Makara Kukara Topiği

Kocam Gelsin Arazi Moduna Geçerim
kocan gelmeden benle ilgileniceksin o vakit bak benim şefkate ihtiyacım var

bu memleket bu saatten sonra iflah olmaz zatende ben kendimi kurtarmaya bakıyorum yine atar yaptım bak

canım benim bu memlekette kendini kurtarsanda sana bi faydan olmicak ki atar yap istediğin kadar nafile valla türkiye burası

dolma sen evli nisanli degilmisin evlimisin evliysen nisan resimleri ne is nisanliysan kayinvaliden sizde ne geziyor 1 hafta cabuk cavblari verr

dolma sen evli nisanli degilmisin evlimisin evliysen nisan resimleri ne is nisanliysan kayinvaliden sizde ne geziyor 1 hafta cabuk cavblari verr

şekerim 1,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz ama yeni nişanlandık kayın validemin bize 2. gelişi gelini olduğum an itibariyle ilk gelişi diyebiliriz

şekerim 1,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz ama yeni nişanlandık kayın validemin bize 2. gelişi gelini olduğum an itibariyle ilk gelişi diyebiliriz

bencede iyiymis kiz nie direk yildirim nikahi yapmadiniz ben nikah memuru olurdummALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH(AMIN)

kocan gelmeden benle ilgileniceksin o vakit bak benim şefkate ihtiyacım var

Bende yanıma kıtabımı alıyımda az oraya az buraya bakıverıyım barıı anacm
Okuyabilirsen Oku Tatlım..
Bence Okuyamazsın
Ben Burdayım
Dürterim Seni Sürekli

aşk zaten sevgiyle nefret arasındaki o çizgi değil midir ?:82:

Hayır..
Ya Aşktır, Ya Nefret
Varsayımlarla Hareket Edemem Ben..
Aşksa Aşk, Nefretse Nefret..
İncesi Kalını Çok Bu İşin..

bencede iyiymis kiz nie direk yildirim nikahi yapmadiniz ben nikah memuru olurdummALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH(AMIN)

kısmetse yaza nikahımız düğünümüz artık her ne haltsa o ....iyiz aslında böyle bize kalsa hep böyle giderizde işte sistemin dayatmaları var malumunuz ayrıca teşekkür ederim tamamına erdirsin tanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…