Makara Kukara Topiği

Mutfağımı topladım,
bulaşık makinamı çalıştırdım,
makyajımı temizledim,
şimdide nescafe yapıyorum
isteyen varmı

Sana afiyet olsun bebişim Ay benim mutfak öyle duruyo daha sevgülümlen konuşacam ama o arada tırnak el bakımı yaptım
Neyse ben yavaştan gideyim baari

gaza gelinmicek gibi değildi ki :) saat 12yi geeçti kim yemek muhabbeti açarsa ilerleyen saatlerde yarınki menü çıkcak

He valla daha belirlemedim de ne yapacağımı yarın:26: Neyse elbet yarın girerim topiğe sabah

Haydin hatunlar ben gidip işlerimi göreyim soora da yatayım iyi geceler size de
Bu arada gülenkalp hanım sürekli topiklerdesin ders mi çalışıyom dediydin duyamadım
Hayde mucukss

bak soktu lafları gidiyo. benimde içime kurt soktun kız

hadi iyi geceler bakalım

bak soktu lafları gidiyo. benimde içime kurt soktun kız

hadi iyi geceler bakalım

Ay kalkıym kalkıym diorum olmuyo bee Hadi bacım ben çalışmıyom bari sen ders çalış bak memur olucaz inşallah

Benim konuma gelince benim evim gibi oluyor. haydi hep beraber makaraya geçelim :))) O pek severmiş misafir ağırlamayı

Şekerim zaten makaranın evindeyiz şaşırdın sen galiba evleri

biz konuşalım bari. sen napiyosun nasılsın?

valla yarın kayınvalidem gelicek gündüzden evi süpür silicem işim var yani stresliyim...onlar gelmeden yemek yapıp onları almaya gidicem 1 hafta kadar kalıcaklar uyumam lazım uyuyamıorum ..o makara nerede allaaşkına nerede saçını başını yolucam onun bu gece beni o uyutacak kaçarı yok

anaam allah yardımcın olsun canım. inşallah sorunsuz 1 hafta geçirirsin

valla ona bende sitemliyim ama bizi takmıyoo

anaam allah yardımcın olsun canım. inşallah sorunsuz 1 hafta geçirirsin

valla ona bende sitemliyim ama bizi takmıyoo

kayınvalidemden yana sıkıntım olmazda biraz maddi sıkıntı içindeyim o nedenle mahçupluk yaşamak istemem onun stresi ve sıkıntısı var sadece....

makara bittin sen

kayınvalidemden yana sıkıntım olmazda biraz maddi sıkıntı içindeyim o nedenle mahçupluk yaşamak istemem onun stresi ve sıkıntısı var sadece....

makara bittin sen

misafir bereketiyle gelir canım sen merak etme. bir söz vardır "misafir 10 getirir 1 götürür"
korkma mahçup olmıcaksın

misafir bereketiyle gelir canım sen merak etme. bir söz vardır "misafir 10 getirir 1 götürür"
korkma mahçup olmıcaksın

valla ne bilim canım ya yalnız gelse sorun olmaz ama arkadaşıda var yanında ....onun sayesinde gelio kadın hasta doktoa gelio kayınvalidemde onunla onun ısrarıyla gelio bakalım nolacak..allahtan güzel zamana denk geldi benimkide şehirdışında iş için gitti kayınvalidem bende 1 hafta kalacak benimkide 1 hafta belkide 2 hafta kalacak

makara bittin sen

dolma sen evli nisanli degilmisin evlimisin evliysen nisan resimleri ne is nisanliysan kayinvaliden sizde ne geziyor 1 hafta cabuk cavblari verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…