- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #1.081
hadi ya. hortlak gibi ne dolanıyorsun canım, niye uyumuyon ki
uykusuz her geceeeeee yorgun ölesiyeeeeeeeeeeeee
hoşgeldin canımnasılsınız hatunlar...ne yaparsınız ne edersiniz ........
hoş buldum bebikom-oğlumun lafıdır-hoşgeldin canım
spor yapmanın ardından dinleniyorum işte
hoş buldum bebikom-oğlumun lafıdır-
ayy sorma yaa spor dedin yine aklıma geldi bende bayağıdır boşladım sporu ne güzel tamda sıkılaşmaya başlamıştım..
ewet canım katılıyorum bende bi ara leslie sansone adında bi egzersiz programını uyguluyodum ama işte 1 saati geçiyo oğlan rahatlık vermiyo diye bıraktım sanırım tekrar başlamalıyım...vala canım vakit bulursan başla sabahları süper oluyor spor yapmak
kilo vermek açısından olmasa bile sağlık açısından baya bi yararlı
ewet canım katılıyorum bende bi ara leslie sansone adında bi egzersiz programını uyguluyodum ama işte 1 saati geçiyo oğlan rahatlık vermiyo diye bıraktım sanırım tekrar başlamalıyım...
sanada günaydın hoş geldin aramıza...ve iyi haftalar...günaydınnn keyifli sohbetler,iyi haftalar herkese
bende lesli yapıyorum canım bi haftadır onun dışında her akşam yatmadan önce mekik çekerim e gün içinde koşuşturmada oluyor
sanada günaydın hoş geldin aramıza...ve iyi haftalar...
hadi yaaa kaç ml yapıyosun peki ben 5 mille başladım ama 3 mille devam edicem ...migrenim var pek sıkıya gelemiyorum sonum acilde noktalanıyo...
bende lesli yapıyorum canım bi haftadır onun dışında her akşam yatmadan önce mekik çekerim e gün içinde koşuşturmada oluyor
Merhabalar
selam makara :119:
Hoşgeldin Yivruumm
NAsılsın
Pastamızdan Yedin mi Ayırmıştık Olmayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?