Makara Kukara Topiği

iyi degilimmm aciiiiiiim
actim actimda elimde patladi yinede sagolasin gelirsen beklerim tabi beni bulursannn hep burdayimm kendi topigim gume gittiii

ben iyi degilim daha uyumadim uykum var ve karnimda ac ama totomu kaldiramiyorummm
gece de uyumadınmı kız niyeee
anam zombi gibin olmuşundur sen...
zaten akşama ne kaldı en iyisi hiç yatma akşam toptan uyursun

iyidir tweety dışarı çıkmak için hazırlanıyorum
sen nasılsın
nere gidiyon bakim kime sordun kimden izin aldın bana sordunmu ne biliyon belki izin vermicem

bende ondan duruom simdi uyusammm aksam uyanacam sabaha kadar uyuyamam nese dayanmaya calisiyimmm bi yerde sizmam insALLAH

evliliğide gırgır şamatadır bide her daim kk da iyi eşi bişi demiyor
bilmemama kendisinin güzeller güzeli şeker kız kendi gibi tatlı pozitif ve bitanecik olduğunu düşünüyorum
pek seferim ben oni

iyi degilimmm aciiiiiiim
actim actimda elimde patladi yinede sagolasin gelirsen beklerim tabi beni bulursannn hep burdayimm kendi topigim gume gittiii
en iyisi benim o zaman kafama göre topik topik dolanıyom ilk fırsatta sana da uğrayacağım üleyse...

Dün Sabah 6 'da Yattık
Burdan Kaçta Çıktım Sanırım 5'i Geçiyordu
Güzeldi Yahu

kazan iyi kaynamış valla ben pireleri uçururken geçmişi okumadım ama eğlenceli geçmiş belli bi kaç sayfaya baktım zor geldi okuması
kaynananı da üye yapalım siteye
hep beraber sohbet ederiz
hiç gülücem yoktu
Ben Kaçar Kocamla Kahvaltı Edeceğiz.
Gitsin Gelirim
oh garuya bak vallaaa
ayy senin kocan damı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…