Makara Kukara Topiği

hoş buldum bebikom-oğlumun lafıdır-
ayy sorma yaa spor dedin yine aklıma geldi bende bayağıdır boşladım sporu ne güzel tamda sıkılaşmaya başlamıştım..

vala canım vakit bulursan başla sabahları süper oluyor spor yapmak
kilo vermek açısından olmasa bile sağlık açısından baya bi yararlı

vala canım vakit bulursan başla sabahları süper oluyor spor yapmak
kilo vermek açısından olmasa bile sağlık açısından baya bi yararlı
ewet canım katılıyorum bende bi ara leslie sansone adında bi egzersiz programını uyguluyodum ama işte 1 saati geçiyo oğlan rahatlık vermiyo diye bıraktım sanırım tekrar başlamalıyım...

ewet canım katılıyorum bende bi ara leslie sansone adında bi egzersiz programını uyguluyodum ama işte 1 saati geçiyo oğlan rahatlık vermiyo diye bıraktım sanırım tekrar başlamalıyım...

bende lesli yapıyorum canım bi haftadır onun dışında her akşam yatmadan önce mekik çekerim e gün içinde koşuşturmada oluyor

makara
nilü
fatoşşş
mervişşş

nulen bide ben olaydım keşkem ya ne sohbet dönmüş dün akşam ahh bi ben eksikmişim
merviş buraya gelirsen selamımı gör
nilüm aşkından ölerim yiğenimin nanaklarından öperim...
makaram seni pek severim
fatoş nanaklarından öperim....

fatoşş merviş aklımda gönlümde hep siz varsınız dualarım sizinle rabbim inşallah sizinde gönlünüze göre vericek eminim -ama er .....ama geçç..

Son düzenleme:
günaydınnn keyifli sohbetler,iyi haftalar herkese
sanada günaydın hoş geldin aramıza...ve iyi haftalar...
bende lesli yapıyorum canım bi haftadır onun dışında her akşam yatmadan önce mekik çekerim e gün içinde koşuşturmada oluyor
hadi yaaa kaç ml yapıyosun peki ben 5 mille başladım ama 3 mille devam edicem ...migrenim var pek sıkıya gelemiyorum sonum acilde noktalanıyo...

Son düzenleme:
sanada günaydın hoş geldin aramıza...ve iyi haftalar...

hadi yaaa kaç ml yapıyosun peki ben 5 mille başladım ama 3 mille devam edicem ...migrenim var pek sıkıya gelemiyorum sonum acilde noktalanıyo...

bende de migren var canım
ben hafta başı 3 mil ile başlıyorum bir gün arayla bir mil artırıyorum yani hafta sonu 5 mil ile kapatıyorum pazar dinlenme günü

Anacım akşam bıraktım bi geldim sayfalar su gibi akmış geri dönüp okumadım ben de
Ben güya bugün erken kalkıp yürüyüş yapacaktım ama sabah kalkamadım Gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum dengem bozuldu be:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…