi!!!!
gece 12:30 falan uyudu valla ben ondan once uyuyacaktim bu alerji ilaci cok uyku yapiyor birazda kilomu aldiriyor ne :))
zaten cook ihtiyacim var kiloya

bunu teklif etsene kiss mod.lerden birine beni her gece 12de banlayin sabah 8de yine acin diye

nasi fikir ama?

Ben Onu Yerim..

Hayırlı Pazarlar Canımm Nasılsın ?

Hayirli pazarla makarammm
arkadasim gelecek o nu bekliyorum...
Sen nasilsin???makaram
Sana da Hayırlı Pazarlar Pepe'm..
İyiyim Canım..
Kahvaltı Ettik..
Çay Keyfi de Bitti..
Eşim İşe Gitsin, Bu Hafta Temizlik Yapmayacağım..
Akşama Kadar Burdayım..
Çamaşır Yıkarım Sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…