- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #10.541
Makaram bi sakincadi yoksa nerde calisiyorsun merak ettim ya benim gozlerim kapaniyor bu saatlerde yorgunluktan,senin bu enerjin neteden geliyor sirrini soyle cabuk!!!!ðyiyim Kuà Âum...
ÃÂalñà Âñyorum..
Gözüm KK'da..
Makaram bi sakincadi yoksa nerde calisiyorsun merak ettim ya benim gozlerim kapaniyor bu saatlerde yorgunluktan,senin bu enerjin neteden geliyor sirrini soyle cabuk!!!!
makaram bisey soracagim ben 1aydir falan mail lerime bakmiyordum bugun bakmak istedim ama sifrenin falan yanlis oldugu yaziyor.Nasil acabilirim bi fikrin varmi? aboniklerimden hep msj geliyordu onlari silecektim ama yok olmuyor
ay benim uykum her daim var!!!! gorumcemin dedigi gibi yastigi gorunce uykusu gelenlerdenimBen Ãzel Sektörde Grafikerim..
Bu Saatte Uykun mu Geldi..
Yok Artık Pepe'm Yapma Ya...
ay benim uykum her daim var!!!! gorumcemin dedigi gibi yastigi gorunce uykusu gelenlerdenim
uykum ve istahim hep yerinde :)) bide alerji ilaci iciyorum ohh 24saat uyurum biraksalar ilactan sonra uyku tavan yapiyor :)))
Hoşgeldin..meraba
ay benim uykum her daim var!!!! gorumcemin dedigi gibi yastigi gorunce uykusu gelenlerdenim
uykum ve istahim hep yerinde :)) bide alerji ilaci iciyorum ohh 24saat uyurum biraksalar ilactan sonra uyku tavan yapiyor :)))
Hoşgeldin..
Bende Kapı Gıcırtısına Oynayanlardanım..
alayına panpa
İyiyim Canım Sen Nasılsın ?naber toprağam
Nasılsın Sedu'ş..
İyiyim Canım Sen Nasılsın ?
Nasılsın Sedu'ş..
İyiyim Canım Sen Nasılsın ?
iyidir neler yapuyorsun beni tanıdın demi :26:
Çalışıyorum..
Anlayacağın Elim İşte, Gözüm Oynaşta..
Hafızam Kuvvetlidir..
Toprağımı Unutmam..
iyiyim tatlım sen nasılsın
bundan sonra görsel anlaşcaz
çok hoş fotolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?