- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #1.381
Ben burdayım anacım da hatunlar boğaz derdindeBu gidişle ben de yoldan çıkarsam şaşmayınız
hangi hatunlarmış onlar
içimiz baya temizleniyo valla. ohh demlenmiş limonda sıktım miss
Bilemiyceğm anacım hangi hatunlar acebaaaa
Yav sorma ben bi de limon sıktım mı o gece vc de sabahlarım
aaaa biberdolma seninle burda karşılaştık en son konuşmuştuk askerin gelecekti gece :)ben geldim en nihayetinde
napıonuz leeyyyyyn bensiz bensiz doluşmuşsunuz ne kaynattınız
Ya ben de evdeyim ders çalışıcamoyüzden 47ydim ne güzel 51e yükseldim alıyorum kış sonu ne olurum bilmem poffffffff:18:
benimki asker değildi =)) iş için yurtdışındaydı ama hatırladım =)) benimki yurtdışından geldi şimdide yurt içinde iş için gitti
aaaa biberdolma seninle burda karşılaştık en son konuşmuştuk askerin gelecekti gece :)
sen beni hatırlıonmu:26:
Aynı
Senin Dedikodunu Yaptık
ne kaynattınız kız arkamdan hayınlar
benimki asker değildi =)) iş için yurtdışındaydı ama hatırladım =)) benimki yurtdışından geldi şimdide yurt içinde iş için gitti
ne kaynattınız kız arkamdan hayınlar
kız gelmemmi deliDedim Zilli Gitti Gelmedi..
saol kavuşuruz inş biranevvel
He dogru evet asker değildi pardon canım :))
Ne diyeyim tekrar kavuşmanız dileğiyle
kızlar ben çıkıyorum ders çalışayım biraz. gece girerim belki burda olursanız görüşürz. benim eve sahip çıkın
cümletten hayırlı geceler..
kızlar ben çıkıyorum ders çalışayım biraz. gece girerim belki burda olursanız görüşürz. benim eve sahip çıkın
ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN(AMIN) iyi geceler iyi calis biliyorsun beyin bedavakızlar ben çıkıyorum ders çalışayım biraz. gece girerim belki burda olursanız görüşürz. benim eve sahip çıkın
kızlar çok ağır gidiosunuz bu gece
yok ayol karşı binadan eski komşumun doğum günüydü beraber takıldık öyle geri eve geldim bi atraksion yok yaniDolma Kayboldun Neler Yaptın
Kayınvalidene Hazırlık mı Yaptın
ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN(AMIN) iyi geceler iyi calis biliyorsun beyin bedava
biz degil site yavas yahuuu
Haydi hayırlı geceler sana da şekerim Allah zihin açıklığı versin bakalımkızlar ben çıkıyorum ders çalışayım biraz. gece girerim belki burda olursanız görüşürz. benim eve sahip çıkın
biz degil site yavas yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?