- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #1.461
kocan gelmeden benle ilgileniceksin o vakit bak benim şefkate ihtiyacım var
Kocam Gelsin Arazi Moduna Geçerim
bu memleket bu saatten sonra iflah olmaz zatende ben kendimi kurtarmaya bakıyorumyine atar yaptım bak
Şimdi Bizi Seviyor musun ?
Yoksa Küfür mü Ediyorsun Çözemedim
dolma sen evli nisanli degilmisin evlimisin evliysen nisan resimleri ne is nisanliysan kayinvaliden sizde ne geziyor 1 hafta cabuk cavblari verr
dolma sen evli nisanli degilmisin evlimisin evliysen nisan resimleri ne is nisanliysan kayinvaliden sizde ne geziyor 1 hafta cabuk cavblari verr
Tweety Aşağıdan Bakma
şekerim 1,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz ama yeni nişanlandık kayın validemin bize 2. gelişi gelini olduğum an itibariyle ilk gelişi diyebiliriz
bu 2. yazı sanırımdolmaaaaaaaaaaaa sızdınmı dunde bızı salladın hıh
şekerim 1,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz ama yeni nişanlandık kayın validemin bize 2. gelişi gelini olduğum an itibariyle ilk gelişi diyebiliriz
kocan gelmeden benle ilgileniceksin o vakit bak benim şefkate ihtiyacım var
Okuyabilirsen Oku Tatlım..Bende yanıma kıtabımı alıyımda az oraya az buraya bakıverıyım barıı anacm
aşk zaten sevgiyle nefret arasındaki o çizgi değil midir ?:82:
bencede iyiymis kiz nie direk yildirim nikahi yapmadiniz ben nikah memuru olurdummALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH(AMIN)
bencede iyiymis kiz nie direk yildirim nikahi yapmadiniz ben nikah memuru olurdummALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH(AMIN)
yok kızım burdayım bayadır da sıkıntı yok
aman bi şeyden eksik kal
o içindeki merakı bana kustu merak etme
Okuyabilirsen Oku Tatlım..
Bence Okuyamazsın
Ben Burdayım
Dürterim Seni Sürekli
Hayır..
Ya Aşktır, Ya Nefret
Varsayımlarla Hareket Edemem Ben..
Aşksa Aşk, Nefretse Nefret..
İncesi Kalını Çok Bu İşin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?