- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #1.421
e napalım afiyet olsun o zman iç sıcak sıcak :126:
Tşk ederim arkadaşımBuyrun beraber olsun diycemde olmayuuuu ben bu saatte pek misafir hiç sevmeyrum dertliyim o konularda herkes evine hadi bakim
Mutfağımı topladım,
bulaşık makinamı çalıştırdım,
makyajımı temizledim,
şimdide nescafe yapıyorum
isteyen varmı
gaza gelinmicek gibi değildi ki :) saat 12yi geeçti kim yemek muhabbeti açarsa ilerleyen saatlerde yarınki menü çıkcak
Sana afiyet olsun bebişimAy benim mutfak öyle duruyo daha sevgülümlen konuşacam ama o arada tırnak el bakımı yaptım
Neyse ben yavaştan gideyim baari
He valla daha belirlemedim de ne yapacağımı yarın:26: Neyse elbet yarın girerim topiğe sabah
Haydin hatunlar ben gidip işlerimi göreyim soora da yatayım iyi geceler size de
Bu arada gülenkalp hanım sürekli topiklerdesin ders mi çalışıyom dediydin duyamadım
Hayde mucukss
makaranın evi değil mi burası ben yanlış mı geldim
Benim konuma gelince benim evim gibi oluyor.haydi hep beraber makaraya geçelim :))) O pek severmiş misafir ağırlamayı
bak soktu lafları gidiyo. benimde içime kurt soktun kız
hadi iyi geceler bakalım
Benim konuma gelince benim evim gibi oluyor.haydi hep beraber makaraya geçelim :))) O pek severmiş misafir ağırlamayı
Ay kalkıym kalkıym diorum olmuyo beeHadi bacım ben çalışmıyom bari sen ders çalış bak memur olucaz inşallah
herkes gitti.
bu gece neden böyle yaptılar ki anlamadım bak bunu düşünmekten uyuyamam şimdi ben
biz konuşalım bari. sen napiyosun nasılsın?
valla yarın kayınvalidem gelicek gündüzden evi süpür silicem işim var yani stresliyim...onlar gelmeden yemek yapıp onları almaya gidicem 1 hafta kadar kalıcaklar uyumam lazım uyuyamıorum ..o makara nerede allaaşkına nerede saçını başını yolucam onunbu gece beni o uyutacak kaçarı yok
anaam allah yardımcın olsun canım. inşallah sorunsuz 1 hafta geçirirsin
valla ona bende sitemliyim ama bizi takmıyoo
kayınvalidemden yana sıkıntım olmazda biraz maddi sıkıntı içindeyim o nedenle mahçupluk yaşamak istemem onun stresi ve sıkıntısı var sadece....
makara bittin sen
misafir bereketiyle gelir canım sen merak etme. bir söz vardır "misafir 10 getirir 1 götürür"
korkma mahçup olmıcaksın
ben geldimmmmmmmm selamlar bayanlar
kayınvalidemden yana sıkıntım olmazda biraz maddi sıkıntı içindeyim o nedenle mahçupluk yaşamak istemem onun stresi ve sıkıntısı var sadece....
makara bittin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?